-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smagus ir sveikas lieknėjimas – misija įmanoma

Lieknėti smagu! Tuo po dešimties dienų, per kurias vartojo vien labai mažo kaloringumo „Nutriless“ produktus“, įsitikino pirmoji projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyvė Tatjana. Per 10 dienų ji numetė daugiau kaip 5 kilogramus, o labiausiai džiugina tai, kad net 75 proc. prarasto svorio – riebalinis audinys.
„Mes tikim – tu gali!“
„Mes tikim – tu gali!“ / Projekto partnerio nuotr.

Rezultatas – mažesnės porcijos

Nors Tatjanos nuotaika nuo pat pirmos projekto dienos buvo puiki, prabėgus dešimčiai dienų pirmoji dalyvė prisipažįsta: „Pačioje pradžioje daug įspūdžių nebuvo – tas pats nepatinkantis vaizdas veidrodyje, ta pati savijauta. Bet kai po kelių dienų prasidėjo pasikeitimai, emocijos jau liejosi per kraštus“.

Tatjana pastebėjo, kad pirmomis dienomis „Nutriless“ kokteilius ir sriubą jai norėjosi ruošti su didesniu vandens kiekiu nei rekomenduojami 200 ml. „Manau, taip buvo dėl ištampyto skrandžio, – lieknėjimo įspūdžiais dalijasi ji. – Gal ir psichologiškai atrodo, kad suvalgęs didesnę porciją labiau pasisotinsi, bet po kelių dienų susitraukia skrandis ir tau pilnai užtenka 200 ml porcijos. Tai labai geras būdas priprasti valgyti normaliomis, o ne per didelėmis porcijomis“.

Per 10 dienų Tatjana neteko 4 kilogramų, tačiau ji pastebi, kad nuotaika ir savijauta tokia, lyg būtų atsikračiusi dešimties. Jauna moteris pradėjo labiau pasitikėti savimi: „Nors tik minus keturi, jau labiau sau patinku, – šypsosi Tatjana. – Ir dabar sustoti, viską mesti, grįžti prie senų įpročių? Jokiu būdu! Juk gaila nueito kelio, pasiektų rezultatų. Yra tik vienas kelias – tik pirmyn, geros savijautos, sveikatos, gražaus kūno link“.

Projekto partnerio nuotr./„Mes tikim – tu gali!“
Projekto partnerio nuotr./„Mes tikim – tu gali!“

„Nutriless“ lieknėjimo metodas unikalus tuo, kad vartojant specialius produktus svoriui mažinti bei kontroliuoti, organizmas nealinamas, taip pat lieknėjantis žmogus gauna visą jo organizmui reikalingų naudingų medžiagų kiekį. Todėl Tatjana, pradėjusi gauti žymiai mažiau nei buvo įpratusi kalorijų, jautėsi turinti daugiau jėgų ir energijos, norėjo nuveikti daugiau darbų nei tada, kai valgė daugiau. Ji pastebėjo, kad kokybiškesnis tapo ir miegas.

Akivaizdūs pokyčiai

Projekto „Mes tikim – tu gali!“ komandos narė, medicinos mokslų daktarė, gydytoja dietologė Edita Gavelienė džiaugėsi puikiais Tatjanos kūno masės matavimo po 10 dienų rezultatas: „Kaip matote, kūno masės sumažėjimas – puikus. Tatjana neteko 5,2 kilogramo. Tačiau puikumas ne bendro svorio netekime, o audinių pokyčiuose: riebalinio audinio masė sumažėjo 3,9 kilogramo. Šio audinio procentinis kiekis išlipo iš kūną žalojančio kiekio“.

„Mes tikim – tu gali!“  projekto nuotr./Gydytoja E.Gavelienė
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr./Gydytoja E.Gavelienė

Per 10 dienų pirmoji dalyvė neteko ir 1,3 kilogramo raumenų masės. Pasak gydytojos dietologės, tai tik patvirtina, kad vyksta sveikas, kūno nežalojantis liesėjimas, vyraujant riebalinio audinio netekimui. Ji patarė Tatjanai atkreipti dėmesį į išgeriamo vandens kiekį ir papildomai kasdien išgerti dar apie 400 ml įprasto kiekio.

Esant tokiai audinių kaitai organizme ir toliau laikantis antrojo „Nutriless“ mitybos plano, patartina išlaikyti fizinį krūvį, daugiau orientuojantis į raumenų ištvermę, tempimo pratimus, saikingai atlikti kardio pratimais (jų metu pulso dažnis turi tik padvigubėti).

„Ir toliau būtinai laikykitės 5 valgymų per dieną režimo, mėgaukitės procesu ir džiugiai pasitikite pavasarį“, – išlydėdama Tatjaną šypsojosi E.Gavelienė.

Projekto partneriai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius