Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stereotipai: koks moters įvaizdis traukia daugumą vyrų

Prisipažinkime, juk gražinamės ne tik dėl savęs, bet ir dėl vyrų. Kokias merginas ir moteris pirmiausiai pastebi vyrai ir kokį makiažą jie dievina?
Natūralus makiažas
Natūralus makiažas / Fotolia nuotr.

1. Natūrali lūpų spalva

Ryškiai raudoni lūpų dažai daugumai vyrų atrodo agresyviai, o lūpų blizgio jie nemėgsta dėl jo lipnumo – nemalonu bučiuoti į klijus panašią konsistenciją. Jiems patinka matyti moterį pasidažiusią natūraliais lūpų dažais. Tokiais, kurie paryškina lūpas ir tuo pačiu atrodo natūraliai.

Vida Press nuotr./Makiažas
Vida Press nuotr./Makiažas

2. Tankios blakstienos

Čia kalbama ne apie priauginamas blakstienas, kurios dažnai trukdo kelti vokus ir atrodo tiesiog neestetiškai. Net jeigu nesiruošiate darytis rimtesnio makiažo, visada vertėtų blakstienas perbraukti tušu. Tankios blakstienos vyrams atrodo labai seksualiai, o jūsų žvilgsnį padaro itin moterišką ir kerintį.

Akys. shutterstock nuotr.
Akys. shutterstock nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: 3 skirtingi makiažai – vienu pieštuku

3. Švelniai rausvi skaistalai

Pasirodo, ryškūs, bronziniais skaistalais padažyti skruostikauliai atstumia daugelį vyrų. Šviesiai rožiniai skaistalai ir lengvi teptuko prisilietimai daro stebuklus – tai suteikia odai sveiko švytėjimo bei subtilaus moteriškumo.

Vida Press nuotr./Skaistalai
Vida Press nuotr./Skaistalai

4. Raudoni nagai

Žinoma, ne kilometro ilgumo. Tiesiog tvarkingi raudoni nagai. Būtinai blizgūs. Dauguma vyrų mano, kad raudoni nagai – tai velniškai seksualu. Jeigu jums atsibodo dažytis nagus ta pačia raudona spalva, eksperimentuokite su atspalviais, juk pasirinkimas iš tiesų didelis.

„Fotolia“ nuotr./Raudoni nagai
„Fotolia“ nuotr./Raudoni nagai

5. Prancūziškas manikiūras

Nemari klasika, kuri visada atrodo tvarkingai ir natūraliai.

Fotolia nuotr./Nagai
Fotolia nuotr./Nagai

TAIP PAT SKAITYKITE: Manikiūro tendencijos, kurių galėjo ir nebūti

6. Ilgi plaukai ir garbanos

Taip, pasaulyje yra tūkstančiai moterų, kurioms trumpas kirpimas tinka kur kas labiau negu ilgi plaukai. Tačiau vyrams moteriškiausiai ir seksualiausiai atrodo ilgi, kiek banguoti, minkšti ir natūralūs plaukai. Ar pastebėjote, kad vyriškuose žurnaluose 90 proc. gražuolių yra ilgais, banguotais plaukais?

AFP/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively
AFP/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively

7. Gėlių aromato kvepalai

Retas vyras sugeba suprasti sudėtingas kvepalų kompozicijas, o jūsų naujas, aitrus, nosį riečiantis aromatas (kad ir koks brangus jis būtų) gali būti visai sukritikuotas. Eidamos į pirmąjį pasimatymą, rinkitės švelnų, lengvą gėlių kvapo aromatą. Eksperimentuoti su kvepalais galėsite vėliau – pirmas įspūdis labai svarbus.

123rf.com nuotr./Kvepalai
123rf.com nuotr./Kvepalai

8. Grakštus akių kontūras

Pagrindinis žodis – grakštus. Ne per storas, ne per ryškus, nevulgarus, nesiekiantis smilkinių. Toks, kuris subtiliai pabrėžia blakstienų augimo liniją ir vos vos išeina už išorinio akies kampo. Jeigu dar nemokate tinkamai nubrėžti akių kontūro, pats laikas to išmokti.

Shutterstock nuotr./Katės akys
Shutterstock nuotr./Katės akys

TAIP PAT SKAITYKITE: Pamokėlė: kaip nubrėžti tobulą akių kontūro liniją?

9. Lengvas įdegis

Vyrams tiesiog genetiškai patinka sveika odos spalva. Pats paprasčiausias būdas, kad jūsų oda atrodytų sveika – lengvas įdegis. Jeigu neturite galimybės pasilepinti saulėje, pasirinkite savaiminio įdegio kremą. Bet kuriuo atveju nepersistenkite. Oranžinė odos spalva, kuri labiau primena per ilgai orkaitėje laikytą viščiuką, atrodo nei sveikai, nei seksualiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius