-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 07

Antradienio horoskopas – liepos 8 d.

12 Zodiako ženklų prognozės antradieniui.
Mergaitė ir mėnulis
Mergaitė ir mėnulis / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Namuose ramybės mažoka, bet nėra ko kaltinti, ne šiuo metu ne kas kitas, o jūs patys esate didžiausi chaoso kūrėjai ir skleidėjai. Be abejo, tam yra kažkokia, tik jums suprantama priežastis. Bandykite ją atrasti, nes tik tokiu būdu statysite, užuot griovę. Tiesa, kažkurioje dienos įvykių atkarpoje turėsite aptarti neišspręstus reikalus su savo partneriais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Aplinka, kurioje šiuo metu bandote suklestėti, šiandien neatrodo tokia stabili ir rami, kaip norėtumėte. Dėl kokios priežasties vyksta dalykai, kurie neleidžia džiaugtis vasaros ramybe, atsakymo lengvai nerasite. Situaciją palengvins jūsų antroji pusė, su kuriuo ar kuria, galimas daiktas, šiandien spręsite anksčiau neišspręstą galvosūkį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei koks nors įvykis, susijęs su draugais, nesujauks jūsų finansinių planų, vadinasi, jums pasisekė. Na, o visi kiti turės srėbti košę, kurios kažkuriuo momentu prisivirė. Kad ji būtų skanesnė, įsitikinkite, ar visi jūsų buities ir šiaip kasdieniai darbai laiku atlikti. Geriausia alternatyva: nededant didelių vilčių, pamažėle šiek tiek užsidirbti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Staigūs pokyčiai darbe, apie kuriuos iki šiol nieko nenutuokėte, šiandien gali staiga sudrebinti jūsų padangę. Tačiau galite būti ramūs, jei žinote, ko, kaip ir dėl ko siekiate. Tokiu atveju, jums ilgai nelaukus atskubės didžiulė armija pagalbininkų. Tiesa, su vienu jų bus palankios sąlygos sutvarkyti kažkokius anksčiau nesutvarkytus reikalus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kažkas nepatiks jums, kažkam nepatiksite jūs. Vieni rinksis atsiribojimą ir vienatvę, kiti, nieko nepaisydami, kovos dėl savo vietos po saule. Ir tie, ir anie turi vienodas teises į sėkmę, tačiau nei vieniems, nei kitiems nebus lengva. O štai namuose šachmatų figūros susidėlios taip, kad jūs pamatysite, kaip netrukus galite laimėti net pačią sudėtingiausią partiją. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų draugystės ryšiai šiuo metu gali atsidurti kažkokiame keistame išbandymų ruože, kai nejučiomis imsite spręsti, kas yra kas ir kas jums reikalinga, o kas visiškai ne. Kaip jausitės jam pasibaigus – praturtėję ar apvogti, žvaigždės jums negali atsakyti. Bet jūs galite daug gero padaryti dėl savęs, radę tinkamų temų ir žodžių pokalbiams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų partnerystės ryšiai gali tapti kliūtimi pasiekti tų profesinių aukštumų, į kurias buvote susiruošę įlipti. Ar iš esamo lygio nusirisite į patį žemiausią, ar šiek tiek pakeisite poziciją, ar pradėsite viską iš naujo – priklausys nuo jūsų  mokėjimo susitarti. Svarbu neskubėti kirpti, pjauti ar nutraukti, net jei laisvės skonis burnoje būtų viliojančiai skanus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Į kasdienę rutiną įsirangys du nelaukti svečiai: netikėtumas ir netikrumas. Juos kviesite išeiti, barstydami saldžius pažadus. Iš tiesų, pabandykite su jais susidraugauti, nes, labai tikėtina, kad patys juos čia savo poelgiais ir slaptomis svajonėmis prisiviliojote. O jei manysite, kad priėjote liepto galą – pažvelkite į veidrodį. Ten visi atsakymai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Aistros, kurios užvirs jūsų santykiuose su artimu žmogumi, gąsdins jus netikėta ir nelaukiama baigtimi. Kad visa tai nesugriautų stabilaus ir patikimo pastato, retkarčiais išdrįskite palikti mūšio lauką ir pažvelkite į jį iš šalies. Ir net jei kažkuri jūsų ryšio dalis atrodys lyg nepagydoma žaizda, pasidairykite praeityje, kad rastumėte veiksmingų  vaistų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Niekaip nesutalpinsite į vieną katilą savo visuomeninių ir asmeninių poreikių. Būtent privačioje erdvėje vyks dalykai, kurie vers jus sutrikti ir sunerimti. Kas vyksta ir kaip su tuo kovoti, suprasite pažvelgę į savo vidų ir atsakę sau, iš ko bandote išsivaduoti. Išmintingas, nors ir ne kartą girdėtas patarimas nuskambės draugo lūpose.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Susiruošę išgyventi šią dieną ramiai ir tvarkingai, dalį savo planų pasidėkite į šalį. Internetu, telefonu ar kitomis komunikacijos priemonėmis į jūsų namus ar biurą atlėks naujienos, kurios nelauks, kad jūs joms pasiruoštumėte. Neišbarstyti visų gėrybių vėjais padės jūsų vadovai ar šiaip vyresni asmenys, pasiūlydami jums teisingus sprendimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei manote, kad neplanuotas pirkinys padarys jus laimingais – labai klystate. Tiesa, azarto šiandien jums netrūksta, bet ir noro apgalvoti savo veiksmus – taip pat. Kaip nebūtų keista, jums geriausi sprendimai šiuo metu yra tie, kurie anksčiau atrodė didžiulė neįveikiama kliūtis. Pasijausite laisvi ir laimingi, jei ryšitės ne kažką nutraukti, o kažkam įsipareigoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius