Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 30

6 inovatyvios dovanų idėjos Motinos dienos proga

Artėjanti Motinos dienos proga priverčia daugelį pasukti galvą: ką tokia proga padovanoti, kaip savo mamai parodyti rūpestį? Be abejo, visos mamos atsakys, kad pakaktų ir paprasčiausio skambučio, tačiau neslėpkime – dovanas mėgstame visi, net jeigu ir ne visada tai parodome. Tad „Topo centro“ ekspertai su jumis dalijasi 6 dovanų idėjomis Motinos dienos proga.
„Mamos“
„Mamos“ / Jhon Tyson nuotr./ Unsplash nuotr.

Kavos aparatas – būtinas aksesuaras kiekvienam kavos mylėtojui

Nors kokybišką kavą galima pasigaminti ir be aparato, toks įrenginys kavą leidžia pagaminti itin nesunkiai, greitai, bet kokybiškai. Pasitaiko, kad, įsigijusi kavos aparatą, klientė taip jį pamėgsta, kad perkelia arčiau lovos, o kai jo kaina santykinai nedidelė, nebelieka priežasčių, kodėl jo neturėti.

Taigi tai puiki dovana kiekvienai mamai, kuri kavą geria bent kartą per dieną, o jei kavos aparatą mama jau turi, galima padovanoti ypatingo skonio kavos pupelių!

Gamintojo nuotr./Kavos aparatas
Gamintojo nuotr./Kavos aparatas

Norintiems tausoti mamas – dulkių siurblys-robotas

Nors dulkių siurblys-robotas yra labiau praktiška nei romantiška dovana, pati dovanos idėja tikrai sužavės kiekvieną. Ne paslaptis, kad daugiau laiko gyvenime nupirkti yra neįmanoma, tačiau sutaupyti jau turimą laiką ir energiją – tikrai įmanoma.

Būtent dulkių siurblys-robotas ir yra vienas tokių įrenginių, padėsiančių sutaupyti jūsų mylimai mamai bent kelias minutes kasdien.

Gamintojo nuotr./Dulkių siurblys
Gamintojo nuotr./Dulkių siurblys

Elektrinis dantų šepetėlis – jei rūpi sveikata

Daugelis mamų tikriausiai vis dar valosi dantis senu, neefektyviu ir tiesiog nuobodžiu būdu, nors daugybė odontologų jau yra patvirtinę, kad elektriniai dantų šepetėliai dantis leidžia valytis žymiai efektyviau ne tik dėl didelio vibracijų dažnio, bet ir dėl dabar dažnai pritaikomų išmaniojo telefono programėlių, leidžiančių stebėti šepetėlio spaudimo lygį, per retai ar nepakankamai atidžiai nuvalomas dantų sritis ir t. t.

Žinoma, mama gali labai skeptiškai vertinti šią naujovę, tačiau vos po kelių dienų daugelis net nesvarsto grįžti prie įprasto dantų šepetėlio, nes skirtumas išsivalius dantis – tiesiog akivaizdus.

Gamintojo nuotr./„Xiaomi“ prekės „Topo centre“
Gamintojo nuotr./„Xiaomi“ prekės „Topo centre“

Išmanieji laikrodžiai – visapusė globa ir aktyvumo skatinimas

Nors karantinas dar nesibaigė ir vyresniems žmonėms vis dar reikia ypač akylai saugotis, anksčiau ar vėliau sugrįšime prie savo įprastinio gyvenimo ritmo ir, greičiausiai, dar labiau rūpinsimės savo sveikata, nei rūpinomės iki šiol.

Tiesa, yra žmonių, kuriems nereikia priminti, kad ilgai sėdėti negalima ir reikia nuolat pajudėti, bet daugeliui tiesiog būtinas toks kompanionas, kuris pasako, kad jau sutingote, o dienos pabaigoje pagiria už pasiekimus ar informuoja apie naują judrumo rekordą.

Turintiems vyresnes mamas „Apple“ laikrodžiai tiesiog nepamainomi, nes informuos visus artimuosius, jei jo savininkė staiga nukristų, taigi galėsite būti tikri, kad mama saugi ir sulauks pagalbos net tada, kai jūsų nėra šalia.

Gamintojo nuotr./„Xiaomi“ prekės „Topo centre“
Gamintojo nuotr./„Xiaomi“ prekės „Topo centre“

Daugiau dėmesio savijautai

Dar viena idėja mamoms, kurios jau turi beveik viską, – dovanos, kurios leis atsipalaiduoti. Tai gali būti įvairūs kaklo ar net viso kūno masažuokliai, masažinės pagalvės, veido valymo šepetėliai, kojų vonelės ir kiti panašūs prietaisai.

Kadaise tai buvo prabangios prekės, tačiau dabar tokie įrenginiai kainuoja visai nedaug. Nepaisant to, tokią dovaną tikrai įvertins kiekviena mama, norinti pasilepinti ar skirti šiek tiek dėmesio sau.

123RF.com nuotr./Garbaus amžiaus moteris kalbasi telefonu
123RF.com nuotr./Garbaus amžiaus moteris kalbasi telefonu

Skaitančioms – nesibaigianti knyga

Nors karantinas sujaukė visų kelionių planus, bet tai, ko gero, tobuliausias laikas mėgstantiems skaityti knygas. Nuo knygos šiuo metu iš esmės galima neatsitraukti ir tam nebūtini pasiteisinimai, nes skaitymas užtikrina saugų ir smagų laisvalaikį namuose, o kokybiška skaityklė – nesibaigiantį skaitymo malonumą ir nuotykius.

Šiuolaikinės skaityklės kainuoja vos kelis šimtus, nevargina akių ir leidžia internetu parsisiųsti tūkstančius knygų. Daugybę knygų galima parsisiųsti net ir lietuvių kalba, taigi skaityklė – ne tik smagi, bet ir praktiška, ilgaamžė dovana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius