Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2020 metų sveikatos horoskopas: kokiems Zodiako ženklams teks daugiausia išbandymų?

2020-aisiais bus daugybė retrogradinių planetų, kurios turės įtakos nesusipratimams ir įtampai – tai gali itin neigiamai paveikti mūsų sveikatą. Pirmąjį pusmetį daugiausia išbandymų teks Avinams, Vėžiams, Ožiaragiams, Skorpionams. Metų gale pažeidžiamesni taps Liūtai, Vandeniai.
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dažnos Avinų sveikatos problemos yra susijusios su galvos traumomis, rega. Šio Zodiako ženklo atstovams ypač kenkia nervinė įtampa, ilgalaikis stresas. Nesusipratimai darbe ir asmeniniame gyvenime gali išprovokuoti migreną, nemigą, todėl būtina ieškoti kokybiškų atsipalaidavimo būdų. Joga, meditacija, ilgi pasivaikščiojimai gryname ore puikiai nuramintų įsisiautėjusius jausmus.

Avinams būtina išlikti aktyviems, tačiau reikėtų vengti pernelyg didelių fizinių apkrovų. Šiais metais gali paūmėti lėtiniai negalavimai, tai ypač pasakytina apie metų pradžią.

Rugsėjį, spalį ir lapkritį smarkiai išaugs traumų tikimybė – susilaikykite nuo ekstremalių veiklų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Paprastai Jaučiai pasižymi gera sveikata, didele ištverme. Pažeidžiamiausios šio Zodiako ženklo atstovų organizmo vietos yra gerklė ir skydliaukė. Saugokitės skersvėjų, nepiktnaudžiaukite šaltais gėrimais, ypač metų pradžioje ir pavasarį.

Kaip sudėtingesnius sveikatai mėnesius būtų galima išskirti gegužę ir birželį – gali atsinaujinti lėtiniai susirgimai, tikėtinos problemos, susijusios su gimda, hormonų veikla. Nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus – nedelsdami kreipkitės į specialistus.

Geriausiai atsipalaiduoti ir nusiraminti Jaučiams padeda geras maistas ir maloni aplinka, taip pat puikiai veikia SPA procedūros. Tiesa, visur būtina paisyti saiko.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių Zodiako ženklo atstovai dažnai kenčia nuo kvėpavimo takų ligų, taip pat neretai patiria rankų ir pečių traumas. Dvyniams sunku nusėdėti vienoje vietoje, judrus gyvenimo būdas paprastai lemia kontaktą su daugybe žmonių, tad didesnė tikimybė užsikrėsti infekcinėmis ligomis.

Dar vienas išskirtinis šio Zodiako ženklo bruožas – nenumaldomas smalsumas, nuolatinis naujos informacijos poreikis, o tai gali lemti problemas, susijusias su nervų sistemos veikla. Kad išvengtumėte nuolatinio skubėjimo ir streso, susidarykite aiškią dienotvarkę ir nuosekliai jos laikykitės, kartais atsiribokite nuo perteklinio bendravimo, bent trumpam pamirškite mobilųjį telefoną.

Sveikatai nepalankiausi bus sausis, kovas, liepa, spalis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiai – emocingiausi Zodiako atstovai, tad nenuostabu, jog beveik visos jų sveikatos problemos, susijusios su emocine būsena. Vėžio Zodiako ženklo atstovai dažniau nei kiti kenčia nuo apsinuodijimų, virškinamojo trakto sutrikimų. Neretai pasitaiko problemų su krūtinės ląsta.

Atkreipkite ypatingą dėmesį į savo mitybos racioną – rinkitės tik kokybiškus, sveikus produktus, dažniau valgykite šiltą, naminį maistą, nepamirškite suvartoti pakankamo kiekio skysčių. Jus puikiai nuramina vandens procedūros – dažniau pasilepinkite šilta vonia, ypač šaltuoju metų laiku.

Sausį ir birželį reikėtų labiau tausoti sveikatą, imtis ligų profilaktikos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Paprastai Liūtams netrūksta gyvybinių jėgų, jų vitališkumas ir optimizmas greitai užkrečia aplinkinius, todėl jie nuolat apsupti žmonių. Pažeidžiamiausios šio Zodiako ženklo atstovų organizmo vietos yra širdis ir stuburas, tad labai svarbu nuolat sekti savo sveikatos būklę.

Išlikite aktyvūs, tačiau venkite pernelyg didelių fizinių apkrovų, ypač karštomis vasaros dienomis. Taip pat rekomenduojama vengti pernelyg riebaus, sunkaus maisto. Geriausia rinktis tas sporto šakas, kurios palaiko stuburo lankstumą, pernelyg neapkrauna nugaros.

Didžiausia rizika sveikatai kils birželį, liepą ir gruodį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės Zodiako ženklo atstovai paprastai itin rūpinasi savo sveikata, būna labai išrankūs maistui, puikiai jaučia savo kūną ir tai, kas jiems netinka. Pažeidžiamiausia organizmo vieta – nervų sistema. Įtampa dažnai išprovokuoja problemas su skrandžiu, žarnynu.

Mergelės labiau nei kiti Zodiako ženklai pasižymi alerginėmis reakcijomis, yra mažiau atsparios įvairiems mikrobams. Švara, saikas ir kokybiškas poilsis – pagrindinės ligų profilaktikos priemonės jums.

Šiais metais netrūks stipresnių išgyvenimų, ypač kovą, birželį ir spalį, tad reikia tinkamai save tam paruošti. Kreipkitės pagalbos į savo srities specialistus, negniaužkite savo jausmų, neužsisklęskite nuo žmonių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių energijos lygis yra itin nepastovus – daugiausia problemų joms sukelia saiko nepaisymas. Šio Zodiako ženklo atstovai lengvai paskęsta malonumų jūroje, dažnai jiems sunku rasti pusiausvyrą tarp linksmybių ir sveikos gyvensenos.

Silpniausia organizmo vieta yra inkstai, tad skysčių perteklius arba trūkumas gali sukelti nemažai problemų. Ypač saikingai vartokite sūrius, rūkytus produktus, venkite alkoholio, daug kofeino turinčių gėrimų.

Šie metai bus sudėtingesni sveikatai – gegužę ir birželį gali paūmėti lėtiniai negalavimai, kilti problemų su gimda, oda, kvėpavimo takais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aistringieji Skorpionai dažniau negu kiti Zodiako ženklai kenčia nuo venerinių ligų, šlapimo takų infekcijų ir sveikatos problemų, susijusių su reprodukciniais organais. Labai svarbu saugotis šalčio – nepamirškite šiltų, kokybiškų drabužių šaltuoju metų laiku.

Pirmąjį 2020-ųjų pusmetį galite susidurti su rimtesniais apribojimais – būtina atkreipti dėmesį į kūno siunčiamus signalus, kitaip neišvengsite rimtesnių bėdų. Stuburas, sąnariai, sausgyslės taps labiau pažeidžiami – verčiau atsisakyti tokių pomėgių, kurie pernelyg apkrauną nugarą, reikalauja didelės fizinės ištvermės.

Metų pradžioje išaugs tikimybė susižeisti krintant iš aukštai ar užkritus dideliam svoriui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai nuolat pasiruošę švęsti ir leistis į nuotykius, jie išeikvoja daugybę energijos dalyvaudami socialiniame gyvenime. Didžiausia šio Zodiako ženklo problema – laiku sustoti. Paprastai būna labai sunku atsiriboti nuo išorinio šurmulio, ramiai pabūti vienumoje, leisti nervų sistemai pailsėti.

Kaip Ugnies stichijos atstovai Šauliai neretai piktnaudžiauja alkoholiu, itin riebiu, sūriu maistu, tai dažnai lemia problemas, susijusias su kepenimis, tulžimi, kasa. Venkite persivalgymo, dažniau pabūkite gamtoje, pabendraukite su gyvūnais. Jums puikiai tiktų jodinėti.

Sausį, rugpjūtį ir gruodį tikėtina daugiausia problemų, susijusių su sveikata.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai pasižymi didžiule ištverme, tačiau jų nelankstumas ir užsispyrimas neretai lemia sveikatos sutrikimus. Šio Zodiako ženklo atstovai linkę delsti net tada, kai organizmas siunčia akivaizdžius signalus. Dažnas persitempimas ir nesirūpinimas savo sveikata gali lemti sudėtingas ligas.

Daugiausia problemų paprastai sukelia persitempimas darbe, miego trūkumas, nemokėjimas atsipalaiduoti. Pažeidžiamiausios kūno vietos: nugara, sausgyslės, sąnariai. Ligų profilaktikai puikiai tiktų tokios sporto šakos kaip joga, plaukimas, pilatesas, kuksando.

Prastesnė savijauta gali varginti sausį ir liepą – skirkite daugiau laiko kokybiškam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Neretas Vandenis turi problemų, susijusių su kojomis. Labai dažnai šio Zodiako ženklo atstovai skundžiasi venų varikoze, patiria kojų traumas. Viena nemaloniausių ligų, persekiojančių Vandenio Zodiako ženklo atstovus, yra diabetas.

Ne veltui sakoma, kad visos ligos nuo nervų – šis posakis ypač tinka jums. Negebėjimas įsiklausyti į savo emocinius poreikius prišaukia daug problemų. Vandeniai linkę nutylėti nepasitenkinimą, apsimesti, kad nieko nejaučia. Šiais metas neturėtų būti staigių sveikatos pokyčių, tačiau gali atsinaujinti lėtinės ligos, ypač susijusios su sąnariais, sausgyslėmis, stuburu.

Didžiausi iššūkiai laukia kovą, balandį ir gruodį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvis dažnai vargina endokrinologinės ligos, neretai organizme kaupiasi skysčiai. Subalansuota dieta ir pakankamas fizinis aktyvumas yra būtinos sąlygos norint jaustis gerai.

Subtilieji šio Zodiako ženklo atstovai dažnai jaučiasi nesuprasti, atstumti, tad sudėtingos vidinės būsenos gali pastūmėti įvairių priklausomybių link. Rekomenduojama vengti alkoholio, ypač atsargiai vartoti vaistus.

Jums būdingi dažni apsinuodijimai – rinkitės tik kokybišką, geriausia – namuose pagamintą maistą. Meniniai pomėgiai, dažnas buvimas prie didesnių vandens telkinių, rūpinimasis gyvūnais ir silpnesniais puikiai padėtų atsikratyti įtampos, tvarkytis su patiriamu stresu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius