Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 02

Astrologės Lanos Kutkytės 2016-ųjų meilės horoskopas

Portalas Ji24.lt pateikia astrologės L. Kutkytės sudarytą 2016 metų meilės horoskopą 12 Zodiako ženklų.
Internetinės pažintys
Širdelės / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki rudens vieniši Avino ženklo atstovai gali savo noru vengti santykių ir rinktis vienišių gyvenimą, kadangi jų dėmesys bus nukreiptas į mokslus bei darbus. Turintiems antrąją pusę ir norintiems išsaugoti gražius santykius, pravartu įtraukti partnerį į kokią nors praktišką, bendrą veiklą.

Nuo rudens išaugs jūsų pasitikėjimas savimi, tapsite itin išrankūs ir ieškosite tik rimto partnerio, o jį radę stengsitės nebepaleisti. Tikėtina, jog jau esantys poroje oficialiai įteisins santykius su mylimuoju, o tie, kurie jau yra vedę, gali tarsi iš naujo įsimylėti savo partnerį. Puikus laikas meilei lauks spalį bei lapkritį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų žavesys ir padidėjęs seksualinis magnetizmas trauks priešingos lyties atstovų dėmesį. Tiek vieniši, tiek ir turintys poras gali netikėtai įsimylėti, tad jeigu esate įsipareigoję, svarbu stebėti save ir nepamesti galvos dėl trumpalaikio romano.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

Norėsis aplinkinių komplimentų, romantikos, aistringo meilės ryšio – tam pirmąjį pusmetį turėsite daug palankių progų. Nuo rugsėjo meilė jau nebeatrodys tokia svarbi gyvenimo sfera, kadangi darbas ir noras pasiekti kažko rimto karjeroje taps svarbiausiu jūsų prioritetu. Darbo sritis išties taps gerokai sėkmingesnė nei meilė, tad naujus santykius verčiau pradėti tik gerai viską apmąsčius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vieniši Dvyniai gali rasti sau tinkamą antrąją pusę netikėtose vietose ir netikėtu metu. Svarbu nešvaistyti savo energijos trumpalaikiams santykiams, bet ieškoti rimtos partnerystės. Jei savąją porą jau turite, tuomet palanku planuoti bendrą buitį, būsto pirkimą, šeimos sukūrimą.

Visi šie metai ypač vaisingi tiems, kurie trokšta susilaukti vaikų ar leistis į romantišką kelionę. Rudenį jūsų laukia šiltas dėmesys, romantika ir komplimentai. Tai palankus laikas vedyboms bei gražių santykių pradžiai. Svarbu bus itin kruopščiai pasirūpinti savo išvaizda – tai gerokai padidins sėkmę. Ypač sėkmingi nusimato rugsėjo bei spalio mėnesiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Teks išmokti prisitaikyti prie vis besikeičiančių aplinkybių ir partnerio nuotaikos, pastovumo ir aiškumo  gali pritrūkti dažniau nei visuomet. Vienišiai nestokos bendravimo su priešingos lyties atstovais, tačiau nemažai pretendentų į jūsų širdį gali būti tik paviršutiniški nuotykių ieškotojai.

Tiek vienišiams, tiek jau esantiems poroje palanku konsultuotis su santykių specialistais, gilintis į santykių psichologiją. Rimtiems įsipareigojimams meilėje verčiau pasiryžti tik nuo rugsėjo mėnesio. Ruduo bei žiema atneš galimybių sukurti rimtą ryšį arba išgryninti ir sutvirtinti jau esamą. Tai puikus metas įteisinti santykius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Santykiuose norėsite neskubėti, žengsite į priekį atsargiai, be rizikos ir jausdami žemę po kojomis. Daugumos Liūto ženklo atstovų laukia abipusė meilė, kuri greičiausiai įsiliepsnos iš lėto, tačiau užtikrintai. Norėdami pavergti patikusio žmogaus širdį, pasitelkite dosnumą, paprastumą ir gebėjimą aiškiai išsakyti savo ketinimus.

Dovanokite dovanas, pasirūpinkite savo kūno grožiu, būkite švelnūs ir nuoširdūs, tuomet meilės sritis taps viena iš sėkmingiausių šiais metais. Svarbu pasistengti tinkamai sudėlioti savo asmeninį gyvenimą dar iki rugsėjo vidurio, kadangi vėliau bus žymiai sunkiau rasti rimtą partnerį, tinkamą ilgalaikiams santykiams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šie metai jums išskirtiniai, kadangi „Didžioji Laimė“ – Jupiteris – iki rugsėjo 9 d. svečiuosis jūsų ženkle. Be to, Karminis Mėnulio mazgas – Rachu – taip pat keliaus per Mergelės ženklą, tad pasiruoškite aktyviam laikotarpiui.

Į jūsų gyvenimą būtinai ateis kažkas naujo ir gražaus, tad jeigu ieškote antrosios pusės arba trokštate sutvirtinti jau esamą ryšį, susilaukti vaiko, tuomet jūsų galimybės itin plačios. Būsite matomi, populiarūs ir gerbiami, dažnai sulauksite įdomių pakvietimų, tad pasitikėkite savimi ir rūpinkitės savo išvaizda. Ypatingai sėkmingos nusimato sausio pirmosios dvi dekados, gegužė, rugsėjis bei spalis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būkite atsargūs ir neįsivelkite į slaptą meilės trikampį ar panašią intrigą, ypač jeigu turite antrąją pusę. Bus kaip niekad lengva prarasti partnerio pasitikėjimą jumis, tad jeigu nenorite būti palikti ir sugriauti bendros ateities, pasistenkite susitelkti į meilę, kurią jau turite, ir ją išsaugoti.

Iki rudens naujų santykių paieškoms laikas nėra tinkamas. Nuo rugsėjo pabaigos pasijusite tarsi feniksas, pakilęs iš pelenų. Aiškiai žinosite, ko norite iš savęs bei savo partnerio, ir kokius žingsnius reikia žengti asmeniniame gyvenime. Jei esate vieniši, nebus sunku rasti sau tinkamą porą. Kai kuriems gali tekti rinktis net iš kelių kandidatų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausite poreikį atnaujinti savo išorinį bei vidinį pasaulį, norėsite į viską pažvelgti naujai, pakeisti aplinką. Tai normalus noras, tad nesėdėkite užsidarę, nes taip atimsite iš savęs galimybę patirti džiaugsmingas akimirkas ir susipažinti su įdomiais žmonėmis. 

Taip pat skaitykite: Jam ir jai – linksmas seksualumo ir meilės horoskopas

Kolektyvinė veikla, laisvalaikis su draugais ir kolegomis gali atnešti sėkmę meilėje, nes būtent bendravimas ir atvers kelius, kuriais ateis permainos asmeniniame gyvenime. Susituokusiems Skorpionams gali ypač norėtis laisvės, galimybių realizuoti asmenines idėjas, kurios partneriui gali pasirodyti neįprastos. Rudenį bei žiemą nėra palanku užmegzti naujus santykius, tačiau palankus metas nutraukti nebeefektyvų bendravimą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Asmeninis gyvenimas gali tapti neatsiejamas nuo socialinės sėkmės. Partneris gali nemažai prisidėti prie jūsų karjeros bei uždarbio. Visgi dažniau norėsis tiesiog susitelkti į darbus, o meilės reikalus atidėti tam laikui, kuomet būsite pasiekę savo užsibrėžtus tikslus.

Jei esate vieniši, galimai jausite, jog nenorite skirti laiko romantiškiems pasimatymams, nebent nuo pat pradžių bus aišku, jog sutiktas žmogus yra patikimas ir brandus. Nuo paskutinės rugsėjo dekados laukia intensyvus bendravimo periodas. Sulauksite nemažai žaismingo dėmesio ir netikėtų kvietimų, kuriuos bus verta apsvarstyti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite sutikti autoritetingą žmogų, kuris žavės ne tik dėl savo išorinio grožio, bet ir dėl sukauptos išminties bei socialinio statuso. Puiku, jeigu galite sau leisti kelionę į užsienį, ypač iki rudens. Jos metu galite romantiškai praleisti laiką su savo antrąja puse arba susipažinti su įdomiu užsieniečiu.

Nuo rudens pajusite, jog subrendote rimtiems žingsniams asmeniniame gyvenime. Atsakingumas, rimtumas ir konkretumas taps svarbiausiomis vertybėmis santykiuose. Jeigu rudenį arba žiemą sutiksite sielai artimą žmogų, tuomet galite tikėtis, jog santykiai bus ilgalaikiai ir rimti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daug ką savo meilės reikaluose norėsite keisti iš esmės, o jeigu nenorėsite to patys, tuomet gyvenimas savaime atneš reikalingus pokyčius. Kai kurie gali nutraukti turimus santykius, o kai kurie perkelti juos į kitą lygmenį.

Paįvairintas seksualinis gyvenimas gali įpūsti gyvybės nesutariančioms poroms. Vienišiams aistra taip pat neliks paskutinėje vietoje: norėsis partnerystės, šilumos ir švelnumo, nes be šių dalykų bus sunku jaustis laimingiems. Antroje metų pusėje galima pažintis su įdomiu ir išsilavinusiu žmogumi, kuris gali perteikti jums daug svarbių pamokų ir patirties.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasirūpinkite savo įvaizdžiu, skirkite laiko saviugdai, neleiskite sau vulgarumo ar vaikiško paviršutiniškumo – būsite pastebimi ir populiarūs, tad pasiruoškite tam atitinkamai. Šie metai išties puikūs rimtai meilei.

Seniai kartu esančioms poroms, tai palankus laikas įteisinti savo santykius, pradėti gyventi kartu, vesti bendrą buitį arba įsteigti bendrą verslą, ypač palanku spėti tą atlikti iki rugsėjo pabaigos. Partnerystės tema skambės itin aktualiai, net jeigu tam esate nepasiruošę. Ypatingai svarbus nusimato rugsėjis – tai metas, kuomet galite žengti rimtą žingsnį asmeniniame gyvenime. 


Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė, į kurios konsultacijas galite užsirašyti ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius