Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido kontūravimas per kelias minutes: 2 spalvos ir teptukas

Veido kontūravimas atrodo išties sudėtinga kosmetinė procedūra. Tačiau visada, ypač pasitelkusios gerus pavyzdžius, galime išmėginti pačios. Juoba, kad įvairių pamokėlių internete galime aptikti šimtus.
Veido kontūravimas
Veido kontūravimas / Fotolia nuotr.

Kuo ypatingas veido kontūravimas? Tam, kad makiažas gerai gultų ir atrodytų dailiai, labai svarbu suvienodinti veido odos spalvą ir paryškinti dailiausius bruožus. Pavyzdžiui, iškilūs skruostikauliai moteriai visuomet suteiks grakštumo ir elegancijos. 

Neveltui vizažo meistrai vadinami tikrai dailininkais – jų dėka veido bruožai gali tapti simetriški, o pati oda – švytinti ir skaisti. Žvilgtelėkite kad ir į šį pavyzdį. Nereikia jokių šešėlių, lūpdažio, net paryškintų blakstienų, kad į mus žvelgtų žavi ir tobulos odos moteris. 

VIDEO: Veido kontūravimo pamokėlė

Kad veidas neatrodytų taip, lyg būtumėte užsidėję kaukę, specialistai sako, jog reikia naudoti kelių atspalvių pudrą ar makiažo pagrindą. Šiuo atveju panaudoti vos keli toninio kremo atspalviai, kurie profesionaliai išlyginami teptuku.  

Šviesesnę pudrą tepkite kaktos, akių, tarpuakio srityje, o tamsesne padenkite skruostikaulius, smakrą, nosies „sparnelius“. Svarbu tinkamai ir tinkamas veido vietas padengti pudra ir tuomet beliks ją išsklaidyti. Tikinama, kad tam gana vos kelių minučių ir beliks džiaugtis puikiu rezultatu. Išmėginkite! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius