Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 06 19

Ar jau pasiruošėte Joninėms? Dabar – geriausias laikas atnaujinti turistinį inventorių

Joninės – neabejotinai viena smagiausių vasaros švenčių. Poilsis gamtoje, maudynės ežere, geriausių draugų kompanija ir šokiai prie degančių laužų iki ryto – trumpiausia metų naktis privalo būti paminėta smagiai! Tačiau norint iškylauti be rūpesčių, sklandžiu poilsiu reikia pasirūpinti iš anksto.
Iškyla gamtoje su šeima
Iškyla gamtoje su šeima / 123RF.com nuotr.

Ilgąjį savaitgalį pradėkite planuoti „Norfoje“ – čia turistinėms ir iškylos prekėms taikoma didžiulė nuolaida, svarbiausius gamtoje reikalingus reikmenis dabar galite įsigyti kone perpus pigiau.

Jei pro senąją palapinę pralenda uodai, o lyjant lietui tenka skleisti dvigubą stogą – metas atsinaujinti. Metas atnaujinti ir seną, nuo skalbimo pablukusį miegmaišį, o ilgus metus tarnavusį turistinį kilimėlį pakeisti nauju. Juk nuo Joninių prasideda tikroji vasarą – šių daiktų prireiks ne vieną savaitgalį!

Patogiam poilsiui gamtoje tikrai pravers ir sulankstomas iškylų stalas, turistinės, lengvai transportuojamos kėdės – po atviru dangumi su šeima ir bičiuliais valgyti daug skaniau. O jei dar maistas keptas ant grotelių... šį vasaros skonį prisiminsite dar ilgai!

O surengti šventinius pietus ar vakarienę dabar nėra sudėtinga – „Norfoje“ rasite ir už puikią kainą siūlomų kepsninių, kepimo grotelių, šašlykinių.

123RF.com nuotr./Iškyla gamtoje su šeima
123RF.com nuotr./Iškyla gamtoje su šeima

Norintys daugiau komforto turėtų atkreipti dėmesį ir į išskirtines prekes – pripučiamą sūkurinę vonią bei mobilų biotualetą, – ne tik jausitės kaip namuose, bet ir neteršite gamtos.

Tarp gausybės užkietėjusiems turistams skirtų prekių rasite ir tokias nepamainomas gamtoje priemones kaip purškalai nuo uodų, mašalų. Neleiskite įkyriems vabzdžiams gadinti jūsų laisvadienių, apsaugokite nuo jų įkandimų ne tik save, bet ir drauge keliaujančius kompanionus.

Kad saulėtekio sulaukti būtų jaukiau, o kelias iki paparčio žiedo būtų ryškesnis – siūlome įsigyti saulės energija įkraunamus šviestuvus. Jie puikiai tarnaus ne tik miškuose prie ežero, vėliau jais galėsite papuošti sodybos kiemą ar įsmeigti tarp gėlių balkone.

Planuojate Joninių kelionę dviračiais? Patikrinkite padangas – žygiams reikia tinkamai pasiruošti. Ne bėda net jei neturite dviračio – dabar galima rasti labai patrauklių pasiūlymų naujai transporto priemonei įsigyti.

Leiskite „Norfai“ pasirūpinti ir jūsų skrandžiu – tarp daugybės įvairiausių produktų ir patiekalų tikrai rasite, kas geriausiai tiks jūsų stalui.

Sutikite Jonines smagiai! Praleiskite trumpiausią metuose naktį be rūpesčių! Šypsokitės, linksminkitės, būkite su šeima, mėgaukitės gamta ir žvaigždėtu dangumi ir raskite savo paparčio žiedą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius