Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 12

Astrologė apie liepos 13-osios dalinį Saulės užtemimą: „Įžengsime į lemtingo ciklo pradžią“

Liepos 13 d. 06.01 val. Lietuvos laiku įvyks dalinis Saulės užtemimas. Saulės užtemimas kaip visuomet sutaps su jaunaties momentu, kuris įvyks Vėžio zodiako ženkle. Įžengsime į svarbaus ir lemtingo ciklo pradžią, kurio tęsinys mūsų laukia rugpjūčio mėnesį.
Dalinis Saulės užtemimas
Dalinis Saulės užtemimas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Diena – sunkiai prognozuojama

Saulė – tai mūsų sąmonė, tuo tarpu Mėnulis yra asocijuojamas su pasąmone. Saulės užtemimo metu šie du šviesuliai susijungia, tad svarbi informacija, slypinti mūsų pasąmonėje, gali būti pasiekta ir įsisąmoninta. Tačiau tai bus įmanoma tik tuo atveju, jei bent trumpam atsiribosime nuo išorinio šurmulio ir skirsime laiko savo jausmų, veiksmų bei troškimų analizei.

Asmeninio archyvo nuotr./Astrologė Viktorija Greviškienė
Asmeninio archyvo nuotr./Astrologė Viktorija Greviškienė

Užtemimų specifika tokia, jog jie nepradeda ir nenustoja veikti šiems įvykus. Pirmosios nuojautos ir būsimų įvykių fragmentai mus gali aplankyti dar dvi savaitės iki užtemimo, o lemtingi pokyčiai dažnai reiškiasi visą ateinantį pusmetį. Be abejonės, diena, kuomet įvyks Saulės užtemimas, yra itin energetiškai stipri ir sunkiai prognozuojama. Šią dieną reikėtų susilaikyti nuo bet kokios reikšmingos veiklos, vengti priimti atsakingus sprendimus, tvirtinti susitarimus ar kaip kitaip įsipareigoti.

Saulės užtemimui vykstant Vėžio zodiako ženkle, bus aktualiausios temos, susijusios su mūsų šeima, namais, ištakomis, mažais vaikais bei emociniu ir finansiniu saugumu.

Susitelkite į naują pradžią ir naujus tikslus

Tiek Saulės, tiek Mėnulio užtemimai – tai mūsų sukauptos karmos paleidimo momentas. Tad situacijos, kuriose atsidursite šiuo metu, puikiai nurodys, ar einate teisingu keliu.

Aplinkybės mus skatins pažvelgti į savo vidų. Tai tinkamiausias laikas gydytis emocines žaizdas ir paleisti senas nuoskaudas, taikytis su šeimos nariais. Palanku švarinti ir gražinti savo namus, planuoti šeimos pagausėjimą ar ieškoti naujų namų. Vėžys – tai tradicijas puoselėjantis ženklas. Svarbu bus suprasti, jog tik turėdami tvirtas šaknis ir stiprų pagrindą po kojomis, mes galėsime augti ir tobulėti.

Šiuo metu verčiau planuoti, vizualizuoti, kurti strategiją bei stebėti aplinką.

Saulė, būdama jungtyje su karminiu Mėnulio mazgu Rahu, suteiks mums galimybę kažko įgyti. Vieni pagaliau pasieks ramybės būseną ar išsiugdys naują pozityvų įprotį, kiti gali sėkmingai investuoti į nekilnojamąjį turtą ar gauti kitokią materialią naudą, dar kiti džiaugsis gausesne šeimyna ir šiltais tarpusavio santykiais.

Tai periodas, kuomet reikia koncentruotis į naują pradžią bei naujus tikslus. Tiesa, Marsui esant retrogradiniam ir darančiam neharmoningą aspektą į karingąjį Uraną, nereikėtų skubėti imtis veiksmų. Jausite didžiulę pagundą lipti per kitų galvas bei siekti savo bet kokia kaina. Bus didelė lemtingų klaidų tikimybė. Šiuo metu verčiau planuoti, vizualizuoti, kurti strategiją bei stebėti aplinką. Situacija keisis dar ne vieną kartą, tad reikšmingus sprendimus ir darbus nukelkite vėlesniam laikui, jau įvykus antrajam Saulės užtemimui.

Laikas akis į akį susidurti su savo baimėmis

Dar vienas galingas, tačiau neharmoningas aspektas – tai Mėnulio ir Plutono opozicija. Šis aspektas siejamas su giliomis emocinėmis traumomis bei bejėgiškumo jausmu. Ko gero, geriausiai jo pasireiškimą iliustruoja JAV, šiuo metu vykstantys įvykiai, kuomet šeimos ir vaikai jaučiasi bejėgiai prieš valdžios struktūras.

Kasdieniame gyvenime tai gali pasireikšti kaip stipri priespauda ir kontrolė bei būtinybė iš jos išsivaduoti. Atėjo laikas akis į akį susidurti su savo baimėmis, ištraukti jas į dienos šviesą ir pagaliau paleisti. Tai nėra lengvas procesas, tad drąsiai kreipkites pagalbos į savo srities specialistus – astrologus, psichologus, psichoterapeutus bei kitus, galinčius jums padėti. Jei sąmoningai nesistengsite įveikti krizės bei išsilaisvinti iš vidinių įtampų, destruktyvus elgesys lems priklausomybes bei konfliktus.

Sieksime tobulėti profesinėje veikloje, ieškosime būdų užsitikrinti finansinį stabilumą.

Tačiau sulauksime ir stipraus palaikymo. Susidarys net dvi itin harmoningos ir situaciją balansuojančios konfigūracijos – tai Didysis Trinas Žemės stichijos ženkluose bei Didysis Trinas Vandens stichijos ženkluose.

Vandens Trinas skatins gebėjimą užjausti ir nuoširdžiai atsiverti kitiems. Lengviau bus kalbėti apie savo jausmus ir išgyvenimus, norėsis vidinės švaros bei dvasinio tobulėjimo. Tuo tarpu Žemės Trinas skatins mus atsakingiau pažvelgti į praktinius dalykus – sieksime tobulėti profesinėje veikloje, ieškosime būdų užsitikrinti finansinį stabilumą bei originaliai spręsime buitines, kasdienes užduotis.

Tikėkite savo jėgomis! Suvieniję nuoširdų norą keistis ir atkaklias valios pastangas gebėsite pakreipti savo gyvenimą sėkmingesne linkme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius