-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido mankštų eksperimentas (3): komiškas treniruoklis – putlesnėms lūpoms

Tęsiame pradėtą eksperimentų ciklą ir su sertifikuota veido mankštų trenere Viktorija Baltramiejūniene toliau bandome priemones, skirtas veido mankštoms. Šį kartą dėmesį skiriame lūpoms ir bandome treniruoklį, kuris, pasak gamintojų, jūsų lūpas padarys putlesnes, gražesnes, kitaip tariant, tokias, kurias tikrai norisi bučiuoti.
Viktorija Baltramiejūnienė
Veido mankštų trenerė Viktorija Baltramiejūnienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Pirmuose dviejuose ciklo straipsniuose aptarėme veido raumenynui ir šypsenai formuoti skirtus treniruoklius. Veido mankštų trenerė, kosmetikė ir veido masažų specialistė V.Baltramiejūnienė juos išbandė ir paaiškino, ar šie tikrai atitinka tai, ką rašo gamintojai, ir kokios realios naudos galima tikėtis.

Šį kartą trumpame vaizdo įraše ji mėgina prieštaringai vertinamą putlesnių lūpų treniruoklį. Jis ne tik gremėzdiškas, bet ir atrodo gana komiškai.

Kita vertus, toks šių eksperimentų tikslas – išbandyti priemones, kurios atrodo ir gana juokingai, ir neįprastai, ir atsakyti į jums rūpimą klausimą – ar į tai tikrai verta investuoti? Ar tai veiksminga? Ar gražūs gamintojų pažadai gali virsti realybe?

„Šį treniruoklį gavau be jokių aprašymų, tačiau internete nesunkiai galima rasti jo naudojimo instrukciją ir aprašą, kokią naudą jis teikia. Taigi šių silikoninių lūpų gamintojas teigia, kad kelios minutės per dieną ir jūsų lūpos taps putlesnės, o centrinė veido dalis bus labiau išlavinta“, – vaizdo įraše pradėdama eksperimentą sako V.Baltramiejūnienė.

Ji priduria, kad šio treniruoklio kaina nėra didelė – svyruoja nuo 2 iki 6 eurų. Silikonas nepasižymi jokiu nemaloniu kvapu, tik, įspėja specialistė, jei šį daiktą norėsite naudoti, kas kartą turėsite jį dezinfekuoti.

VIDEO: Viktorija Baltramiejūnienė bando putlesnių lūpų treniruoklį

Taigi, kokie rezultatai? „Pirma, ar tai iš tiesų paputlins jūsų lūpas? Nemanau. Šiuo silikoniniu treniruokliu neduodate raumenynui reikiamos apkrovos ir tinkamo pratimo.

Antra, ar šis treniruoklis gali pastiprinti šalia esančius raumenis? Jis nėra patogus naudoti, nes konstrukcija gana gremėzdiška, burnoje slysta. Kitas dalykas – šis pratimas per lengvas, todėl šalia esantys raumenys tikrai nesustiprės.

Trečia, dedantis šį treniruoklį į burną užspazmuojama zona aplink ją – tai nėra gerai ir kaip tik gali atsirasti daugiau raukšlių“, – vaizdo įraše parodo ir paaiškina veido mankštų trenerė.

Šiuo silikoniniu treniruokliu neduodate raumenynui reikiamos apkrovos ir tinkamo pratimo.

Kokią išeitį galite pasiūlyti? „Du pratimus, kurie šiek tiek paputlins jūsų lūpas, tikrai ne taip, kaip skelbia šio treniruoklio gamintojai, – sveikai ir natūraliai.

Pirmas pratimas: pridedame delnus prie lūpų ir jomis, darydami raidę „ū“, stumiame delnus. Šis pratimas šiek tiek pakilnoja mūsų žiedinį burnos raumenį. Turime reikiamą apkrovą, todėl visas raumuo pradeda dirbti. Darykite šį pratimą keletą kartų kasdien.

Antras pratimas: žiedinio raumens maigymas rankomis. Tik maigome ne odą, o patį raumenį – gana stipriai ir aktyviai. Darykite tai 3–5 kartus, kuo lėčiau – tuo geriau. Pastebėsite, kad zonos aplink burną spalva pakinta, plūsta kraujas, raumuo dirba, jį tonizuojame.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Veido mankštos trenerė: tik kelios minutės kasdien ir pamatysite, kaip dingsta raukšlės

V.Baltramiejūnienė pridūrė, kad tiems, kurie turi atsirandančių vertikalių raukšlelių prie lūpų, maigymo pratimas labai tinka. „Silikoninis treniruoklis tų raukšlelių tikrai nepanaikins. Kitaip tariant, dėl jūsų veido ir lūpų grožio šio treniruoklio išvis nerekomenduočiau naudoti“, – pataria specialistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius