Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 06

Antradienio horoskopas – sausio 7 d.

Šią dieną žvaigždės jums žada...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite ryžtingi ir nepaisysite to, ką jums bandys įteigti kiti. Nepervertinkite savo jėgų, net jei būsite tikri, kad visą situaciją kontroliuojate nuo pradžios iki pabaigos. Vadovai gali nesuprasti jūsų, jei atvirai, nepaisydami jų nuomonės, kovosite už savo interesus. Nors antroji pusė vakare jums negailės pretenzijų, viską atsvers naudingi susitikimai ir susitarimai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Su džiaugsmu pasitraukę į antrą planą, kantriai lauksite veiksmui palankesnio momento. Deja, ir iš pirmo žvilgsnio visiškai saugioje užuovėjoje nebūsite tinkamai apsaugoti. Ypač tuo atveju, jei pasiduosite baimėms, bandančioms jums įrodyti priešingas tiesas nei jūsų. Dieną nuskaidrins ir praturtins įgytos žinios ar iš toli pasiekusios naujienos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Privalėsite pasitikėti kitais, bet neužmiršti to, kas jums patiems labai svarbu. Veiklos bus pakankamai, bet  rezultatų kol kas nepavyks pamatyti. Siekite jų dirbdami komandoje, kurioje netrūksta pasitikėjimo vieniems kitais. Nepaisant to, pasiruoškite išklausyti prieštaringas nuomones, kurios ir praturtina, ir kai ką svarbaus atima.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena padės ryžtingiems ir drąsiems – tiems, kurie neabejodami eis savo tikslo link. Patys sau nekelkite didelių tikslų, verčiau efektyviai išnaudokite tiek palankias, tiek nepalankias situacijas. Raskite tai, kas sustiprintų jus, antraip suklupsite, kai darbe jus pasitiks kažkas netikėta ir nelaukta, o jūsų partneriai negailės jums kritikos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite pasiraitoti rankoves ir griebtis to, ką įmanoma greitai pradėti ir lygiai taip pat greitai baigti. Todėl ilgalaikiams projektams, kuriems reikalinga ištvermė, diena netinkama.  Paisykite kolegų patarimų, bet nenuleiskite rankų, vos išgirdę kandžias jų pastabas.  Laimė, darbe atsiras tokių, kurie džiaugsis galimybe su jumis dirbti ir neformaliai pabendrauti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien vieniems bus sunku įveikti dienos negandas ir tinkamai pasidžiaugti gautomis dovanomis. Deja, atsipalaiduoti negalėsite nė akimirkai. Noras aktyviai veikti šiandien varžysis su pavojaus nuojauta. Privalėsite būti ryžtingi, bet atlaidžiai žiūrėti į situacijas, kurios jums nebus labai palankios. Kita vertus, ten kur slėpsis kliūtys, atrasite galimybių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gyvenimo draugas ar draugė nesiliaus jūsų stebinti. Jei pažvelgsite į viską žaismingiau, su lengva ironijos gaidele, tuomet gyventi taps šviesiau. Per popietę prastą vaidmenį jūsų dienos įvykių eigoje atliks šeimos nariai, per daug iš jūsų reikalaudami. Pasistenkite neatmesti to, kas nedžiugina jūsų. Galbūt tokiu būdu pamatysite ir kitą medalio pusę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atsižvelkite į savo kūno poreikius, įrašydami sveikatą į pirmąją vietą prioritetų sąraše. Dar priminkite sau, kad atsarga gėdos nedaro, o didžiausi jūsų priešai – stresas ir nuovargis. Visas kitas mintis užims darbas ir viskas, kas su juo susiję. Pasistenkite kuo rečiau nukrypti nuo  konkrečių instrukcijų, nes tai bus gera apsauga nuo galimų klaidų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jokia rizika nepasiteisins, nesvarbu, ar pasikliausite ja finansų, ar meilės frontuose. O iš mylimojo ar vaikų išgirdę keistų dalykų, nežinosite kuo patikėti. Bet kuriuo atveju jums pravers keli lašai ramybės ir susikaupimo. Kadangi ne viskas vyks pagal tobulai sukurtą dienos planą, paieškokite kalendoriuje kitos dienos savo sumanymams įgyvendinti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeimos nariai nesiliaus stebinę jūsų, primindami tai, ką patys buvote beveik užmiršę. Dėl šios ar dėl kitų priežasčių apie norą ramiai kurstyti namų židinį jums teks tik pasvajoti. Tačiau savo pageidaujamą padėtį, kurios sudėtinės dalys yra aplinkinių pagarba jums ir susižavėjimas jūsų proto gebėjimais, lengvai atkursite jums įprastais metodais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Judėjimas iš vietos į vietą ir aktyvus bendravimas neleis jūsų mintims be reikalo klaidžioti šen ar ten, tačiau trukdys susikaupti. Tad kiek įmanoma dažniau būtinai pagalvokite apie atsargumą kelyje. Jei ne viskas vyks pagal planą, nurimkite naudodami jums žinomas priemones ir kurstykite giliai pasislėpusį optimizmą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų galvoje gims minčių, kaip sparčiai papildyti  per šventes ištuštėjusią sąskaitą. Tačiau ne visos jos ves jus pergalės link. Tiesa ta, kad viskas gali staiga pakrypti priešinga linkme. Savo saugumą kurkite patikimesnėmis priemonėmis. Pavyzdžiui, įsiliekite į veiklą su bendražygiais, kurie šiandien jums turi ką pasiūlyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius