-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 01

Astrologės Violetos Liaugminienės astrologinės prognozės 2012-iems

Klaipėdietė Violeta Liaugminienė pateikia astrologines prognozes visiems zodiako ženklams 2012-iems metams.
Anot Violetos Liaugminienės, metai bus labai spalvingi.
Violeta Liaugminienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Avinas (kovo 21–balandžio 20). Nuo pačios Naujųjų metų pradžios Avinai galės lengviau atsipūsti. Jų ženklą paliks Juodasis mėnulis, todėl ištisus devynis mėnesius Avinus persekiojusios nesėkmės, baimės ir įtampos pagaliau liausis. Todėl tie Avinai, kurie sugebėjo išsaugoti savo verslo pozicijas, neleido įsišėlti šeimyniniams skandalams, galės mėgautis gan ramiu gyvenimu, kurio jūs jau senokai laukėte.

Galite tikėtis gausesnių pajamų, arba naujų pajamų šaltinių. Tačiau būkite atsargūs, nes galite būti gundomi „nešvariais“ ar neteisėtais pinigais. Vėliau likimas gali pareikalauti iš jūsų ataskaitos už jūsų silpnumą.

Pasistenkite vengti ne tik rizikingos veiklos, bet ir poelgių. Kurį laiką jus gali persekioti techniniai gedimai. Gali būti padidėjusi avarijų tikimybė, todėl pasistenkite neviršyti greičio. Konfliktai ir reformos gali neatnešti pageidaujamų rezultatų.

Nuo birželio vidurio Jums bus palankus metas užmegzti naujas pažintis, mokytis, tvarkyti teisinę dokumentaciją, keliauti.

Jautis (balandžio 21–gegužės 20). Šie metai gali iš jūsų pareikalauti didesnės kantrybės ir tolerancijos. Jūsų tingią ir patogiai murkiančią sėkmę gali pradėti tampyti už ūsų Juodasis Mėnulis Lilit.

Ir nors gali žlugti puikiai apskaičiuoti planai, kaip perkūnas iš giedro dangaus užgriūti netikėtumai, žinokite kad tai laikina. Pagrindinė savybė, kuri jums leis ne tik atsilaikyti prieš likimo gūsius, bet ir dar labiau užgrūdins, yra kantrybė ir… jūsų sąžiningumas. Jums nėra ko bijoti, jei ateidami į šį pasaulį atsinešėte švarią karmą.

Metų pradžioje galite pajusti labai stiprų dvasinį palaikymą tiek iš realių žmonių, tiek iš dvasinio pasaulio. Gali sustiprėti intuicija, neišsigąskite, jei pradėsite sapnuoti neįprastus sapnus.
Šis periodas gali būti palankus savianalizei, dvasiniams ieškojimams.

Nuo birželio antros pusės gali ženkliai pasitaisyti finansiniai reikalai. Šiuo metu nevenkite naujų kontaktų ir pažinčių. Jie gali jums atverti visiškai naujas galimybes.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 21) Pirmą pusmetį nereikėtų imtis aktyvios veiklos. Šis laikotarpis gali pareikalauti iš jūsų susikaupimo ir koncentracijos. Gali tekti atsakyti į gilesnius, sau pačiam išsikeltus klausimus. Aktualiais gali tapti pasaulėžiūros klausimai, gal netgi teks pertvarkyti vertybių ir įsitikinimų sistemą. Bet kokia vienatvė jums išeis tik į naudą. Todėl jei šiuo metu užsiimsite meditacija, ar paprasčiausiai pasiimsite eilines atostogas, galite pradėti visiškai kitaip vertinti jau žinomus reiškinius, žmones, situacijas.

Santykiai su mylimais žmonėmis gali prarasti šviesias ir ryškias spalvas dėl buitinių, teisinių, ar finansinių įsipareigojimų. Gali būti, kad jūsų mylimi žmonės iš jūsų tikėsis visai ne to, ko jūs manėte. Labiau romantiškų aplinkybių dvyniai gali tikėtis tiktai metų gale.

Nuo birželio mėnesio galite pajusti naujų jėgų antplūdį. Kils noras pradėti naujus projektus, leistis į keliones, mokytis. Stenkitės elgtis ryžtingai ir drąsiai, nebijokite išsakyti savo idėjų. Visas naujas jūsų iniciatyvas gali lydėti sėkmė.

Vėžys (birželio 22–liepos 22). Ateinantys metai išplės daugelio vėžių draugų ratą. Gali tekti daugiau laiko praleisti bičiulių kompanijoje, kuri didžiulį dėmesį skirs komfortui, geram maistui, vynui, prabangai ir finansinei gerovei. Nepaisant gausaus draugų rato, kai kuriais jų galite nusivilti, arba priešingai – pasikeis draugų požiūris į jus. Laikotarpis gali pasižymėti ir dideliu visuomeniniu aktyvumu.

Jums gali kilti didžiulis laisvės poreikis, tačiau neperlenkite lazdos ir nepažeiskite įstatymų, nes gali atsitikti visiškai priešingai nei jūs tikitės. Juodasis Mėnulis gali provokuoti ginčytis, įrodinėti savo tiesas, kelti perversmus.

Daugelis vėžių šiais metais gali užsiimti nekilnojamo turto reikalais – statybomis, remontu, pirkimu, pardavimu.

Nuo birželio vidurio jums turėtų prasidėti ramesnis laikotarpis, kurio metu jums būtų pravartu išgirsti savo vidinį balsą, pailsėti. Tai puikus metas atostogoms. Juolab kad užsienyje šiais metais jūsų laukia sėkmė.

Sėkmingi gali būti ir įvairūs konkursai, jūsų organizuojami renginiai. Gali būti įgyti laipsniai, vardai, laimėti įvertinimai, išlaikyti egzaminai.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 23). Nors jūsų karjeroje ir gali vykti stiprių sukrėtimų, neišsigąskite. Bet kokie praradimai jums gali išeiti tik į gera. Paskui Juodąjį Mėnulį skubantis Jupiteris gali gerokai išplėsti jūsų galimybes. Galbūt nusimatantys karjeros ir verslo sukrėtimai jums tik padės apsispręsti ir jūs pradėsite daryti tai, apie ką senai svajojote, arba būsite įtraukti į visiškai kitokią veiklą, kurioje žymiai plačiau atsiskleis jūsų gabumai ir įgūdžiai.

Nuo birželio vidurio jums bus suteikta daugiau laisvės ir jūs galėsite realizuoti senai puoselėtus planus. Daug ką sugebėsite nuveikti ir visuomeninėje veikloje. Nemažai dėmesio skirsite draugams, intelektualiai, kūrybinei veiklai. Tačiau nepersistenkite.

Pernelyg aktyvi jūsų veikla gali sukelti sveikatos sutrikimų. O buitinės problemos, tarsi kaulas gerklėje, neleis pilnai atsiskleisti jūsų kūrybiniam potencialui.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22). Pirmoji metų pusė skatins rūpestingąsias mergeles siekti visuomeninio įvertinimo. Jos sėkmingai laikys įvairiausius egzaminus, dalyvaus konkursuose. Jų paruošti projektai gali atnešti joms laurus įvairiausiose srityse. Kai kurios jų sėkmingai apsigins įvairiausius laipsnius, disertacijas. Tai ypatingai sėkmingas laikotarpis mergelėms, dirbančioms intelektualų darbą, užsiimančiomis įstatymų leidybos, pasaulėžiūros formavimo, politine, akademine ir pedagogine veikla.

Kontaktai ir kelionės į užsienį gali atnešti tiek nesėkmes, tiek būti labai sėkmingi (dėl Juodojo Mėnulio ir Jupiterio tame pačiame ženkle). Jūsų sėkmė ypatingai priklausys nuo to, kiek švarios jūsų rankos, širdis ir mintys. Jei jūs žaidžiate garbingai, neįskaudindami kitų, jums gali pavykti išvengti Lilit (Juodojo mėnulio pinklių).

Iki liepos galite jausti aktyvumą, energijos pakilimą. Jums nestigs drąsos ir ryžto pradėti naujus darbus. Tačiau būkite atsargūs ir nepasiduokite jums nebūdingam impulsyvumui ir pykčiui. Nuo liepos mėnesio pasistenkite racionaliau kontroliuoti savo finansines išlaidas.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 23). Bet kokios permainos jums gali atnešti naujas galimybes ir sėkmę. Nors kartais gali atrodyti, kad žemė tarsi slysta iš po kojų, žinokite, kad tai tik gyvenimo egzaminai, kuriuos sėkmingai išlaikę jūs pereisite į naują, žymiai šviesesnį etapą. Po kiekvienos liūties ateina saulėta diena.

Iki birželio vidurio palankus metas skolintis ir skolinti pinigus. Bus aktualūs nekilnojamojo turto reikalai. Gali tekti pirkti, parduoti, arba atnaujinti savo būstą. Jums gali būti suteiktas kreditas nekilnojamam turtui. Gali gerokai pasitaisyti finansinė jūsų partnerio būklė.

Tai taip pat puikus metas atsisakyti žalingų įpročių, visiškai pakeisti savo gyvenimą. Jei galite planuoti savo operacijas, tai jas taip pat geriau atlikti iki birželio vidurio.

Nuo birželio vidurio galite drąsiai leistis į tolimas keliones. Bet kokia veikla užsienyje, arba susijusi su užsieniu, turėtų būti sėkminga. Antroje metų pusėje galite sėkmingai laikyti įvairius egzaminus, laimėti įvairiausius konkursus, apsiginti laipsnius, pelnyti visuomeninį pripažinimą. Galite būti įtraukti į leidybinę, ar švietėjišką veiklą.

Skorpionas (spalio 24–lapkričio 22). Pirmas pusmetis gali pareikalauti iš jūsų tolerancijos savo partneriams. Tarp jūsų gali kilti įtampa. Gali būti sunku suprasti vieniems kitus. Pasistenkite neįsivelti į nereikalingus ginčus. Kai kurie skorpionai gali būti gundomi atsitiktiniais žvilgsniais ir šypsenomis. Tik nuo jūsų kantrybės ir išminties priklausys tolimesni santykiai su artimu žmogumi.

Vieniši skorpionai pagaliau atras savo širdies draugą ar draugę. Tačiau rinkdamiesi gyvenimo partnerį būkite atidūs. Šiuo metu reikėtų ypatingai rūpestingai pasverti visus „už“ ir „prieš“. Pasistenkite nedaryti skubotų sprendimų.

Antrasis pusmetis bus labiau palankus atsikratyti jums nebereikalingų įpročių, įgrisusių santykių. Jei jūs nusiteikę pakeisti savo gyvenimą iš pagrindų, tai šis laikotarpis tam bus ypatingai geras. Galite drąsiai rizikuoti. Šiuo metu galite imti ir duoti paskolas. Kai kurie skorpionai gali sulaukti palikimo. Tai puikus metas ryžtis operacijoms.

Šaulys (lapkričio 23–gruodžio 21). Pirmą pusmetį gali tekti daugiau dėmesio skirti buitiniams klausimams spręsti. Būsite logiškas, susikoncentravęs, racionalus ir kantrus. Savo paslaugumu ir geraširdiškumu galite pelnyti aplinkinių simpatijas. Padėdamas kitiems galite puikiai pajusti savo vertę ir reikalingumą. Sunkiausius ir nuobodžiausius darbus pavyks atlikti lengvai, be įtampos.

Gali tekti daug laiko praleisti suvedant balansus. Nemažai dėmesio galite skirti savo sveikatai. Galbūt nuspręsite palepinti save masažais, SPA procedūromis. Galite pagaliau ryžtis susitvarkyti visus savo stalčius, senokai jūsų dėmesio prašančius sandėliukus, garažus, rūsius. Kils noras užbaigti senai atidėliotus darbus ir visur įvesti senai žadėtą tvarką, kuri jums išties suteiks  pasitenkinimo jausmą.

Nuo birželio vidurio jums palankus laikas susirasti gyvenimo draugą. Na, o tie šauliai, kurie jau yra vedę, daugiau dėmesio skirs savo partneriui, praleis daugiau laiko su juo. Šiuo metu gali kilti ir daugiau ginčų, konfliktų. Galite dalyvauti teisminiuose procesuose.

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 20). Didžiulį pasitenkinimą pirmąjį pusmetį jums suteiks kūrybiniai procesai. Būsite kupinas idėjų ir sumanymų. Darbui galite skirti visą savo dėmesį, net nepastebėdamas, kad darbo valandos jau senai baigėsi. Tačiau, kad ir kaip užsiėmęs savo sumanymais, jūs vis dėl to sugebėsite atrasti laiko pasilinksminimams. Kompanijose galite pasijusti esąs visų dėmesio centre. Šiuo metu galite rengti puikius pristatymus – su didžiuliu dėmesiu bus sekamas kiekvienas jūsų žodis.

Kai kurių ožiaragių širdys gali suvirpėti pajutusios kažkieno žvilgsnį ar šypseną. Galimi romantiški nuotykiai. Nuostabios šio laikotarpio nuotaikos gali ilgai įstrigti jūsų atmintyje. Tačiau jau įsipareigojusių ožiaragių gali laukti visiškas ignoravimas, priekaištai, ar net daužomi indai, jei jūs nesugebėsite paaiškinti, kodėl grįžtate taip vėlai arba jei paprasčiausiai pamiršite nusivalyti pomadą nuo skruosto.

Gali tekti nemažai dėmesio skirti ir savo vaikams. Naujai atsivėrusios galimybės jūsų atžalom gali tiek leisti didžiuotis jomis, tiek sukelti nemažai galvos skausmo.

Vandenis (sausio 20–vasario 18). Pirma metų dalis – tai laikas, kai jus ypatingai domins nekilnojamojo turto reikalai. Galbūt jūs nuspręsite parduoti, pirkti savo butą ar namą. O gal jums pabos senokai nekeistas interjeras, arba jūs imsitės remonto darbų.

Stengsitės kuo daugiau laiko praleisti savo namuose, rūpesčiu apgaubsite savo šeimą ir artimuosius. Daugiau laiko skirsite savo tėvams. Galite susidomėti savo kilme, istorija. Stengsitės pailsėti gamtoje.

Kai kurie vandeniai pabaigs senai besitęsiančius reikalus ir sudėlios paskutinius taškus.
Nuo birželio vidurio pajusite, kaip kyla pasitikėjimas savo jėgomis. Jausitės iškalbingas, sąmojingas, pritraukiantis daugelio dėmesį. Daugiau laiko skirsite pramogoms, linksmoms kompanijoms.

Galite tikėtis meilės nuotykių. Kažkieno širdis gali pradėti plakti tuo pačiu ritmu, kaip ir jūsų.

Žuvys (vasario 19–kovo 20). Daugiau dėmesio galite skirti mokslams. Jūs puikiai tvarkysitės su informacija, sugebėsite atrasti naujų informacinių šaltinių. Tačiau jums nederėtų besąlygiškai jais pasitikėti. Kai kurie jų toli gražu nebus teisingi. Šiuo metu pats venkite apgaudinėti kitus, nes jūsų nuslėpta tiesa, vėliau gali jums sugrįžti karminiu atpildu. Pasistenkite kontroliuoti savo smalsumą ir nekiškite nosies ten, kur nereikia. Kai kuriuos jūsų klausimus kai kas gali įvertinti kaip netaktą, grubumą, ar storžieviškumą.

Šiuo metu jums reikėtų būti atsargesniam, tvarkant juridinius reikalus. Prieš padėdami savo parašą, atidžiai perskaitykite, kokį dokumentą pasirašote. Nors naujos pažintys, užmegztos šiuo metu, gali pasirodyti draugiškos, nuoširdžios ir netgi atveriančios naujas galimybes, neskubėkite jų skubotai vertinti.

Nuo antros birželio pusės daugiau dėmesio skirsite namams. Iš namiškių galite sulaukti ir didžiausios paramos bei palaikymo savo sumanumams realizuoti. Gali tekti užsiimti nekilnojamojo turto reikalais. Daugiau laiko galite praleisti sode, gamtoje ar prie vandens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius