Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 05 23

Be pajamų likusi Inga savo svajonės ėmėsi pasiskolinusi 180 eurų: „Už kiekvienos sėkmės istorijos gali slėptis išdraskyta širdis“

Tada, kai ima varginti baseinai, pirčių kompleksai, viešbučiai ar sodybos, kur kaimynystėje – dar kelios kompanijos, žmogus ieško vienumos. Pastaruoju metu Lietuvoje itin populiarėja vietos, kurios siūlo privatumą ir yra atokios. Viena iš tokių – Rietavo savivaldybėje esantis „Miško rojus“. Atvykus čia jus visų pirma pasitiks Inga. Ir pasakys: „Sveiki atvykę į miško rojų.“ Jūs jau greičiausiai žinosite, kad atvažiavote į vietą, kurioje nėra elektros.
 Inga su dukromis
Inga su dukromis / Asmeninio archyvo nuotr.

Tačiau tai – ne tik miškas ir ne tik du nameliai jame. Kartu tai – ir vieno žmogaus istorija, gimusi iš asmeninių praradimų, nulijusi ašaromis ir sukurta tikėjimu, kad viskas bus gerai.

Inga Jocė. Dviejų dukryčių mama, kuri, baigusi dizaino ir architektūros studijas, pačiai sau netikėtai tapo ir verslininke.

– Inga, kiek laiko jau gyvuoja „Miško rojus“?

– Ne taip ilgai. Nuo idėjos viskas prasidėjo prieš maždaug dvejus metus.

– Kaip ir kodėl kilo idėja viduryje paprasto miško, kuris nėra nei regioninio, nei nacionalinio parko teritorija, klientams nuomoti namelį be jokių patogumų?

– Tai ilga istorija. Buvau laimingai ištekėjusi moteris, turėjau du mažamečius vaikus. Tąsyk buvau ką tik pagimdžiusi antrą dukrytę, o mano vyras turėjo išvykti į komandiruotę Paryžiuje.

Tik netrukus sužinojau, kad Paryžiuje jis nebuvo. Buvo kitame kaime, pas kitą moterį. O iki tol atrodė, kad buvome ideali šeima.

Mažajai dukrytei tada buvo du mėnesiai, didžiajai – dveji metukai, aš buvau motinystės atostogose. Viskas apsivertė aukštyn kojom, likau ne tik be pajamų, bet ir su skolomis. Daugiau nei metus aš murkdžiausivisiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius