Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 23–24 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Labanoro gamta
Labanoro gamta / Alfredo Pliadžio nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovų laukia kiek nervingas savaitgalis. Atrodo, nuolat atsidursite kebliose situacijose, o aplinkybės vers skubotai priimti sprendimus ir rizikuoti. Tačiau meilės fronte audros rims. Įtampą kėlę klausimai spręsis, pagaliau pavyks susitarti, rasti abiem pusėms tinkamą kompromisą. Šiomis dienomis svarbu bus neprarasti saiko. Verčiau atsisakykite audringų linksmybių ir daugiau laiko skirkite asmeniniam tobulėjimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį norėsis aiškintis santykius – ir ne bet kaip, o labai audringai ir dramatiškai. Pyktis ir nepasitenkinimas, sukauptas savaitės eigoje, regis, prasiverš šiomis dienomis su griausmu. Nors bus sunku, konfliktas pareikalaus daug jėgų ir nervų, visgi situacija pagerės. Jau sekmadienio antroje pusėje galėsite lengviau atsikvėpti, įtampos po truputį rims.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis bus įtemptas, ypač šeštadienis. Nuolat galvosite apie darbus ir su dalykine veikla susijusias problemas. Tai gana rizikingos dienos, kai didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, vagysčių tikimybė. Kad ir ką darytumėte, šiuo metu, imkitės visų reikalingų atsargumo priemonių. Rimtus pokalbius bei svarbius darbus verčiau atidėti kitai savaitei. Sveikata taip pat gali kelti nerimą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia linksmas ir padūkęs Joninių šventimas. Jei paparčio žiedo rasti ir nepavyks, jūsų vis tiek laukia sėkmė. Šiomis dienomis nevalia užsidaryti namuose. Švęskite, būkite tarp žmonių, dalinkitės pakiliomis emocijomis. Vienišiems Vėžiams gresia romantiškos pažintys, o esantys santykiuose mėgausis antrosios pusės artumu. Tiesa, galimos didesnės išlaidos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis bus sėkmingesnis. Šią dieną planuokite šventes ir pasilinksminimus, apsilankymus svečiuose ar dalyvavimus renginiuose. Geriausiai savaitgalį jausitės tarp šeimos narių, ramioje, žinomoje aplinkoje. Nesinorės per daug šurmulio. Tačiau šiuo metu sunku bus jums įtikti. Atrodys, jog artimi žmonės tyčia jus provokuoja, tai ypač pasakytina apie sekmadienį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms šiomis dienomis bus sunku nustygti vietoje. Atrodo, domins absoliučiai visos temos, norėsis pabendrauti su kuo daugiau žmonių. Gaila, bet aplinkybės dėliosis taip, jog kiekviename žingsnyje susidursite su kliūtimis. Jei išsiruošite į renginį – vėluosite, jei tarsitės dėl dalykinio susitikimo – jus paves. Jei tikėsitės paramos ir pagalbos – nusivilsite. Verčiau savaitgalį neplanuoti nieko svarbaus ar pernelyg ekstremalaus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams savaitgalį ir toliau teks mokytis savarankiškumo pamokų. Neverta tikėtis besąlygiško palaikymo iš aplinkinių. Atsakingiausius sprendimus reikės priimti patiems, o svarbiausius darbus atlikti be niekieno pagalbos. Regis, nedžiugins ir finansų sritis. Šeštadienis bus sudėtingesnis. Sekmadienį įtampos po truputį, sklaidysis, taps lengviau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pagaliau atėjo šventė ir į Skorpionų kiemą. Didžiąją savaitės dalį buvę šešėlyje, pagaliau atsidursite dėmesio centre. Žinoma, dėmesys gali būti teigiamas, o gali būti ir neigiamas. Viskas priklausys tik nuo jūsų. Sunkiausią bus suvaldyti pyktį, norą ginčytis ir primesti savo valią kitiems. Jei įstengsite tai įveikti, laukia išties šaunios dienos. Nebijokite būti ryškūs!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulius savaitgalį aplankys melancholiškos nuotaikos. Ko gera, jausitės pavargę nuo įprastos rutinos ir darbų gausos. Ką gi, pats laikas pailsėti. Energijos stigs, tad besaikės linksmybės dar labiau pablogins situaciją. Šiomis dienomis gali traukti įvairi saviugda, dvasinės praktikos – tam itin tinkamas laikas. Sekmadienį norėsis kažką keisti savo gyvenime. Tai gali būti tiek išvaizdos, tiek esminių gyvenimo tikslų pokyčiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai savaitgalį bus susikoncentravę ties savo tikslais. Nelauktos įžvalgos gali paskatinti koreguoti planus ar ieškoti produktyvesnių būdų užduotims atlikti. Nepaisant kiek niūrokos vidinės būsenos ir abejonių savimi, puikiai seksis grupinė veikla. Nebūkite išdidūs ir paprašykite kitų pagalbos, tai anaiptol nėra silpnumo požymis. Ir patys neatsisakykite padėti, būkite draugiški.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pasilinksminimus ir pramogas verčiau planuoti antrąją savaitgalio dieną – sekmadienį. O šeštadienį, regis, vis dar reikės susikoncentruoti ties darbo reikalais. Dalykinėje srityje problemų netrūks, reikės veikti greitai ir apgalvotai. Kitaip sėkmingas progas iš pat panosės nukniauks konkurentai. Būsite gana kategoriški ir nelankstūs šiomis dienomis, tad konfliktinių situacijų bus daug.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvys savaitgalį plaukios sėkmės vandenyne. Atrodytų, netrūks nieko iki visiškos laimės. Bet lakia vaizduote pasižymintys Žuvų zodiako ženklo atstovai vis tiek ras dėl ko paliūdėti. Tačiau melancholinės nuotaikos neturėtų užsitęsti. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis yra palankios dienos švęsti ir linksmintis. Regis, turėsite progą apsilankyti ne viename įdomiame renginyje, būsite apsupti autoritetingų žmonių.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius