-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 03

7 kelionių gerbėjai, kuriuos verta sekti „Instagram“ tinkle

Dar ne taip seniai atostogų nuotraukas išsaugodavome kompiuteryje ir tik geriausi kadrai atsidurdavo albumuose ar įrėminti ant sienų. Tačiau „Instagram“ laikais įdomiausiais fotokadrais dalijamės su tūkstančiais nepažįstamųjų ir sekame žmones, kurių, greičiausiai, niekada gyvai nesutiksime. Jūsų dėmesiui – 7 užkietėję keliautojai, „Instagram“ tinkle aktyviai besidalijantys nuotraukomis iš kelionių. Jie jus tikrai uždegs noru susikrauti lagaminus tuojau pat!
Fotografo Luis Cardano ir blogerės Kate McCulley kelionių akimirkos
Fotografo Luis Cardano ir tinklaraštininkės Kate McCulley kelionių akimirkos / „Instagram“ nuotr.

1. Luis Cárdenas, sekėjų – 70,1 tūkst.

 

A photo posted by Luis Cárdenas (@lvis.ca) on


Kodėl verta sekti? Talentingas fotografas iš Meksikos fiksuoja įspūdingus  peizažus ir ryškius vietinius žmones, kuriuos sutinka savo kasdieniame gyvenime ir kelionėse aplink pasaulį. Paskutinės Luiso kelionių kryptys – Indonezija ir Kuba.

2. Jay Alvarrezas, sekėjų – 1,7 mln.

 

A photo posted by JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) on

Kodėl verta sekti? Fotografas pateikia kvapą gniaužiančių nuotraukų ir vaizdo siužetų iš egzotiškiausių pasaulio kampelių. Ekstremalaus sporto gerbėjas Jay Alvarrezas ir jo mergina modelis Alexis Rene keliauja po gražiausius pasaulyje paplūdimius negyvenamose salose ir dosniai dalijasi savo nerūpestingo gyvenimo akimirkomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dvylika „Instagram“ paskyrų, kurios padės apsispręsti, kur keliauti per artimiausias atostogas

3. Kirsten Alana, sekėjų – 122 tūkst.

 

A photo posted by Kirsten Alana (@kirstenalana) on

Kodėl verta sekti? Iš Niujorko kilusi fotografė keliauja po visą pasaulį ir savo nuotraukomis (bei istorijomis po jomis) leidžia sekėjams bent virtualiai pajusti kiekvieno aplankyto miesto nuotaiką. Šiuo metu Kirsten keliauja po Tanzaniją. Artimiausia jos kelionių kryptis – Italija.

Sekite ELAIMA.lt „Instagram“ tinkle!

4. Julie Sariñana, sekėjų – 2,3 mln.

 

A photo posted by Julie Sariñana (@sincerelyjules) on

Kodėl verta sekti? Julie įsisuko į žymiausių pasaulio mados tinklaraštininkų gretas dar 2009-aisiais ir nuo tada jos „Instagram“ tinklas virto nesibaigiančiu kelionių maratonu (beje, dar ir labai stilingu!). Naujausias iš Kalifornijos kilusios Julie aplankytas kampelis – Monte Karlas. Mergina labai dažnai lankosi Prancūzijos sostinėje Paryžiuje.

5. Pete'as ir Dalene Heckai, sekėjų – 11 tūkst.

Kodėl verta sekti? Pernai „National Geographic Traveler“ metų keliautojais pripažinta pora įkvepia savo nenumalštančiu kelionių ir naujų patirčių alkiu. 2009-aisiais sutuoktiniai pardavė viską, ką turėjo gyvendami Kanadoje, ir išvyko savanoriauti į Boliviją. Neilgai trukus jie tapo krikšto tėvais Hondūro Respulikoje, plaukė baidarėmis per Patagoniją, darbavosi dalgiais fermoje Rumunijoje, studijavo istoriją Turkijoje ir ispanų kalbą Argentinoje, savo kailiu patyrė žiaurų darbininkų protestą Kambodžoje... Dabar Pete'as ir Dalene yra pakeliui į Naująją Zelandiją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Elaima.lt konkursas „Pakeičiau gyvenimo kryptį“: laimėkite „Filorga“ prizus!

6. Ryanas Gargiulo, sekėjų – 10,2 tūkst.

 

A photo posted by Ryan (@pausethemoment) on

Kodėl verta sekti? Ryanas įkvepia gyventi šia diena. Jaunas vyras keliauti pradėjo 2010-aisiais – jis metė sau iššūkį per pusę metų apkeliauti aplink visą pasaulį. Tačiau tuo viskas nesibaigė – jis intensyviai keliauja iki šiol, derindamas savo tinklaraštininko ir laisvai samdomo interneto svetainių specialisto darbus.

7. Kate McCulley, sekėjų – 20,7 tūkst.

 

A photo posted by Kate McCulley (@adventurouskate) on

Kodėl verta sekti? Beveik prieš penkerius metus metusi darbą ši mergina ryžosi avantiūrai – pusmečiui išvyko savanoriauti į pietryčių Aziją. Žinoma, į rutininį darbą Kate taip ir negrįžo, o per puspenktų metų aplankė net 60 šalių! Dabar merginai 26-eri, keliavimas – jos vienintelis darbas, kasdien ji dalijasi įstabaus grožio peizažų nuotraukomis iš įvairiausių pasaulio kampelių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius