Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2021 metų sveikatos horoskopas: kokiems organams derėtų skirti ypatingą dėmesį

Po išskirtinių metų norisi tikėti, kad vėl viskas grįš ir vėl gyvensime tokioje pat neįtikėtinoje materijos ir informacijos gausoje. Tačiau gyvenimo spiralė sukasi, tad be jokių abejonių bus kitaip, o ar geriau, ar blogiau – priklausys nuo asmeninių poreikių ir požiūrio.
Sveikatos patikrinimas
Sveikatos patikrinimas / 123RF.com nuotr.

Astrologė Dovilė Krupickaitė pabrėžia, kad tai, kas teoriškai tiktų neegzistuojančiam vieno ar kito Zodiako ženklo grynuoliui, negali būti tiesmukai pritaikyta realiam žmogui, kurį charakterizuoja ne vien tik Saulės padėtis ženkle, tad į tai, kas čia parašyta, žvelkite tik kaip į labai bendras tendencijas.

Pateikiame jos įžvalgas apie sveikatą 2021 metais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Silpnoji Avino ženklo atstovų sveikatos vieta – galva ir kraujotaka, tad visais metų laikais svarbu vengti kraujo spaudimą itin keliančių dalykų.

Rugpjūčio mėnesį ir iki pat rugsėjo vidurio venkite persidirbimo, būti karštoje saulėje. Verčiau dar liepos pabaigoje, juolab rugpjūtį, rugsėjo pirmąją pusę skirkite daugiau laiko ir dėmesio pasidaryti sveikatos tyrimus, pasidomėti sveika gyvensena, savo kūnui ir sielai suteikti to, ko jam labiausiai reikia.

Vasario ir birželio mėnesiais pasaugokite savo stuburą, nervų sistemą, būkite atsargesni keldami sunkius daiktus, bus traumų rizikos.

Nuo spalio pabaigos galite pajausti energijos antplūdį, tačiau ne visuomet bus lengva jį suvaldyti, ypač lapkričio viduryje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Silpnoji gimusiųjų po Jaučio ženklu vieta – gerklė bei skydliaukė, tad visus metus saugokitės peršalimų, venkite ilgalaikio emocinių įtampų užgniaužimo. Progų jas išleisti šiais metais išties bus daug, tik svarbu raskite tinkamų formų – gal dažniau reikėtų prisiminti dainavimą?

Iki pat liepos mėnesio galite būti pilni baimių, susijusių su sveikata, svarbu vengti hipochondrijos, o rugpjūčio antrą pusę, rugsėjį sveikatos puoselėjimui ir profilaktikai skirkite daugiau laiko ir dėmesio.

Rugsėjį užgriuvę darbai gali nuvarginti, spalio antroje pusėje galite sulaukti ir rimtesnių grėsmių – rezultatai priklausys nuo to, kaip pavyko sustiprėti vasarą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pastaruoju metu jūsų nervų sistema yra gana smarkiai įtempta, sausio ir vasario mėnesiais, ypač sausio antroje pusėje, įtampa gali tapti sunkiai pakeliama – pasaugokite save, raskite daugiau laiko pailsėti, ieškokite būdų atsiriboti nuo kylančių problemų.

Bus svarbu suprasti, kad jūsų reakcijas lemia giliai tūnančios pasąmoninės baimės, kurias įmanoma iškelti į dienos šviesą ir apraminti.

Kovo ir balandžio mėnesiais pajausite energijos antplūdį, tačiau bus svarbu jį suvaldyti. Kiek sudėtingesnis bus ir lapkričio mėnuo – pasirūpinkite stipresniu imunitetu jau iš anksto.

Visus metus būkite dėmesingi savo kvėpavimo sistemai, skirkite dėmesio taisyklingam kvėpavimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų jautrumas aplinkinių poreikiams ir reakcijoms gali padidinti skrandžio jautrumą, taip pat neretai po šiuo ženklu gimę asmenys turi jautresnę limfinę sistemą, reikalaujančią nuolatinio „išjudinimo“, tad visus metus jūsų sveikatai palaikyti svarbu išlikti aktyviais, pozityviai nusiteikusiais.

Iš tiesų nuo rugpjūčio mėnesio galite būti itin baimingi, linkę į hipochondriją ir per mažai kreipiantys dėmesio į tai, kas svarbiausia – esminius savo poreikius, atsakymo į gyvenimo prasmės klausimą paieškas – tas tiesas, kurias žinote tik jūs.

Jautresni būsite rugsėjo antroje pusėje, spalį, taip pat bus svarbu išlaikyti saiką darbuose gruodžio pabaigoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sveikatos temos išlieka aktualios ir šiais metais, tačiau jaudins jus jau gerokai mažiau nei pernai – daug ką suvokėte, išmokote, pakeitėte savo gyvensenoje, o ir artimųjų bėdos mažiau kelia rūpesčio.

Tiesa, vienokių ar kitokių paaštrėjimų kils, tačiau jie bus gana trumpalaikiai – būkite atsargesni gegužę ir birželio pradžioje, taip pat spalio mėnesį.

Visus metus derėtų daugiau dėmesio skirti širdies sveikatai – tai jautresnioji visų, gimusių po šiuo ženklu, vieta, taip pat būtina daugiau dėmesio skirti taisyklingai laikysenai, stuburo ligų profilaktikai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sveikatos temos lydės jus visus metus, pareikalaus gana didelės ištvermės ir atsakomybės, susitelkimo, galbūt ir griežtesnio dienos režimo.

Teks daug ką keisti gyvenime, prisitaikyti gyventi ir veikti naujomis aplinkybėmis, galbūt net pritaikyti naujas technologijas pagalbai sau ir kitiems.

Gimę po jūsų ženklu gana dažniau turi jautresnį žarnyną, tad sveika mityba, judėjimas, streso vengimas išliks svarbūs visus metus.

Sveikatos problemų gali kilti birželio ir liepos mėnesiais, skirkite daugiau laiko ramiam poilsiui. Saikingiau darbuokitės spalio pabaigoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų ženklo atstovams nuolat svarbu palaikyti skysčių balansą organizme, labiau saugoti inkstus, endokrininę sistemą, moterims – lyties organus. Tikėtina, kad pastaraisiais metais šios sritys kelia jums mažiau rūpesčių nei anksčiau – tokia tendencija išliks ir 2021-aisiais.

Apskritai pastaruoju metu esate linkę gyventi gana natūraliai, atsižvelgdami į savo kūno poreikius ir aplinkybes – tęskite tai, nors situacijų gali klostytis įvairių.

Itin gerai pasijausite birželio ir liepos mėnesiais, tačiau gali būti sunkoka suvaldyti apetitą, teks pasistengti siekiant išlaikyti kūno linijas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sumažėjus darbų atsigausite, apskritai sveikata mažai domėsitės, nors vienokių ar kitokių problemėlių gali atsirasti.

Visus metus reikėtų prisiminti, kad po jūsų ženklu gimusieji turi jautresnes lytinių organų, šalinimo sistemas, tad venkite peršalimų, atsitiktinų santykių.

Sveikatos problemų gali padaugėti balandį, kuomet didelės energijos laikotarpius keis nuovargis ir išsekimas, taip pat rizikingesni rugsėjo antroji pusė ir spalis – jausitės pažeidžiami, tarsi uždaryti narve.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Svarbiausias organas, kuris siejamas su jūsų Zodiako ženklu ir galintis sukelti jums daugiausia problemų, – tai kepenys, taip pat šlaunys, dubuo, dubens sąnariai, tad visus metus būkite dėmesingi tam, ką valgote, kaip ir kiek judate, pasaugokite sąnarius nuo per didelės naštos.

Šie metai jums bus labai intensyvūs įsisavinant ir plėtojant veiklą, susijusią su naujomis ryšių technologijomis, informacija, tad visus metus itin intensyvios veiklos ir persidirbimo momentų gali būti daug.

Bus itin svarbu pasaugoti nervų sistemą, skydliaukę, imunitetą. Itin dėmesingi sau būkite sausio gale, daugiau laiko pasilepinimui, atsistatymui skirkite visus metus, ypač lapkričio mėnesį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kažin ar norėsite 2021 metais daug laiko skirti šioms temoms, tačiau išmokti labiau pasirūpinti savimi ir artimaisiais, saugiai ir patogiai sutvarkyti darbo ir gyvenamąją vietą teks.

Būsite linkę išsiaiškinti visas aplinkybes ir galimybes, tačiau tikėtina, kad vienas iš pasirinkimų bus susijęs su oro švara ir kvėpavimo pratimais, kurie, specialistų teigimu, yra viena efektyviausių priemonių sveikatai palaikyti.

Jūsų ženklo atstovams visus metus aktualios kaulų, sąnarių, ypač kelių, stuburo sveikatos temos, besikaupiančios druskos, tad prisiminkite atitinkamas mitybos, judėjimo rekomendacijas ir, svarbiausia, jų laikykitės.

Antrojoje metų pusėje baimės, susijusios su sveikata, gali paaštrėti, tad bus itin svarbu rasti jų priežastis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pagrindinės organizmo vietos, kuriomis paprastai jūsų ženklo atstovai turi labiau pasirūpinti, – tai nervų sistema ir sausgyslės, blauzdos.

Progų pasijaudinti turėsite visus metus, tęsiasi gana rimti pokyčiai šeimoje, namuose, tad raskite laiko atsipalaidavimui, tempimo pratimams.

Nors sveikatos temos, ypač susijusios su vidiniais iššūkiais, giliomis baimėmis, pergyventomis traumomis, gana skausmingai iškyla jau ne vienerius metus, 2020-aisiais tai reiškėsi itin aštriai, tačiau naujais metais, ypač antrąjį pusmetį, turėsite progos rasti esminius sprendimus, sustiprėti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklas paprastai siejamas su pėdomis, taip pat iš dalies nervų, limfos sistemomis, kepenimis, tad visus metus būkite dėmesingi šiems organams, stenkitės mažiau varginti pėdas.

Pandemija gerokai jus išgąsdino ir nuvargino, praėję metai apskritai jums buvo labai intensyvūs, tad 2021-aisiais būsite linkę pagyventi kuo nuošaliau, daugiau laiko skirti atokvėpiui, savianalizei, kūrybai – tai turės palankios įtakos ir jūsų sveikatai.

Atsirinkite jus pasiekiančią informaciją, išmokite mažiau reaguoti į aplinkinių baimes. Labiausiai pasaugokite save sausio pabaigoje. Kiek sudėtingesniais laikotarpiais taip pat gali būti birželio pabaiga ir liepos mėnuo bei spalio pabaiga ir lapkritis, tačiau daug kas priklausys nuo to, kaip pavyks susitvarkyti su savo baimėmis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius