Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 27

5 idėjos, kaip šiemet pasveikinti mamą

Artėjant Motinos dienai, daugelis suka galvas, kaip pasveikinti mamą namuose arba nustebinti ją per atstumą. Pristatome jums 5 idėjas įdomiai, linksmai ir išradingai Mamos dienai.
Mieliausias žodis
Mieliausias žodis / Shutterstock nuotr.

Platforma geradovana.lt pranešime žiniasklaidai pristato 5 idėjas įdomiai, linksmai ir išradingai pavasario šventei.

Šventiniai drabužiai ir namų dekoras

Jeigu gyvenate kartu su mama ir turite galimybę ją gyvai pasveikinti, nepamirškite šventinės nuotaikos kūrimo. Padarykite mamai staigmeną ir dekoruokite namus – pririnkite lauko gėlių, medžių šakelių, pamerkite jas į vazą. Taip pat galite pagaminti girliandų ir papuošti mamos kambarį ar kiemą.

Virtualūs pietūs su šeima

Kadangi ši Mamos diena kitokia, nei įprastai, ir lankyti artimųjų nerekomenduojama, surenkite netradicinius virtualius pietus. Tai galite padaryti pasinaudoję įvairiomis pokalbių platformomis (Zoom, Skype ir pan.) – tiesiog susiskambinkite su mama ir pasveikinkite ją kartu gerdami kavą ar pietaudami.

Skanėstai į namus mamai

Jei norite nustebinti mamą nuotoliniu būdu, nusiųskite jai saldžią staigmeną tiesiai į namus. Šokoladiniai skanėstai nepaliks nė vienos abejingos. Jų yra įvairiausių skonių – nuo žaliosios arbatos, marcipanų iki aitriųjų pipirų, pelėsinio sūrio, juodojo sezamo. Tortai, desertai, šokoladinių saldainių rinkiniai – jums tereikės išrinkti tai, ką labiausiai mėgsta jūsų mylima mama.

Taip pat artimuosius galite nustebinti ir kitomis dovanomis – žurnalų, el. knygų prenumerata ar filmų peržiūromis.

Rankų darbo atvirukai

Prisiminkite senus laikus, kai viena iš komunikacijos priemonių buvo laiškai ir atvirukai. Pradžiuginkite mamą, nusiųsdami savo gamybos atviruką – įrašę palinkėjimą, padėką ar nuoširdų sveikinimą.

Mamos dienos SPA

Jeigu gyvenate kartu su mama, suruoškite jai tikrą SPA dieną. Pripildykite vonią vandens ir putų, uždekite žvakes, paruoškite arbatos ir jos mėgstamą filmą ar knygą.

Jeigu turite noro, galite pagaminti kūno šveitiklį ir veido kaukę iš namuose esančių ingredientų. Pavyzdžiui, kūno šveitikliui puikiai tiks rudasis cukrus, kokosų aliejus ir keli lašai eterinio aliejaus. Veido kaukei galite panaudoti avokadą, persiką, agurkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius