-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 01

Birželio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Birželio mėnesio numerologinis skaičius yra 6 – tai harmonijos, meilės, visuomenės ir mūsų visų tarpusavio ryšių simbolis“, – sako tarologė Lina Balsė.
Taro kortos
Taro kortos / „Shuterstock“ nuotr.

Santykiai šį mėnesį bus dominuojanti tema įvairiausiomis formomis nuo asmeninių meilės santykių iki santykio su visuomene, darbu ir naudingumo bei prasmingumo jausmu, santykiu su įvairiomis gyvenimo situacijomis ir net tikslais bei troškimais.

Bendra prognozė

Birželio mėnesio korta, 15 numeriu pažymėtas Velnias, kartojasi iš praėjusių metų liepos. Taigi vėl kviečiu jus į savo šešėlinės pusės ir vidinių demonų pažinimo ekskursiją. Velnias yra tamsioji, iškreipta meilės pusė – troškimas, priklausomybė ir baimė.

fotolia.com nuotr./Taro korta: Velnias
fotolia.com nuotr./Taro korta: Velnias

Man ne kartą teko matyti šią kortą pasirodant santykių tema, kuomet žmogus kalba apie meilę, bet ryšys neharmoningas, kankina abu partnerius ir paremtas iš tiesų ne altruistine, besąlygine, kilnia meile, o egoizmu ir noru (tiksliau – desperatišku poreikiu) turėti. Tai manijos ir priklausomybės ženklas.

Tokia meilė ar troškimas, kai nenorime net apsvarstyti kitokių alternatyvų ir jaučiame didžiulę kančią negalėdami turėti, netgi užvaldyti savo troškimų objekto, atima bet kokią laisvę, įkalina ir paverčia mus vergais.

Velnio korta simbolizuoja situacijas kuomet:

  • Beviltiškai trokštame išlaikyti šalia savęs „mylimą“ žmogų ir galime dėl to griebtis bet kokių priemonių;
  • Esame prisirišę prie statuso ir padėties, kuri įpareigoja, verčia dėl jos išduoti savo vertybes ir įsitikinimus;
  • Kai nedrįstame nutraukti nelaimingų santykių vien dėl materialinės priklausomybės;
  • Nepajėgiame išeiti iš nekenčiamo darbo vien dėl baimės prarasti finansinį stabilumą;
  • Arba svarbiausiu dalyku laikome savo laikiną ir senstantį fizinį kūną, jo grožį bei stengiamės visais būdais pratęsti jaunystę.

Velnio kortoje žmonės grandinėmis prirakinti prie demono altoriaus. Grandinės ant kaklo yra gan laisvos ir norint galima būtų jas nusiimti. Tai ženklas, jog iš tiesų ne demonas mus kalina, ne tas žmogus, situacija ar objektas, prie kurių esame prisirišę, o mes patys atsisakydami tai paleisti.

Kame yra šios kortos ir paminėtų situacijų tikrasis blogis? Argi labai stipriai mylėti, norėti ir prisirišti yra iš tiesų taip blogai? Ant Velnio kortos yra pavaizduota apversta penkiakampė žvaigždė, kurioje ir slypi atsakymas. Penki žvaigždės kampai simbolizuoja žmogų – galvą ir rankas bei kojas, o taip pat keturis materijos elementus Ugnį, Vandenį, Orą ir Žemę bei penktą elementą – Dvasią.

Galva, t. y. sąmonė, turi būti aukščiau kūno ir instinktų, kaip ir dvasia turi būti aukščiau materijos.

Mes esame ne fiziniai kūnai, turintys sielas, o sielos, turinčios laikinus fizinius kūnus, kuriuos siela per savo evoliuciją keičia daugybę kartų. Todėl amžinai sielai per stiprus prisirišimas prie laikinų žemiškų ir materialių dalykų, susitapatinimas su jais yra kelias į savo dieviškos prigimties užmiršimą ir degradaciją. Apversta žvaigždė simbolizuoja žemiškų prisirišimų iškėlimą aukščiau už Dievą ir mūsų pačių dieviškumą, aukščiau už vienybę, už sielos poreikius ir tobulėjimą.

Kviečiu sukaupti drąsą ir šį mėnesį atsigręžti į savo demonus, savo priklausomybes, savo ydas, savo egoizmą, savo iliuzijas ir saviapgaulę.

Teisingai sustatytos vertybės mus išlaisvina nuo kančios, o klaidingai – įkalina ir kelia kančią. Kuo didesnis prisirišimas, tuo didesnė kančia, nes niekas materialus nėra amžinas, mes nieko negalime išlaikyti pakankamai ilgai. Nieko nepajėgsime išsaugoti nepakitusio net per šį gyvenimą, o jau į kitą gyvenimą išsinešti galime tik gyvenimo patirčių įtaką mūsų sielai – išsiugdytas charakterio savybes, dorybes ar ydas. Pirmoje vietoje turi būti sielos poreikiai ir tikslai, o ne kūno troškimai.

Kortos paveikslėlyje žmonės yra atsukę nugaras juos įkalinusiam demonui ir net nerodo noro nusiimti laisvai ant jų kaklų kabančių grandinių. Nelaisvėje mes liekame tik tol, kol atsisakome pripažinti savyje esančią problemą, kol patys nenusprendžiame išsivaduoti. Kviečiu sukaupti drąsą ir šį mėnesį atsigręžti į savo demonus, savo priklausomybes, savo ydas, savo egoizmą, savo iliuzijas ir saviapgaulę.

Atsakykite patys sau, o jei esate drąsus – parašykite apačioje komentaruose:

  • Už kokių „kabliukų“, kokių vidinių silpnybių esate laikomi neharmoningoje situacijoje, kuri teikia kančią?
  • Į kokius kompromisus einate, užuot sekę savo širdimi?
  • Kokiose situacijose sprendimus priimate motyvuojami baimės prarasti ar noro kontroliuoti?
  • Kokius žemiškus prisirišimus iškėlėte į pirmą vietą, pastatėte aukščiau už sielos poreikius?

Tai sudėtingi klausimai, nes jie atrodo labai abstraktūs. Nelengva suvokti kaip jie susiję su eiline buitine situacija. Ne veltui Velnio kortoje žmonės stovi nugara į jį ir nemato prie kokio demono yra prisirakinę, nesuvokia tikrosios problemos. Galite vadovautis tokiu kriterijumi – jei kankinatės norėdami kažko, ko neturite, arba kenčiate bijodami kažką prarasti, esate žemiškų vertybių nelaisvėje.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu turime savas pamokas. Todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką skirtą visiems bendrai.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t.y. 1975 09 11. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+7+5+0+9+1+1=33. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 3+3=6. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių. Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1975 metų rugsėjo 11 dieną žmonių, gyvenimo kelio skaičius yra 6. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų korta – Monetų Karalienė

Ši korta yra motiniško rūpestingumo ir dosnumo, gausos ir klestėjimo simbolis. Jūsų laukia kaip tik toks etapas, kuomet visos jūsų pasėtos sėklos, investicijos ir pastangos duos gausų derlių. Sulauksite geranoriškos ir praktiškos paramos arba patys būsite dosnūs, padėsite tiems, kuriuose įžvelgsite potencialą, su meile rūpinsitės artimais žmonėmis ir puoselėsite savo darbinius ar verslo projektus ir namus.

Šiuo periodu jums puikiai seksis derinti darbą ir šeiminį gyvenimą. Tai palankus laikas santykiams ir, jei ieškotės antrosios pusės – būkite išrankūs, žinokite savo vertę. Jau esami santykiai suklestės, galimas meilės vaisiaus gimimas. Šios kortos pamoka susijusi su dosnumu, ji moko duoti tam, kad gautumėte. Net jei išgyvenate ne pačius lengviausius laikus, dėkingumu ir dosnumu siųskite Visatai ženklą, jog esate pasirengę priimti daugiau.

Jei negalite sau leisti finansinio dosnumo, skirkite savo laiką, dėmesį, meilę, pozityvią energiją. Kažkuri mūsų smegenų dalis nesugeba suvokti skirtumo tarp gavimo ir davimo, tad daugiau duodant įsijungia mechanizmas, leidžiantis daugiau priimti, pritraukiantis gerovę, galimybes ir pagalbą.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų korta – Monetų Pažas

Šį mėnesį mokysitės praktiškų dalykų ir dirbsite orientuodamiesi į ilgalaikę perspektyvą, elgsitės brandžiai ir atsakingai. Jums pasitaikys proga priartėti prie savo tikslų, pagerinti savo materialinę padėtį, tad nepraleiskite galimybės.

Galite gauti gerų naujienų, susijusių su sveikata, darbu ar materialiais reikalais, pavyzdžiui, naujo darbo pasiūlymą ar paaukštinimą, galimybę pasitobulinti. Labai rimtai žiūrėsite į savo prisiimtus įsipareigojimus, laikysitės žodžio ir būsite patikimi, galite būti netgi pernelyg uolūs. Nepamirškite ir tiesiog džiaugtis tuo, ką turite, leiskite sau paprastų fizinių malonumų.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų korta – Taurių 4

Taurių 4 pasakoja apie periodą, kuomet jausite nepasitenkinimą. Galbūt norėjote kažko daugiau iš gyvenimo ar apskritai kitokio gyvenimo. Nepasitenkinimas, apatija ir užsisklendimas nuo aplinkinių ves į naujų galimybių ir pasiūlymų atmetimą, nutolimą santykiuose. Svajonės ir norai, kad viskas būtų kitaip nei yra, vers jaustis nelaimingais, kai susitelkimas į pozityvius savo realybės aspektus ir gerus dalykus gyvenime leistų jaustis laimingesniais.

Pasistenkite būti objektyvesni ir pripažinti, jog kai kur jūsų lūkesčiai tiesiog nerealistiški ir ypač jų saugotis santykiuose. Korta pataria nukreipti žvilgsnį vidun, įsigilinti į save, apmąstyti savo priimtus sprendimus, atvedusius į turimą rezultatą ir savo paskirtį bei tikslą, kad suprastumėte, kokie turėtų būti sekantys žingsniai.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų korta – Skeptrų 7

Skeptrų 7 pasakoja, kad jausitės tarsi nuolatinėje kovoje, prieš jus bus visa virtinė iššūkių ir stipri opozicija ar konkurencija. Atrodo, kad visi taip ir taikosi nutempti jus žemyn ir užimti jūsų vietą. Nepriimkite to asmeniškai, greičiau jau laikykite komplimentu. Tik aiškiai žinodami savo vertybes ir įsitikinimus, sugebėsite atskirti, kada reikia už juos pakovoti, o kada geriau pripažinti kito teisę į skirtingą nuomonę.

Jūsų laukia svarbus išbandymas – darbas, reikalaujantis pranokti save patį, egzaminas ar darbo interviu. Teks ginti savo teritoriją, autoritetą, savo įsitikinimus ir vertybes. Tiesiog būkite pasirengę sukaupti visas jėgas ir parodyti, ką sugebate.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų korta – Monetų Riteris

Monetų Riterio laikotarpiu kantrus, bet atkaklus pasieks daugiau už skubantį. Tai veiklos ir darbo mėnuo, o dėl vertingų dalykų bei svarbių tikslų reikės pasistengti. Organizuotumas ir susikaupimas užtikrins, kad jūsų darbas bus produktyvus ir judės į priekį. Galite gauti užtarnautą paaukštinimą, o materialinėje situacijoje matysis progresas.

Jei ši korta vaizduoja kitą asmenį, tai bus labai pareigingas, patikimas ir ištikimas žmogus, kurio pagalba bus praktiška ir konkreti. Santykiuose korta kalba apie stabilumą ir rimtus įsipareigojimus, tad jei ieškote antrosios pusės ar partnerio – jums reikia rimto ir patikimo žmogaus. Esamuose santykiuose galite jaustis saugiai, tačiau saugokitės rutinos ir monotonijos – Monetų Riteris ne pats romantiškiausias ar spontaniškiausias taro kortų veikėjas. Šios kortos iššūkis yra matyti platesnę perspektyvą, galimybes, neprarasti nuotykio troškimo įbedus akis į vieną vagą.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų korta – Monetų 6

Tai pagalbos ir dosnumo korta, tad galite tikėtis palaikymo iš aukščiau, kažkieno dosnumo ar paramos. Korta rodo pajamas ir išlaidas, apyvartos padidėjimą versle, sąžiningą ir netgi dosnų atlygį už darbą, skolų atidavimą, materialinio stabilumo atgavimą.

Taip pat galimos ir didesnės išlaidos kažkam svarbiam, labiau kaip investicija nei išleidimas einamiesiems poreikiams ir pramogoms. Materialinė padėtis šį mėnesį pagerės, bet finansinius reikalus tvarkysite labai išmintingai, kad pagerėjimas būtų ilgalaikis.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų korta – Taurių 2

Tai harmonijos, sąjungos ir meilės korta. Ji vaizduoja dvi puikiai derančias asmenybes ir tai, kad drauge jos yra kažkas daugiau nei atskirai. Šį mėnesį svarbiausia tema bus santykiai, nors tai gali būti tiek labai artimas ir aistringas etapas su savo antrąja puse, tiek ir nauja pažintis ar netgi santykiai su geriausia drauge arba sėkminga verslo partnerystė.

Šį mėnesį pasistenkite ieškoti panašumų, o ne skirtumų, to, kas jungia, kame kartu esate stipresni nei po vieną. Palankus laikas santykiams, suartėti su kuo nors, pasitikėti, įsileisti į savo gyvenimą ir širdį, kad ir kokio pobūdžio tai būtų santykiai – romantiniai, draugiški ar verslo. Taip pat tai laikas priimti svarbius sprendimus santykių srityje, rinktis, kam atiduosite širdį, spręsti dėl perėjimo į sekantį santykių etapą.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų korta – Taurių Karalienė

Šį mėnesį visas jūsų dėmesys bus sutelktas į jausmus, santykius ir/arba kūrybą. Puikiai seksis bet kokie kūrybiniai ar meniniai projektai. Palankus laikotarpis meilei ir santykiams. Moterys jausis romantiškos ir įsimylėjusios, su malonumu rūpinsis mylimais žmonėmis.

Vyrai bus jautresni, gal net sentimentalūs, lengviau seksis išreikšti emocijas ir gali rasti svajonių mylimąją ir būsimų vaikų motiną. Šis padidintas emocionalumas gali praversti kūryboje, padėti atverti širdį ir išreikšti savo jausmus, suartėti su brangiu žmogumi, bet tuo pačiu galite per jautriai reaguoti į nesklandumus ir dramatizuoti kiekvieną smulkmeną.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų korta – Kardų 4

Šis mėnuo jums bus ramus laikas. Galbūt tiesiog atėjo toks etapas, kai galite stabtelėti ir pamąstyti kur buvote, kur einate, kokie jūsų tikslai bei galimybės. O gal jums desperatiškai reikia poilsio ir jei nepristabdysite gyvenimo tempo ir nepailsėsite, gyvenimas pats jus sustabdys parversdamas ant menčių – galite apsirgti ir būti priversti pagulėti, galbūt net ligoninėje.

Santykiuose ši korta gali reikšti laikiną pauzę, netgi poreikį pabūti atskirai ir pamąstyti. Jei sugebėsite rasti proto ramybę, naujos idėjos ir sprendimai patys ateis pas jus, svarbu nebūti pernelyg prisirišusiems prie savo įsitikinimų ir mąstymo įpročių.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius