Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 26

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 200 eurų

Kalėdinių dovanų pirkimo maratonas – ne tik džiaugsmo, bet ir išlaidų metas. Jei norite artimajam nupirkti kai ką tikrai ypatingo, tačiau turite prisilaikyti biudžeto, „Bitės Profai“ rekomenduoja TOP 5 dovanas iki 200 eurų vertės.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 200 Eurų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 200 Eurų / Shutterstock nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas iki 200 Eurų vertės:

  • „Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė viskam nuo miego iki sporto;
  • „Huawei Watch GT2“ – išmaniojo laikrodžio savybės, apyrankės tvirtumo baterija;
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ – siurblys, apvažiuosiantis visus namus;
  • „Samsung Galaxy Buds 2“ belaidės ausinės – kokybiškas triukšmo slopinimas;
  • „JBL Charge 5“ kolonėlė – lengvai nešiojama, bet pakankamai garsi vakarėliui.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas iki 200 Eurų, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

„Daliai žmonių labai patinka žemesnės ar vidutinės kainos įrenginių grupėse ieškoti tokio, kuris pagal savybes neatsiliktų nuo pačių garsiausių flagmanų. Ir tai tikrai nėra neįmanoma – gerai paieškojus už 200 Eurų galima rasti įrenginius, technine specifika prilygstančius kur kas brangesniems konkurentams“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Pateikiame TOP 5 išmanias dovanas, kurios kainuos mažiau nei 200 Eurų.

„Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė, kurios nesinorės nusisegti

VIDEO: Mi Smart Band 6: One Step Ahead!

Išmaniųjų apyrankių galimybės kyla taip greitai, kad paprastam vartotojui jas darosi sunku atskirti nuo išmaniųjų laikrodžių. „Xiaomi Mi Band 6“ apyrankė yra pigesnė už laikrodį, tačiau atlieka beveik visas jo funkcijas, ja negalėsite nebent paskambinti.

„Visas naujausios „Xiaomi“ apyrankės priekis išnaudojamas „AMOLED“ ekranui, kuris sukurtas taip, jog puikiai matytųsi ir itin šviesioje aplinkoje. Ekrane vartotojas gali išvysti savo pulsą, nueitus žingsnius, žinutes, informaciją apie miegą ir net deguonies kiekį kraujyje. Be to, apyrankė atspari vandeniui, o vos kelių valandų pakrovimo pakanka net iki dviejų savaičių nešiojimo. Tai puikus įrenginys tiems, kurie nori svarbiausią informaciją matyti netraukdami iš kišenės telefono, ir neketina apyrankės priežiūrai skirti daug laiko“, – pastebi „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Band 6“ spauskite čia.

„Huawei Watch GT2“ – išmanusis laikrodis, kurio nereikia krauti kasdien

VIDEO: HUAWEI Watch GT 2 #ExploreMore

Norintiems riešu skambinti bei atsiliepti vietoje apyrankės patartina dovanoti „Huawei Watch GT2“. Tai išmanusis laikrodis už prieinamą kainą ir vienu labai rimtu privalumu prieš daugelį konkurentų – jo baterija gyvuoja net iki dviejų savaičių.

„Laikrodis atrodo išties žavingai: jis minimalistinio dizaino, lengvai keičiamais dirželiais (nuo odinio iki nerūdijančio plieno), tad lengvai pritaikomas prie bet kokios aprangos. „Huawei Watch GT2“ puikiai tinka sportuojantiems, nes „TruSeen“ funkcija leidžia itin tiksliai matuoti širdies ritmo pasikeitimus bei sekti fizinę kūno būklę. Be to, kadangi laikrodis atsparus vandeniui, juo sekti galima ne tik bėgimą ar važiavimą dviračiu, bet ir plaukimą“, – aiškina A. Archangelskis.

46 mm laikrodžio modeliu taip pat galima atlikti ir priimti skambučius. Ir visa tai – su itin talpia baterija. Jei ieškote dovanos žmogui, kurį erzina pernelyg dažnai rūpintis įkrovimu, „Huawei Watch GT2“ bus puikus ir ne pernelyg brangus pasirinkimas.

Norėdami įsigyti „Huawei Watch GT2“ spauskite čia.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ – robotas namų tvarkai palaikyti

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 200 Eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 200 Eurų

Tiems, kurie nemėgsta gaišti laiko namų ruošai (pripažinkime, tokių yra dauguma) geriausia dovana taptų išmanus siurblys. „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ įrenginys ne tik juda po kambarius, bet ir geba jiems parinkti skirtingus valymo režimus.

„Pigiausių robotų siurblių kategorijoje „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ yra vienas kokybiškiausių pasirinkimų. Per „Mi Home“ programėlę jam galite liepti namus siurbti, šluoti ir plauti. Jo giroskopo sistema leidžia erdvėje judėti nestringant viename kambaryje, bet paliečiant visus kampus. Siurblys pakankamai galingas surinkti net smulkesnius trupinius, bet ir pakankamai talpios baterijos, kad vienu įkrovimu išplautų iki 90 kv. m. Be to, kadangi robotas neturi išsikišusių jutiklių, jis gali palįsti net po sofomis ar kitais baldais“, – pabrėžia „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ spauskite čia.

„Samsung Galaxy Buds 2“ belaidės ausinės už įkandamą kainą

VIDEO: Samsung Galaxy Buds2 apžvalga

Naujausia belaidžių ausinių mada yra triukšmo slopinimas. Tiesa, paprastai ausinukai su šia funkcija ir kainuoja gerokai brangiau. „Samsung Galaxy Buds 2“ – išimtis, parodanti, kad net naujausias technologijas įmanoma rasti nepaklojant pusės santaupų.

„Triukšmo slopinimo funkcija „Samsung Galaxy Buds 2“ ausinėse veikia tikrai ne prasčiau negu brangesniuose ausinukuose. Įsikišus jas pašalinami fono garsai, o jeigu staiga aplinką norite girdėti gerai, ją kaip tik pastiprinsite „Aplinkos garsų“ funkcija. Tai įmanoma todėl, kad kiekvienoje ausinėje yra trys skirtingi mikrofonai ir dviejų krypčių garsiakalbiai, galintys slopinti ar paryškinti beveik bet kokius garsus“, – bandymų rezultatais dalinasi A. Archangelskis.

Patraukli belaidžių ausinių kaina šiuo atveju tikrai nereiškia, kad jos mažiau kokybiškos. Kitoms triukšmo slopinimą siūlančioms ausinėms šios nusileidžia nebent klausymo trukme: su slopinimu jų galėsite klausyti iki 5 valandų, be – iki 8 valandų. Tačiau per vos 5 minutes „Samsung Galaxy Buds 2“ pasikraus iškart valandai klausymo.

Norėdami įsigyti „Samsung Galaxy Buds 2“ spauskite čia.

„JBL Charge 5“ kolonėlė – nesunki, bet galinga

VIDEO: JBL | Charge 5 | Portable Waterproof Speaker with Powerbank

Nebrangus būdas susikurti vakarėlį – padovanoti artimajam nešiojamą kolonėlę „JBL Charge 5“. Kokybiškas garsas ją leidžia taip pat gerai išnaudoti tiek klausantis trankios elektroninės, tiek ramios klasikinės muzikos.

„Penktos kartos nešiojama „JBL Charge“ kolonėlė turi prailgintą garsiakalbį, papildomą aukštų dažnių garsiakalbį ir dvigubus bosinius radiatorius. Šie sudėtingi terminai reiškia paprastą dalyką – ji skleidžia sodrų, aiškų, daugialypį garsą nesvarbu, ar guli namie ant stalo, ar keliauja su vartotoju. O kadangi kolonėlė nebijo smėlio ar vandens, ją drąsiai galima pasiimti su savimi kone bet kur, kad ir į paplūdimį su draugais. Smagu ir tai, jog prireikus ją galima panaudoti kaip energijos šaltinį įkraunant telefoną ar kitą įrenginį“, – vardija „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „JBL Charge 5“ spauskite čia.

Ieškant kalėdinių dovanų, pasirinkimas išties didžiulis, ypač dairantis išmaniųjų įrenginių. Dėl šios priežasties, „Bitės Profai“ pateikia TOP 5 kalėdinių dovanų idėjas iki 300 eurų, kurios taps nepakeičiamais pagalbininkais.

Jei vis dar susiduriate su sunkumais geriausių dovanų artimiesiems paieškose ir norite nupirkti kai ką tikrai ypatingo, tačiau turite prisilaikyti biudžeto, „Bitės Profai“ rekomenduoja TOP 5 geriausių kalėdinių dovanų idėjų iki 100 eurų ir TOP 5 dovanas, kurios kainuos mažiau nei 50 eurų ir vis tiek nudžiugins.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius