Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 18

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 19 d.

Kokios prognozės mūsų laukia šiandien?
Katino atostogos
Katino atostogos / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Per dieną judėjimo bus daug, todėl kitiems paskui jus suspėti bus nelengva. Vyksite ten ir šen, rinksite naujienas ir jomis bandysite pasisotinti. Dar kitiems jas paskleisite. Pernelyg skubėdami nei patys sotūs nepasijausite, nei kitus pasotinsite. Jūsų lankstumas ir išradingumas įvairiose situacijose bus jums geriausias pagalbininkas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryte be pagrindo nepasitikėsite naujai papūtusias vėjais. Juos tikrinsite be galo, kol įsitikinsite, ar jums to reikia, ar ne. Galiausiai nusistatysite skalę, pagal kurią vertinsite kiekvieną sutiktą. O susitikimų netrūks, nes visi šiandien norės bendrauti ir dalytis turima informacija. Tik jūs suksite galvą, kaip iš viso to išpešti sau naudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte išgirsite idėjų iš draugų, bet dalis jų pro vieną ausį įeis, o pro kitą išeis. Nepaisydami nieko, šiandien kalbėsite daug ir dažniausiai apie save. Net ir žinodami, kad tai tik plepalai ir dalis jų tėra tik tuščias laiko švaistymas, sustoti negalėsite. Verčiau nieko nesvarstydami būkite savimi ir už tai būsite teigiamai įvertinti. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte netrūks pastebinčių jūsų darbus ar išgirstančių jūsų išradingus pasiūlymus. Nepaisant to, jūs norėsite pabūti kiek atokiau nuo centro, kuriame vyksta pagrindiniai dienos įvykiai. Radę laiko pabūti nuošalyje ir pasirinkę aplinkinius būdus išgirsti ar suteikti informacijos, nustebsite, kaip viskas šiandien lengva ir paprasta. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Rytas kurstys jūsų viltis ir neleis jums nuobodžiauti. Nesibaimindami pokyčių ir derindami savo siekius su draugų ar kolegų norais, suprasite, kad diena gali būti tiesiog lengva ir maloni. Atviras pokalbis su vienu iš jų jus gali įtikinti šiek tiek pakreipti savo minčių eigą ir suprasti, kad nedideli kompromisai ir mažos gudrybės gali daug. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Netikėsite viskuo, kas kalbama aplink jus darbo vietoje ir, užuot įsitraukę į veiksmą, nuolat įsijungsite atbulinį bėgį. Deja, tokiu būdu pabėgti nepavyks. Visi norės jus įtikinti dėl to ir ano, todėl teiks jums pasiūlymus vieną po kito. Nenoriai žaisite šiuos žaidimus, verčiau norėsite pasinerti visa galva į darbus ir apie nieką negalvoti. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kuo daugiau judėsite ir kuo daugiau ryšių per dieną užmegsite, tuo geriau jausitės dienai baigiantis. Prie to dar kelis balus pridės jūsų gyvenimo draugas, ryte papasakojęs jums keistą, bet intriguojančią istoriją. Tiesa, lankstumas bus reikalingas visą dieną, jis noriai ties ranką optimizmui ir kitiems geriems ketinimams. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte nuobodžiauti dėl rutinos neteks – vos nubudę atsidursite chaose, kuriame sunkiai seksis įvesti bent minimalią tvarką. Tinkamiausiai savo planus įdiegsite tada, kai į pagalbą pasitelksite savo gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti. Komunikabilumas bus bilietas, padėsiantis patekti į bet kurią geidžiamą vietą. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte išradingai spręsite partnerystės ir romantiškų santykių problemas. Iš bet kurio akligatvio šiandien išlipsite tinkamai pasirinkę pokalbio temą. Tiesa, neužteks vien malti liežuviu, retkarčiais bus pravartu pasiklausyti ir kitų nuomonės. Gauta informacija atskleis jums nemažai tiesos apie jus ir jus sustiprins. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėsite labai pasistengti, kad ištrūktumėte iš kasdieniais rūbais pasirėdžiusios rutinos glėbio, o ryte to norėsite labiausiai. Peržengę ryto slenkstį, noriai vieną po kitos vykdysite jums suteiktas užduotis ir daugiau į nieką dėmesio nekreipsite. Nebent į kolegas, kurie patys, nežinodami dėl ko, daugiau kalbės negu dirbs. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kam jau kam, o jums save šiandien išreikšti – vieni niekai. Rasite tinkamus žodžius, padedančius patekti būtent ten, kur jums reikia, ir sustiprinti ryšius, pavyzdžiui, su mylimu žmogumi ar savo atžalėle. Netrūks ir originalių kūrybinių sumanymų, kurie nuo ankstaus ryto jūsų kieme skleisis pačiais ryškiausiais žiedais. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte išgirstos žinios tinkamai paveiks jūsų finansinius reikalus. O jei nespėsite į šitą traukinį, nenukabindami nosies lauksite atvykstant kito, į kurį dėsite nemažas viltis. Norėdami užsitarnauti patogią vietą jame, būkite dėmesingi savo šeimos nariams. Jūsų lūkesčiams bus lemta išsipildyti, jei darysite viską, kas užtikrins jūsų namų gerovę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius