Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2019 metų meilės horoskopas: kada geriausia megzti romantiškas pažintis?

Astrologė Viktorija Greviškienė pažvelgė į 2019-uosius ir kiekvienam zodiako ženklui surašė, ko tikėtis jausmų srityje.
Amūras
Amūras / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Artimų santykių puoselėjimas bei šeimos lizdo sukimas taps pagrindinės temos šiais metais. Tai itin palankus laikas planuoti šeimos pagausėjimą, keltis į naujus namus.

Vieniši Avinai jaus didžiulį poreikį ieškoti sau tinkamos poros, laikas tam išties puikus. Jau metų pradžioje jūsų laukia romantiški nuotykiai, gali užsimegzti perspektyvus ryšys kelionių metu. Tikėtini romanai darbo aplinkoje – staiga įsiliepsnos jausmai kolegai.

Kovą galimos šiokios tokios įtampos – regis, partneriui reikės daugiau laisvės nei norėsite jam jos suteikti. Balandį ir gegužę neatsiginsite gerbėjų, smarkiai išaugs jūsų populiarumas. O štai liepą būsite linkę dramatizuoti, iš musės daryti dramblį, tai sujauks asmeninį gyvenimą. Rugpjūtį, rugsėjį ir spalį prasidėję santykiai turės ilgalaikės perspektyvos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Meilės fronte galima laukti daug permainų ir perkratymų, liūdna tikrai nebus. Puiki žinia Jaučiams, kurie jaučiasi pavargę nuo rutinos, įstrigę santykiuose, kurie jau seniai nebeteikia jokio džiaugsmo – šiais metais užteks drąsos būtinoms permainoms.

Nereikia meilės ieškoti kažkur toli, gerai apsidairykite, gali būti, jog ji visai šalia, tik anksčiau jos nepastebėjote. Metų pradžioje įvyks stiprios transformacijos asmeniniuose santykiuose. Vieniši Jaučiai turės progą užmegzti įspūdingą ir perspektyvų ryšį.

Itin sėkmingas periodas bus gegužė ir birželis – galite sukurti svajonių santykius. Didesnės krizės nusimato liepos mėnesį – tikėtina, jog nutrūks jau nebeperspektyvūs ryšiai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia išties emocingi metai. Daugiau nei paprastai galvosite apie jausmus ir artimus ryšius. Labai norėsis palaikymo ir nuoširdumo iš jums svarbių žmonių.

Vasario mėnesį gali užsimegzti slaptas romanas darbo aplinkoje arba iš esmės transformuotis esami santykiai. Balandį būsite nusiteikę itin romantiškai, norėsis idealizuoti meilę, santykius. Vieniši Dvyniai gali sutikti svajonių partnerį, užmegzti itin dvasingą ryšį.

Birželį būkite socialiai aktyvūs, plėskite pažinčių ratą, prisipažinkite jausmuose – tai puikus laikas meilei! Rugsėjį, spalį ir lapkritį kils daug pagundų, gali suklibėti ilgalaikės partnerystės, didesnė išdavystės ir nusivylimo tikimybė.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai labai svarbūs metai Vėžio zodiako ženklo atstovams. Tie, kurie dar nespėjo sukurti šeimos ar stipraus artimo ryšio, būtinai padarys tai šiais metais. Tai bus esminis jūsų poreikis ir pagrindinis tikslas.

Tikėtina, jog šiais metais susidursite ir su praradimais. Turėsite atsikratyti praeities balasto, kad galėtumėte judėti pirmyn. Balandį ir liepą laukia lemtingi įvykiai, šiuo metu mažai kas priklausys nuo jūsų valios, realizuosis sukaupta santykių karma. Galimas šeimos pagausėjimas.

Gegužė ir birželis itin palankus meilės santykiams, romantiniams nuotykiams. Regis, rugsėjį bus sunku suderinti darbo reikalus ir asmeninį gyvenimą, teks rinktis. Spalį gali staiga užsiliepsnoti jausmai, lengvai pasiduosite instinktams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Fatališkiausias ir lemtingiausias laikas bus metų pradžia. Sausį išryškės tendencijos visam ateinančiam periodui. Šiuo metu gali būti sukurtos naujos perspektyvios sąjungos, o gali galutinai nutrūkti nebeperspektyvūs ryšiai. Bet kokiu atveju būsite priversti rinktis, o tai padaryti nebus lengva.

Šiais metais labiau pasikliaukite savo nuojauta, ji jums pakuždės teisingus atsakymus, nurodys tinkamą kelią. Kovo mėnesį kils daugiau nesusipratimų dėl pinigų, smarkiai išsiskirs jūsų ir partnerio nuomonės, kaip panaudoti bendrą biudžetą.

Palankiausias laikas romantikai, meilės reikalams bus liepos galas ir rugpjūtis – užlies dėmesio lavina, mėgausitės gyvenimu. Lapkritį būsite linkę idealizuoti savo partnerius, tikėtini nusivylimai. Gali užsimegzti slapti romanai, ypač būnant svečiose šalyse.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovai bus neįprastai jautrūs ir jausmingi. Itin išryškės poreikis priklausyti kažkokiai bendruomenei, grupei žmonių, su kuria sietų artimi ryšiai.

Labai tikėtina, jog sena draugystė staiga peraugs į šiltus meilės santykius. Tiesa, šiais metais būsite linkę pasaulį matyti pro rožinius akinius, todėl didesnė nusivylimų, apgavysčių, išdavysčių tikimybė. Tai ypač pasakytina apie gegužę, lapkritį ir gruodį.

Rugpjūtis ir rugsėjis – meilės laikas, reikia būti socialiai aktyviems, tinka prisipažinti jausmuose, taikytis. Šiuo metu užsimezgęs ryšys turės ilgalaikes perspektyvas. Deja, metu galas ne itin palankus romantikai. Galimos krizės ilgalaikėse partnerystėse.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiais metas didesnių sukrėtimų meilės fronte nenusimato. Vienišos Svarstyklės turės daugybę puikių progų asmeniniams santykiams užmegzti, o ilgalaikiai ryšiai tik tvirtės ir vystysis. Jau kurį laiką esantys santykiuose, ims galvoti apie vestuvės, šeimos kūrimą. Tam išties puikus laikas!

Metų pradžioje laukia daug romantikos, galite sulaukti kvietimo kartu vykti į kelionę iš jums simpatizuojančio žmogaus. Šioks toks atšalimas santykiuose nusimato kovo mėnesį. Suteikite partneriui daugiau laisvės, nekvėpuokite jam į nugarą.

Gegužės mėnesį spręsis visi nesutarimai, vėl įsižiebs aistra. Rugsėjį ir spalį niekas nesugebės atsispirti jūsų žavesiui, tai puikus laikas romantikai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Metų pradžioje tikėtinos lemtingos pažintys, gali iš esmės transformuotis meilės sfera. Naudokitės palankiomis progomis, tačiau nepulkite į naujus santykius stačia galva, nepasiduokite impulsams, ypač vasario mėnesį.

Visą periodą būsite linkę idealizuoti meilę ir sutiktus žmones, žūtbūt norėsis susirasti sau porą, bus didesnė nusivylimų ir apgavysčių rizika. Pradėkite nuo pokyčių savo viduje, o visa kita susitvarkys savaime. Kovas ir balandis painūs, pritrauksite žmones, turinčius nedorų ketinimų. Tai metas, kuomet gali užsimegzti slapti romanai.

Gegužę gali sušlubuoti ilgalaikės partnerystės. Dar vienas kritinis laikas laukia liepą. O štai rugsėjį, spalį ir lapkritį bus atlyginta už visus nuostolius – mėgausitės dėmesiu, megsite naujas pažintis, vėl patikėsite meile.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeimyniniai nesutarimai kaip reikiant apkartins metų pradžią. Sausis, vasaris ir spalis – krizių metas. Tačiau Jupiteris, didžiosios laimės planeta, keliauja jūsų ženklu. Net jei ir teks kažką paaukoti, jums bus grąžinta su kaupu!

Atsargiau vertinkite romantiškas pažintis, užsimezgusias kovą ir balandį, ne viskas bus taip, kaip atrodo. Nuo jūsų gali būti nuslėptos svarbios detalės. Itin tinkamas laikas vestuvėms ir meilės nuotykiams bus vasara, ypač birželis ir rugpjūtis. Rugsėjį kils nemažai pagundų, bus lengva nukrypti nuo moralės normų, galimos kritinės situacijos šeimoje.

Lapkritį atsikartos metų pradžioje kilusios problemos, šiuo metu daug kas priklausys nuo jūsų pačių. Jei artimuose santykiuose kilo rimtesnių nesklandumų, suskubkite išsiaiškinti visus nesusipratimus iki gruodžio pradžios.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia svarbūs pasirinkimai. Šiais metais vienaip ar kitaip būsite priversti daugiau dėmesio skirti asmeniniams santykiams bei namų reikalams. Itin palankus metas kurti šeimą.

Nebus lengva proporcingai paskirstyti savo laiką, gali tekti aukoti profesinius reikalus vardan šeimyninės laimės. Vieniši Ožiaragiai turės puikią progą užmegzti naujus meilės ryšius vasario mėnesį. Tiesa, šiuo metu prasidėję santykiai vystysis gana lėtai, tačiau turės ilgalaikes perspektyvas.

Gegužė ir birželis bus dar vienas šaunus periodas romantikai ir artimų ryšių puoselėjimui. Liepos mėnesį tikėtinos didesnės krizės, stipresni išgyvenimai. Šiuo metu gali nutrūkti jau nebeperspektyvus ryšys. Metų gale palanku keliauti – svečioje šalyje galite sutikti savo antrąją pusę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Metų pradžia bus gana paini. Sausį ir vasarį žvilgsnis bus nukreiptas atgal, tai laikas, kuomet reikės grąžinti senas skolas, galutinai atsisveikinti su praeitimi. Kovo mėnesį galima tikėtis didesnių permainų meilės fronte. Tačiau staiga įsižiebę jausmai gali lygiai taip pat greitai ir užgęsti.

Daugiau stabilumo atneš gegužė ir liepa. Šiuo metu užsimezgusios pažintys bus itin perspektyvios. Nepražiopsokite savo šanso! Rugpjūtį laukia krizė – branginkite artimus žmones, parodykite jiems daugiau dėmesio, priminkite apie savo jausmus.

O štai rugsėjį, spalį ir gruodį meilės santykiai gali užgimti darbo aplinkoje bei komandiruočių metu. Lapkritį neatviraukite apie savo asmeninį gyvenimą, galite susidurti su slaptu kenkimu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovų laukia itin spalvingi metai. Jei esate vieniši, draugai visais būdais veršis jus supažindinti ir suporuoti, tai ypač pasakytina apie metų pradžią. Turėsite ne vieną progą perspektyviems ryšiams užmegzti, jei tik neužsisklęsite savyje, būsite socialiai aktyvūs.

Visą kovo mėnesį jausitės pakylėti, norėsis romantikos. Šiuo metu į pasaulį žvelgsite pro rožinius akinius – nebūkite naivūs, realiai vertinkite situaciją. Liepos mėnesį užsimezgęs ryšis bus lemtingas, gerai pagalvokite, ar esate pasiruošę rimtiems įsipareigojimams.

Na, o rugpjūtį tikėtini meilės romanai, užsimezgę darbo aplinkoje. Spalį ir lapkritį galima laukti daugiau painiavos asmeniniuose santykiuose, suklibės ilgalaikės partnerystės.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius