Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 06 05

5 geriausios dovanos Tėvo dienos proga: ką rinktumėtės jūs?

Birželio pirmasis sekmadienis – Tėvo diena. Nors ši šventė vis dar nėra tokia populiari kaip Motinos diena, 2019 metais atliktas „Kantar“ tyrimas rodo, kad šia proga savo tėčius sveikina net 60 proc. apklaustųjų. Tačiau tuo pačiu tai reiškia, kad daugybei žmonių dovanos išrinkimas mylimam tėčiui tampa sudėtinga užduotimi. Būtent todėl kelis unikalius pasiūlymus paruošė „Topo centras“.
Grotuvas
Grotuvas / Ingo Schulz nuotr./ Unsplash nuotr.

Garso sistema su mylimos grupės vinilinėmis plokštelėmis

Kiekvieno tėčio svajonė yra grįžti į jaunystę ir prisiminti studentavimo laikus su „AC/DC“, „Kiss“ ir kitomis legendinėmis grupėmis. Deja, kol kas koncertai visame pasaulyje yra nutraukti, o „AC/DC“ nebekoncertuoja jau ganėtinai ilgą laiką, todėl arčiausiai šių grupių atsidurti galima įsigijus vinilinių plokštelių grotuvą, aukštos klasės garso sistemą ir vienos iš mylimų grupių vinilinių plokštelių.

Tokia dovana tobulai derėtų su „Marshall“ kolonėle, kadangi būtent „Marshall“ garso aparatūra būdavo ir iki šiol yra naudojama daugelio legendinių roko grupių koncertuose.

Lauko kepsninės mėgstantiems gaminti ne namuose

Jeigu ir jūsų tėtis dievina gaminti šašlykus, kepsnius ar mėsainius lauke, lauko grilis yra puikus pasirinkimas dovanai. Populiariausias modelis „Topo centre“ yra „TEFAL OptiGrill+ XL“, kainuojantis apie 200 eurų, tuo tarpu nedidelė „Auplex Kamado 13“ kepsninė kainuoja vos apie 130 eurų.

Dažnai vyrauja mitas, kad kepsniai ir jų kepimas yra turtingų žmonių pramoga, tačiau iš tiesų šitokį hobį sau leisti gali kiekvienas.

Veido ir kūno priežiūros priemonės

Daugelis vyrų (ypač vyresnio amžiaus) kažkodėl iki šiol to gėdijasi, bet iš tiesų mėgsta prižiūrėti savo kūną ir veidą. Todėl veido ar kūno priežiūros priemonė gali būti tobula dovana tėčiui, kurios jis galbūt ir norėtų, tačiau niekada nenusipirktų pats. Tai gali būti kas nors labiau standartinio, pavyzdžiui, barzdaskutė.

Nors ją, ko gero, turi daugelis tėčių. Todėl galite padovanoti ir elektrinį dantų šepetėlį – į tokį daiktą daugelis tėčių iš pradžių gali žiūrėti skeptiškai, bet galime garantuoti, kad nuomonė greitai pasikeis. Na, o jeigu ir toks variantas netinka, galite savo tėčiui nupirkti vieną iš masažuoklių, padėsiančių tinkamai atsipalaiduoti neišeinat iš namų.

Kavos aparatas – dovana ne tik tėčiui, bet ir visai šeimai

Ar jūsų tėtis dažnai geria kavą? Galbūt tai yra jūsų tėvų savaitgalio tradicija? Tokiu atveju, puiki dovana būtų kavos aparatas. Verta pastebėti, kad kavos gėrimas jau senų seniausiai nėra vien tik apie kavos pupeles ir jų aromatą. Tai – visas procesas, pokalbiai ir kontakto sukūrimas, todėl tai gali būti ypač gera dovana, norintiems rasti progą dažniau pakalbėti su savo tėčiu, užmegzti artimesnį ryšį.

Daiktai pramogoms: televizorius ar žaidimų konsolė

Daugeliui tėvų televizorius vis dar yra pagrindinė medija, nors jiems dažnai neskiria pakankamai dėmesio. Taigi jei padovanosite 4K raiškos, OLED technologijos televizorių, jie džiaugsis kaskart įsijungdami ir tikrai pajus kokybės skirtumą: 4K turi net 16 kartų daugiau pikselių nei HD (1K) ir 4 kartus – nei Full HD (2K).

Na, o jeigu gerą televizorių jūsų tėtis jau turi, jam tiesiog būtina išbandyti vieną iš žaidimų konsolių: žaidimų konsolėmis žaidžia daugybė suaugusiųjų ir vyresnių, o jam pamačius šiuolaikinių žaidimų vaizdo kokybę, tikroviškumą bei pramokus žaisti, vėliau gali būti jį sudėtingiau „atkabinti“ nuo konsolės nei vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius