-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 07

Aušros sužadėtuvių istorija. „Mylimasis man pasipiršo virš debesų“

Ji24.lt portalas skelbia romantiškų, nuotaikingų, jautrių, netikėtų, įsimintinų istorijų konkursą „Kaip aš susižadėjau“. Rašykite nuostabią ir nepakartojamą istoriją apie tai, kaip jums pasipiršo, ir laimėkite puikius prizus savo grožiui. Pateikiame Aušros sužadėtuvių istoriją.
Aušros sužadėtuvių akimirka
Aušros sužadėtuvių akimirka / Ji24.lt skaitytojos Aušros nuotr.

Bandysiu papasakoti mano manymu, įspūdingą pasipiršimo istoriją. Apie savo sužadėtuves danguje...

Žinojau, kad mylimasis žada man pasipiršti, tačiau net neįsivaizdavau, kada tai įvyks. Kadangi mums pasitaikė kelionė į Prahą, aišku, mintyse pagalvojau, kad tai jam bus puiki proga. Juk kas gali būti geriau už romantišką vakarą ant Karlo tilto Prahoje.

Tikima, kad jei ateisite ant šio tilto dėl bet kokio vyro, jį pabučiuosite ir prisipažinsite meilėje, tuomet jus lydės sėkmė meilėje, kad ir ką bedarytumėte.

Deja, slinko kelionės dienos, grįžome ir namo, o piršlybų taip ir nebuvo. Pamaniau, ką reikės pasakyti draugėms, juk jos taip pat manė, kad man ten pasipirš...

Bėgo dienos, savaitės, o vaikinas taip ir nesipiršo. Vieną dieną nusprendėme su juo pailsėti ir skristi atostogų į Egiptą. Išaušus šiai dienai, negalėjau apsakyti, kaip stipriai bijojau, juk tai buvo mano pirmasis skrydis lėktuvu.

Mums važiuojant į oro uostą, negalėjau net žodžio pratarti, mano draugas taip pat nebuvo itin kalbus. Nelabai kreipiau į tai dėmesį, kadangi buvau susikoncentravusi ties skrydžiu.

Taip pat skaitykite: Gintarės sužadėtuvių istorija. „Vaikinas man pasipiršo po mūsų šuolio parašiutu“

Įlipus į lėktuvą, man drebėjo ir rankos, o lėktuvui pradėjus kilti, mano veido spalva turbūt keitėsi kas sekundę. Galiausiai pakilome į vienuolikos kilometrų aukštį, buvo gautas leidimas atsisegti saugos diržus, ir draugas pakilo pasakęs, kad jam reikia į tualetą. Ar aš kažką įtariau? Nė velnio, aš sėdėjau įsikibusi į sėdynę...

Staiga išgirdau draugo balsą per mikrofoną. Pamaniau „o Dieve, antras didžiulis šokas per dieną!“.

Vaikinas pradėjo vardinti, kokia aš šauni ir nuostabi, o visi lėktuvo keleiviai pradėjo ploti... Galiausiai išgirdau ir tą ilgai lauktą frazę: „Ar tekėsi už manęs?“. Žinoma, atsakiau „Taip“!

Ji24.lt skaitytojos Aušros nuotr./Aušros sužadėtuvių akimirka
Ji24.lt skaitytojos Aušros nuotr./Aušros sužadėtuvių akimirka

Buvom pasveikinti skrydžių bendrovės, gavome nuostabų tortą ir visą kelionę buvome sutinkami kaip sužadėtiniai.

Turėčiau pripažinti, kad mano draugas labai pasistengė, jam juk viską reikėjo suderinti su kelionių agentūra ir skrydžių bendrove. Tik po to ir supratau, ko jis, vargšas, taip jaudinosi mums važiuojant į oro uostą.

Ačiū tau, Dima, už nuostabias piršlybas danguje!


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Kaip aš susižadėjau“ (konkurso sąlygas rasite čia).

Jame dalyvauti galite ir Jūs! Rašykite ir siųskite romantiškas, šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui adresu konkursai@ji24.lt.

  • Dviejų piršlybų istorijų, kurias atrinks redakcijos sudaryta komisija, autoriams atiteks po dvigubą kuponą masažo paslaugoms ajurvedos centre „SPA Shanti“ (vieno kupono vertė – 29 eurai (100 Lt)). Taigi, jei jūsų istorija laimės, gausite 2 kuponus.
  • O skaitytojų balsų daugiausia surinkusios istorijos autorius galės džiaugtis grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ dovanų čekiu visoms paslaugoms (čekio vertė – 87 eurai (300 Lt)).

Jūsų istorijų laukiame iki š. m. vasario 12 d. (ketvirtadienio).

Visas iki šiol atsiųstas istorijas paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius