Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putlesnės lūpos akimirksniu. Ar tikrai?

Žinia, šiais laikais moterys trokšta didesnės krūtinės, lieknesnės talijos, o lūpos vaidina ne mažiau svarbų vaidmenį. Kažkodėl daugumai tai asocijuojasi su seksualumu. Matyt, toks moterų požiūris ir paskatino „Fullips“ kompaniją sukurti gana keistą daikčiuką, kuris neva akimirksniu turėtų paputlinti lūpas, paryškinti jų kontūrus ir, svarbiausia, be jokio skausmo ar plastinės chirurgijos gudrybių.
Linda Gomez
Linda Gomez / „Youtube“ stopkadras

Trijų dydžių „lūpų putlintojai“ kainuoja 20 JAV dolerių, o jų suteiktas efektas, kaip nurodoma aprašymuose, išlieka apie tris valandas. Peržvelgus internete paskelbtus filmukus ir nuotraukas „prieš“ ir „po“ procedūros, atrodo, kad šis elementarus daikčiukas išties veiksmingas.

Pasak Fullips įkūrėjos Lindos Gomez, šią priemonę sukurti paskatino tai, kad lūpos, bėgant metams, praranda formą, kontūrus ir putlumą. Didžiausias trūkumas – efektas išties trumpalaikis.

Kaip naudotis šiuo lūpas putlinančiu prietaisėliu? Galite pažiūrėti išsamų vaizdo reportažą. Beje, prieš procedūrą patariama šį daikčiuką nuplauti vandeniu ir šiltu muilu, o pačias lūpas nušveisti ir pašalinti negyvas odos ląsteles.

VIDEO: Putlesnės lūpos akimirksniu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius