Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sėkmės istorija: mergina atsikratė pusės savo svorio – 60 kg – ir nuskynė laurus modelių konkurse

Nebraskoje gyvenančiai Conner Rensch šiuo metu 26-eri, tačiau jau dabar ji gali pasidžiaugti bene didžiausiu savo pasiekimu gyvenime – merginai pavyko atsikratyti beveik 60 kilogramų!
Conner Rensch prieš ir po sulieknėjimo
Conner Rensch prieš ir po sulieknėjimo / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.
Temos: 2 Nutukimas Antsvoris

Itin žiaurias patyčias mokykloje kentusi, nuolat bjauria storule vadinta mergina pagaliau savo skriaudikams sugebėjo įrodyti esanti ne iš kelmo spirta. Mat atsikračiusi beveik pusės savo kūno svorio, ji laimėjo ir bikinio modelių konkursą bei įgijo daugiau kaip 63 tūkst. sekėjų savo „Instagram“ paskyroje. Taigi ne veltui šiuo metu ji vadinama tikra interneto sensacija.

Į pagalbą pasitelkusi mitybos ekspertę bei asmeninį trenerį, C.Rensch savo svorį sumažino nuo 123 kg iki 65 kg. Ir nors dabar jos kūnas išmargintas strijų, jauna mergina tikina, kad jomis ji tik didžiuojasi, mat tai – tam tikras įrodymas, kokį ilgą ir sunkų kelią jai teko įveikti.

Amerikietė portalui „The Daily Mail“ pasakojo tiek svorio priaugusi dėl itin didžiulio polinkio saldumynams, o kadangi mokykloje ji nuolat patirdavo patyčias, grįžusi namo tik dar daugiau valgydavo, kad sugebėtų nusiraminti.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Conner Rensch prieš sulieknėjimą
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Conner Rensch prieš sulieknėjimą

Nors mergina jaunystėje išbandė daugelį net ir pačių griežčiausių dietų, jos niekaip nepadėdavo suplonėti ir neretai tekdavo tik dar labiau nusivilti. Vis dėlto sulaukusi 18 metų ir tuo metu sverdama daugiau kaip 122 kg, C.Rensch galutinai apsisprendė kreiptis pagalbos į specialistus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bestselerių autorė Modesta Žukauskaitė: „Jei norite sulieknėti, išsiugdykite 10 įpročių“

„Aš tiesiog dievinu maistą, tad nuo pat vaikystės valgydavau išties nemažai, tačiau vis tiek nuolat jausdavausi alkana. Maistas man suteikdavo komforto jausmą ir mane paguosdavo net ir po mokykloje patirtų patyčių.

Berniukai ir mergaitės manęs nemėgdavo, nuolat atstumdavo ir vadindavo bjauria storule. Kai buvau šeštoje klasėje, viena mergina man parašė žinutę, kad esu tokia stora, jog jau geriau nusižudyčiau“, – sunkią paauglystę prisimena mergina.

Nenuostabu, kad patyrusi nuolatines patyčias ir visiškai nuo bendraamžių atsiskyrusi C.Rensch paauglystėje paniro į gilią depresiją, tačiau vieną dieną mergina nusprendė, kad neverta leisti jos skriaudikams nugalėti. Sulaukusi pilnametystės ji ryžosi savo gyvenimą keisti iš pagrindų.

Pasikonsultavusi su mitybos eksperte bei asmeniniu treneriu, mergina pradėjo lankyti kikbokso treniruotes bei sunkiąją atletiką, o iš savo mitybos raciono visiškai išbraukė perdirbto maisto produktus. Jau po 21 dienos jai pavyko atsikratyti daugiau kaip 10 kilogramų. Tai C.Rensch suteikė jėgų bei motyvacijos nepasiduoti ir savo tikslo siekti toliau.

Pasiekusi savo išsvajotąjį svorį (60 kg), C.Rensch įgavo drąsos sudalyvauti ir bikinio modelių konkurse „2015 World Beauty Fitness And Fashion“, kuriame su maudymosi kostiumėliu viešumoje ji pasirodė pirmąjį kartą.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Conner Rensch po sulieknėjimo
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Conner Rensch po sulieknėjimo

Šiame konkurse ji tapo pirmosios vietos nugalėtoja, o C.Rensch istorija bei patirtis, kuria ji dalijosi „Instagram“ tinkle, įkvėpė ir sužavėjo tūkstančius internautų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Projektas „Prieš ir po sulieknėjimo“: 22 kg atsikračiusi Agnė pakeitė ne tik išvaizdą, bet ir stilių

„Sakyčiau netgi labiau nei išorė pasikeitė vidinis mano pasaulis. Aš pati buvau savo pati didžiausia kritikė, o dabar išmokau sau būti daug malonesnė. Ir nors vis dar esu ta pati mergina, dabar aš – daug sveikesnė ir kur kas laimingesnė“, – tikina C.Rensch.

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius