Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Miranda Kerr – apie rytines grožio procedūras

„Victoria's Secret“ angelas, buvusi aktoriaus Orlando Bloomo žmona, su kuriuo juodu turi sūnų, 34-erių supermodelis Miranda Kerr dalijasi savo rytiniais grožio ritualais ir sako, kad atsikėlus jai susiruošti užtenka 15 minučių, rašo stylist.co.uk.
Miranda Kerr
Miranda Kerr / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Australė M.Kerr teigia turinti itin mažai laiko rūpintis savimi rytais, nes dar tenka pasirūpinti ir savo mažamečiu sūnumi. Tad visas grožio procedūras moteris atlieka itin greitai.

Kad pabustų – šiltas vanduo su citrina

„Kas rytą išgeriu stiklinę šilto vandens su pusės ekologiškos citrinos sultimis. Tai padeda „užkurti“ virškinimo sistemą visai dienai, be to, vanduo su citrina puikiai valo organizmą, stiprina imuninę sistemą ir subalansuoja pH – citrina šarmina organizmą. Žinoma, dar prisideda ir naudingasis vitaminas C“, – kodėl gerai ryte gerti šiltą vandenį su citrina vardija M.Kerr.

Vida Press nuotr./Vanduo su citrina
Vida Press nuotr./Vanduo su citrina

Prieš dušą – sausas kūno šveitimas

„Sausas kūno šveitimas (tam naudojamas specialus kūno šepetys – red. past.) yra neatskiriama mano kasdienio režimo dalis. Ši procedūra suaktyvina kraujotaką, pašalina negyvas odos ląsteles, detoksikuoja, oda tampi lygi. Pradedu nuo pėdų, paskui pereinu prie kojų ir taip kylu aukštyn. Procedūrą atlieku greitais švelniais judesiais. Tai užtrunka keletą minučių ir tada lendu po dušu“, – pasakoja supermodelis.

123RF.com nuotr./Kūno šveitimas sausu šepečiu
123RF.com nuotr./Kūno šveitimas sausu šepečiu

Maudynės duše

„Maudydamasi duše nusiprausiu ir veidą, ir kūną. Naudoju „Kora Organics“ kosmetiką – veido putas su alavijų, žaliosios arbatos, santalo ekstraktais ir kūno prausiklį“, – sako M.Kerr.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Po dušo

„Norėdama palaikyti odos drėgmės lygį į rankinę įsimetu buteliuką dulksnos ir purškiu ją per dieną tiek kartų, kiek norisi ar jaučiu, kad reikia odai“, – ką visada turi su savimi, atskleidė jauna moteris.

Plaukų priežiūra

„Trenku galvą vakarais, kad plaukai galėtų natūraliai išdžiūti, o ryte tenka tik juos susitvarkyti. Mėgstu juos žemai susipinti ar susirišti arba aukštai susikelti kuoduką. Naudoju plaukų šepetį, kurio šereliai natūralūs, nes tokiu šepečiu šukuojami plaukai įgauna blizgesio, be to, jis labai švelnus galvos odai“, – sako Miranda.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Makiažas

Veidui supermodelis naudoja minėto prekių ženklo kosmetiką – atspalvį suteikiantį dieninį kremą. Jei reikia, panaudoja ir maskuotuką. Ji labai mėgsta paryškinti akis, tad du ar net tris kartus tušu padažo blakstienas. Jei nori atrodyti natūraliau, naudoja tik lūpų balzamą, o jei nori atrodyti ryškiau – raudono atspalvio lūpdažį.

Žaliosios sultys

„Žaliosios šalto spaudimo sultys yra kupinos vitaminų, mineralų ir antioksidantų, o tai labai atsiliepia ir odai – padeda išlaikyti ją švarią. Taip pat jose yra kraujo sistemai ypač naudingo chlorofilo“, – sako Miranda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius