Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido mankštų eksperimentas (2): ar treniruokliu galima suformuoti šypseną?

Tęsiame pradėtą eksperimentą ir su sertifikuota veido mankštų trenere Viktorija Baltramiejūniene toliau bandome priemones, skirtas veido mankštoms. Šį kartą ji pasakoja apie treniruoklį, skirtą šypsenai formuoti.
Viktorija Baltramiejūnienė
Viktorija Baltramiejūnienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Pirmajame trumpo ciklo apie veido mankštoms skirtus treniruoklius straipsnyje pasakojome apie „sparnus“ ir rodėme, kam šis daiktas skirtas.

Šį kartą trumpame vaizdo įraše veido mankštų trenerė, kosmetikė ir veido masažų specialistė V.Baltramiejūnienė nagrinėja šypsenai formuoti skirtą treniruoklį.

VIDEO: Viktorija Baltramiejūnienė bando šypsenai formuoti skirtą treniruoklį

„Treniruoklio gamintojas teigia, kad ši silikoninė konstrukcija jūsų šypseną padarys platesnę ir gražesnę, o lūpų kampučiai šypsantis kils į viršų“, – vaizdo įraše pasakoja V.Baltramiejūnienė.

Treniruoklio gamintojas teigia, kad ši silikoninė konstrukcija jūsų šypseną padarys platesnę ir gražesnę, o lūpų kampučiai šypsantis kils į viršų.

Pasak šio šypsenai formuoti skirto treniruoklio gamintojo, viskas yra labai paprasta – tereikės tris kartus per dieną šią šviesiai žalią konstrukciją įsikišti į burną ir palaikyti vieną minutę. Vieną dalį sukandate, šoninėmis pakeliate lūpų kampučius.

„Mano veido raumenys yra išlavinti – jie turi tonusą, o oda – turgorą. Taigi pažiūrėsime, kaip jie sureaguos į šį treniruoklį“, – šypsodamasi sako veido mankštų trenerė.

Išbandžiusi šį įrankį ji sako: „Jei, naudodami bet kokį treniruoklį, skirtą veido mankštoms, kurioje nors vietoje matote susidarančias raukšles – tai nėra gerai. Norėdami sustiprinti veido raumenyną pridarysite raukšlių ten, kur jų neturėjo būti. Kitas dalykas – ar iš tiesų tai tonizuoja raumenis, kurie pakelia lūpų kampučius? Galiu pasakyti, kad ne.“

Užuot padarius savo veidui meškos paslaugą, V.Baltramiejūnienė siūlo trumpą namų darbą.

„Sučiaupkite lūpas ir bandykite šypsotis į viršų. Jei nepavyksta abiem pusėmis iš karto, mėginkite tai daryti iš pradžių pakeldami vieną, paskui kitą pusę. Taip jūs pajusite, kad raumenynas tikrai dirba“, – teigia veido mankštų trenerė, rodydama šypsenai formuoti skirtą pratimą.

Norintiems greitesnio rezultato, specialistė siūlo dar vieną būdą – tris kartus pažnaibyti šypsenos vietas iki pat plaukų augimo linijos, suimant ne odą, bet raumenį – kaip tai daryti, pamatysite vaizdo įraše.

„Jei šį pratimą darysite kasdien, sustiprinsite būtent šiuos raumenis. Jūsų smegenys išmoks šypsotis tomis vietomis į viršų ir jums nereikės jokio šypsenai formuoti skirto treniruoklio“, – reziumuoja V.Baltramiejūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius