Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 14

7 dalykai, kuriuos vertėtų laikyti paslaptyje

Kartais atrodo, kad viską, ką pamatome, sužinome ar išgyvename, drąsiai galime papasakoti ir kitiems. Tačiau yra dalykų, kuriuos reikėtų laikyti paslaptyje, rašoma adme.ru. Priešingu atveju, jeigu bet kam pliurpsime viską iš eilės, galime sugriauti savo gyvenimą. Taigi, ką derėtų laikyti paslaptyje ir niekam niekada nepasakoti?
Tik niekam nesakyk!
Tik niekam nesakyk! / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Šeima Santuoka

1. Planai ir svajonės

Tylėkite tol, kol įgyvendinsite planą ar išsipildys trokštama svajonė. Visos mūsų svajonės ir planai nėra idealūs, juose daug silpnų vietų, į kurias kiti žmonės gali lengvai pataikyti ir viską sugriauti.

Taip pat skaitykite: 8 taisyklės, galinčios pakeisti jūsų gyvenimą

2. Geri darbai

Geri darbai, labdara, pagalba kitiems – retenybė šiame pasaulyje, todėl branginkite ją. Padarę gerą darbą, nesigirkite ir nesipuikuokite prieš kitus. Priešingu atveju galite tapti arogantiška, puikybės pilna asmenybe, o juk tai ne pati geriausia savybė, tiesa?

3. Patirti išbandymai

Kiekvieną dieną visi mes susiduriame su skirtingais gyvenimo išbandymais. Ne visi likimo siųsti išbandymai yra matomi ir ne už visus mes būsime apdovanoti. Verčiau nutylėkite apie tai, ką jums teko patirti ir sunkiai išgyventi, nes svetimos problemos nėra tokios svarbios, kaip gali atrodyti.

4. Asmeniniai dalykai

Nepliurpkite į kairę į dešinę apie savo dietas, sapnus, seksualinį gyvenimą, mitybos įpročius, ligas ir pan. Kodėl? Nes dažniausiai tai yra niekam neįdomu ir kartais netgi juokinga.

Taip pat skaitykite: Laimingos santuokos principai

Vida Press nuotr./Pora lovoje geria kavą
Vida Press nuotr./Pora lovoje geria kavą

5. Tikėjimas

Tikėjimas ar netikėjimas priklauso tik jums, ir nederėtų apie jį pliurpti kiekvienam sutiktam žmogui. Priešingu atveju galite likti nesuprasti.

6. Konfliktai šeimoje

Kuo daugiau kalbate apie savo šeimos problemas, tuo labiau jas pritraukiate.

Atminkite: kuo mažiau kalbėsite apie savo šeimos problemas, tuo ji bus tvirtesnė. Konfliktas – tai neigiamos energijos atsikratymas. Kuo daugiau kalbate apie savo šeimos problemas, tuo labiau jas pritraukiate.

7. Negražūs žodžiai, kurie buvo išgirsti iš kitų žmonių

Žmogus, kuris grįžęs namo pasakoja apie tai, ką jam teko nemalonaus išgirsti per visą dieną iš kitų žmonių, „padovanoja“ sau ir kitiems šeimos nariams slogią nuotaiką ar netgi pyktį. Verčiau užmirškite jums pasakytus žodžius. Taip bus geriau ir jums, ir jūsų namiškiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius