Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja naujas projektas „Mes tikim – tu gali!“

„Nuo kito pirmadienio laikausi dietos!“, „Šią savaitę užsirašau į sporto klubą!“, „Po darbo vakarais bėgiosiu!“ Jūs taip pat esate tai žadėję? O rezultatas ir vėl nuvylė? Vakarus ant sofos prie televizoriaus geriausiu atveju ir šiemet iškeitėte į pasisėdėjimus lauko kavinėse, bet tikrai ne į bėgimo takelį parke? Mes turime Jums sprendimą – prisijunkite prie projekto „Mes tikim – tu gali!“ ir iki vasaros tikrai atsikratysite žiemą sukauptų papildomų kilogramų, sužinosite, kaip nesunkiai pakeisti savo gyvenimą, kad lieknėti būtų ir skanu, ir lengva.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Trys projekto dalyviai jau ruošiasi pokyčiams. Kiekvienas jų laikysis specialaus trijų savaičių „Nutriless“ labai mažo kaloringumo mitybos plano. Projektas truks net devynias savaites, ir jūs galėsite sekti vis kito dalyvio lieknėjimo istoriją. O svarbiausia, galėsite prisijungti ir Jūs!

Kelionėje tikslo link projekto dalyvėms talkins gydytoja dietologė doc. Edita Gavelienė, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta, žurnalistė, knygos „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ autorė Lavija Šurnaitė, sporto ir laisvalaikio klubo šeimai sporto vadovas ir asmeninis treneris Andrius Česnauskas bei stilistė Agnė Gilytė.

Projekto „Mes tikim – tu gali!“ tikslas – padėti dalyviams išmintingai, be streso ir organizmo alinimo atsikratyti antsvorio.

Projekto dalyviai nori:

* Pasiekti normalų kūno masės indeksą (KMI), sumažinti kūno apimtis.

* Žengti pirmąjį žingsnį, kuris padėtų efektyviai atsikratyti papildomų kilogramų ir suteiktų motyvacijos siekti ilgalaikių tikslų.

* Padedant specialistams suformuoti sveikos gyvensenos įpročius, išmokti palaikyti mitybos ir fizinio aktyvumo balansą.

* Susipažinti su „Nutriless“ produktais, pritaikyti naujai įgytas žinias kasdienėje mityboje, gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus ir savo pavyzdžiu parodyti, kokių rezultatų galima tikėtis.

Pirmoji moteris jau ruošiasi projekto startui. Projekto organizatoriai tiki – ji gali per tris savaites pakeisti savo įpročius dailesnio kūno ir aktyvesnio gyvenimo labui.

Prisijunk ir Tu! Motyvacija, naudingi patarimai ir palaikymas – kasdien!

Vida Press nuotr./Sveika mityba
Vida Press nuotr./Sveika mityba

Kokia moteris pirmoji pasiryžo siekti savo svajonės, pristatysime jau antradienį. Kasdien galėsite ne tik sekti jos pažangą, bet ir patys prisijungti prie lieknėjančios projekto dalyvės. Meskite iššūkį sau ir lieknėkite kartu! Naudingais patarimais, gera patirtimi dalinsis ir kylančias problemas lieknėjant padės spręsti ne tik projekto dalyviai, bet ir patyrę savo sričių specialistai. Pasinaudokite proga atsikratyti papildomų kilogramų su gausia palaikymo komanda!

Kaip dalyviai lieknės?

Projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyviai, kiekvienas po tris savaites, lieknės pagal „Nutriless“ planą.

Pirmąsias 10 dienų lieknėjantys projekto dalyviai valgys vien tik specialius „Nutriless“ produktus. Jie sukurti taip, kad galėtų pakeisti visą maisto racioną. Projekto dalyviai įprastus pusryčius, pietus ir vakarienę pakeis specialiais „Nutriless“ šokolado bei vanilės skonio kokteiliais ir kremine vištienos bei daržovių sriuba. Jie taip pat gers daug skysčių ir kasdien užsiims fizine veikla. Tiesa, laikantis „Nutriless“ plano, sportas ar mankštos turi būti labai mažo intensyvumo.

Likusį projekto laiką, 11 dienų, dalyviai maitinsis pagal mitybos specialisto sudarytą planą, taip pat ir toliau vartos „Nutriless“ produktus. Tuo laikotarpiu jie padidins ir fizinio aktyvumo krūvį.

„Nutriless“ – efektyviam lieknėjimui

„Nutriless“ lieknėjimo metodas unikalus tuo, kad vartojant specialius produktus svoriui mažinti bei kontroliuoti, organizmas nealinamas, taip pat lieknėjantis žmogus gauna visą jo organizmui reikalingų naudingų medžiagų kiekį. „Nutriless“ produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos maistinės medžiagos, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, platus spektras vitaminų ir mineralų. Vadinasi, lieknėjantis žmogus gauna visas subalansuotas medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.

Lieknėjimo projektas „Mes tikim – tu gali!“ jau prasidėjo. Pasiruoškite lieknėti kartu!

Projekto „Mes tikim – tu gali!“ komanda

Lieknėjantiems dalyviams savo tikslų padės siekti specialistų komanda. Kviečiame susipažinti!

Gydytoja dietologė Edita Gavelienė

Medicinos mokslų daktarė, gydytoja dietologė, klinikos „Dietos sistema“ įkūrėja ir vadovė Edita Gavelienė 1992 m. baigė Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą, 1994 m. baigė gydytojo dietologo rezidentūrą ir įgijo gydytojo dietologo specialybę. Nuo 1993 m. dirba gydytoja dietologe Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikose. Nuo 2001 m. dirba gydytoja dietologe privačioje klinikoje „Dietos sistema“, yra klinikos įkūrėja ir vadovė. 2005-2016 m. E. Gavelienė buvo Lietuvos dietologų draugijos prezidentė, ji taip pat yra Lietuvos enterinės ir parenterinės mitybos draugijos valdybos narė, Europos klinikinės mitybos ir metabolizmo draugijos narė. „Reikia mėgautis maistu, jausti malonumą, tačiau tikrai nepamiršti saiko“, - sako gydytoja dietologė Edita Gavelienė.

Žurnalistė, knygos „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ autorė Lavija Šurnaitė

Lietuvoje jau daugiau kaip 10 metų žinoma žurnalistė, televizijos ir radijo laidų vedėja, knygos „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ autorė, daug dėmesio skiria sveikai gyvensenai, fizinei veiklai ir mažiems gyvenimo malonumams, kuriais siūlo nepaliauti mėgautis visiems. Lavija žino paprastas taisykles, kaip mažais žingsneliais nukeliauti iki didelio tikslo – tobulesnio kūno ir didesnės meilės sau. Šias taisykles, pakeliui pasidalindama asmenine patirtimi išbandytais patarimais, ji mielai atskleis projekto dalyviams.

Sporto ir laisvalaikio klubo šeimai „Goodlife“ sporto vadovas-asmeninis treneris Andrius Česnauskas

Nuo 2006 m. Andrius yra kovinio ir fizinio rengimo specialistas Lietuvos kariuomenėje, nuo 2013 m. dirba asmeniniu treneriu. Andrius yra įvairių varžybų Lietuvoje ir už jos ribų dalyvis ir nugalėtojas. Apie savo vietą sporto klube „Goodlife“ jis sako: „Niekas nenori blogo gyvenimo, bet tik nedaugelis supranta, kad GERAS GYVENIMAS priklauso nuo mūsų pačių, nuo mūsų sprendimų ir veiksmų. Tik teigiamai į gyvenimą žiūrintis žmogus gali pastebėti ir pasinaudoti galimybėmis kurias suteikia mus supanti aplinka“.

Sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta

Mitybos filosofija, kuria Artūras vadovaujasi ir savo gyvenime, ir darbe – saikas. Anot jo, daugybė apžvalginių mokslinių straipsnių bei atliktų studijų patvirtina – kalorijų ribojimas yra efektyviausias mitybos kontrolės būdas. „Dažniausios klaidos, kurias daro žmonės yra nežinojimas kokį maistą rinktis ryte, per pietus, vakare, taip pat mitybos režimo nesilaikymas bei persivalgymas, - sako sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas. - Dar viena klaida – žmonės per mažai juda ir suvartoja per daug kalorijų. Savo klientams noriu padėti atrasti kitokią gyvenimo kokybę – gyventi sveikiau ir aktyviau“. Projekto dalyviams A. Sujeta žada: „Mano sukauptos sporto ir mitybos mokslų žinios padės kiekvienam dalyviui rasti greičiausią bei sveikiausią kelią savo tikslui pasiekti“.

Stilistė Agnė Gilytė

Agnės kasdienybė – spintos, parduotuvės, du sūnūs, puikus vyras, psichologijos studijos ir geras maistas. Ji tiki, kad viskas, ką darote, turi teikti malonumą. Stiliste dirba nuo 20 metų, tad daugiau nei dešimtmetį. Karjerą pradėjo nuo mados redaktorės darbo viename žurnale, ilgainiui baigė mados marketingo studijas Italijoje, o grįžusi su kolega įkūrė madingus įvaizdžio namus. Prieš porą metų A. Gilytė pasuko kiek kitu keliu – išleido dvi stiliaus knygas, turbūt teko girdėti terminą „spintologija“. Tai Agnės kūrinys, reiškiantis spintos harmoniją ir jus džiuginantį turinį. Į stilistę moterys ir vyrai kreipiasi norėdami puikiai atrodyti bei jaustis. Agnė Išpurto jų spintas, papildo ir sudėlioja garderobą, iš kurio ištraukus bet kurį daiktą visuomet bus ką apsirengti. Veda seminarus įmonėms, nes ir biuro apranga gali ir turi būti stilinga. O kasdieniais patarimais dalinasi savo tinklaraštyje. Juk norime atrodyti ir jaustis fantastiškai kasdien! Daugiau apie Agnę: www.gilyte.lt.

Projekto partneriai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius