Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 08 12

Atgal į mokyklą: pasiruošti naujiems mokslo metams dabar – praktiškas sprendimas

Rugsėjis – ypatingas mėnuo! Ypač tuomet, jei turite mokyklinio amžiaus vaikų. Tačiau gražias naujų mokslo metų akimirkas neretai aptemdo ir galvos skausmas – kaip protingai pasiruošti naujam sezonui? Kaip spėti viską susipirkti? Kur rasti reikalingiausias kanceliarines prekes ir neišleisti visų santaupų? Rinkitės praktiškai! Atgal į mokyklą keliaukite su „Norfa“.
Mokyklinukė
Mokyklinukė / „Scanpix“ / „Panthermedia“ nuotr.

Visuose „Norfos“ prekybos centruose rugpjūčio 8–21 dienomis mokyklinėms prekėms taikoma išskirtinė nuolaida. Būkite praktiški, pasirūpinkite reikalingiausiais daiktais iš anksto ir sutaupykite – tik dabar daugelis reikalingiausių daiktų čia kainuoja perpus pigiau.

Reikia sąsiuvinių? Senasis plunksnakotis susidėvėjo? Baigėsi rašalo kapsulės? Atnaujinti savo rašiklinę dar nebuvo taip pigu – 50 procentų akcijos taikomos ir parkeriams, ir pieštukams, nuolaidą rasite net guašui, akvarelei, teptukams.

Kūrybingos sielos parduotuvėse ras ir specialių akcijų spalvotam popieriui, dvipusiam kartonui, piešimo popieriui, aliejinėms kreidelėms, klijams, žirklėms – beliks įjungti fantaziją darant įvairias aplikacijas.

O gal ieškote naujos kuprinės? Garantuojame – pigiau praktiškai nerasite, atsinaujinti dar niekada nebuvo taip paprasta.

Pasirūpinkite mokykliniu krepšeliu iš anksto – taip ne tik išleisite mažiau, bet ir išvengsite bereikalingo streso. Juk daug smagiau rugsėjį pasitikti su šypsena, kai svarbiausi pirkiniai – jau guli suruošti spintoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius