Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 30

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 400 eurų

Svarbiausiems žmonėms su dovana nesinori „prašauti“. Jei jau investuoti – tai į kažką, kas paliks didžiulį įspūdį. „Bitės Profai“ visus metus konsultuoja žmones dėl naujų pirkinių ir girdi atsiliepimus, tad puikiai žino, kokiomis investicijomis vartotojai lieka patenkinti. Pateikiame TOP 5 rekomendacijas dovanų, kurios kainuos iki 400 eurų, ir bus vertos kiekvieno cento.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 400 Eurų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 400 Eurų / Shutterstock nuotr. / Gamintojo nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas iki 400 eurų vertės

  • „Samsung Galaxy Watch 4“ – išmanusis laikrodis, galintis beveik viską, ką gali telefonas;
  • „OnePlus Nord“ – telefonas su mažo kompiuterio jėga;
  • „Harman Kardon Onyx Studio 7“ – stilingiausia kolonėlė rinkoje;
  • „Xiaomi Mi 1S“ elektrinis paspirtukas – greitesnis, mažesnis ir lengvesnis;
  • „Samsung Galaxy Buds Pro“ – geresnių belaidžių ausinių galite ir neieškoti.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas iki 400 Eurų, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

„Noras pirkti tik pačius pigiausius telefonus bei kitus įrenginius jau išėjo iš mados, nes žmonės pastebėjo, kad brangesnė kaina reiškia geresnį patvarumą ir stilingesnę išvaizdą. Jei įrenginys gali praturtinti mūsų gyvenimą, verta į jį investuoti“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Pateikiame TOP 5 išmanias dovanas, kurios kainuos mažiau nei 400 Eurų.

„Samsung Galaxy Watch4“ – išmanusis laikrodis, kurį prisiminsime ilgai

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

Išmanieji laikrodžiai, kaip ir telefonai, turi savas madas ir įrenginius, kurie tas madas diktuoja. Vieni tokių įrenginių visuomet buvo „Samsung Galaxy Watch“. Ketvirtas šios serijos laikrodis išlaiko tą pačią aukštą kartelę, kurią iškėlė jo pirmtakai, bet prideda daugiau savybių. Padovanoję jį galėsite būti tikri, kad tokio kokybiško laikrodžio jūsų artimasis dar nėra turėjęs.

„Naujasis „Samsung Galaxy Watch“ veikia kur kas sklandžiau nei ankstesni modeliai bei gali pasiūlyti bene didžiausią populiarių programėlių (tarp kurių – „Google Maps“ ir „YouTube Music“) asortimentą išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Be to, jis turi ir anksčiau rinkoje nematytų funkcijų, pavyzdžiui, atlieka kūno sudėties analizę. Deja, laikrodis turi ir vieną minusą – jo negalima susieti su „iPhone“ įrenginiais“, – perspėja A. Archangelskis.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch4“ galite sužinoti pasirinkę 40mm arba 44mm laikrodžio versijas.

„OnePlus Nord“ – vidutinės klasės telefonas su aukštos klasės galia

VIDEO: Introducing OnePlus Nord - It's pretty much everything you could ask for

Įprastai renkantis naują išmanųjį telefoną girdimi kiti pavadinimai, tačiau „OnePlus Nord“ konkurentams prilygsta, o dalis vartotojų netgi pasakytų, jog juos lenkia. Jis priklauso vidutinei telefonų klasei, kuri ir taip jau yra pati plačiausia. Tačiau žmonių susidomėjimas juo nemažėja, bet priešingai, tik auga.

„OnePlus Nord“ puikiai derina vidinę įrenginio galią su vartotojui patogiu naudojimu. Įdiegtas šiuo metu vienas galingiausių procesorių vidutinės klasės įrenginių kategorijoje – „Snapdragon 765G“. Tai reiškia, kad įvairius žaidimus telefonas užkrauna greitai, o jų metu išvengia strigimų. Be to, 90 hz atnaujinimo dažnio ekranas yra itin jautrus prisilietimams, taigi vartotojo judesius vykdo preciziškai tiksliai“, – aiškina „Bitės Profas“.

Maloni staigmena ir tai, kad „OnePlus Nord“ parduodamas iškart su įkrovimo blokeliu, ko didieji konkurentai jau keletą metų nebesiūlo. Visai nesvarbu, kokį telefoną jūs ar jūsų artimasis turėjo prieš tai – pasikeitus jį į „OnePlus Nord“ tikrai nenusivilsite.

Norėdami įsigyti „OnePlus Nord“ spauskite čia.

Jei ieškote naujo išmaniojo už žemesnę kainą, vidutinių telefonų klasėje netrūksta puikių modelių, kai kuriais parametrais pasižyminčių net ir flagmanams būdingomis savybėmis. „Bitės Profai“ apžvelgė visus išmaniuosius bei išrinko penkis geriausius modelius iki 400 eurų tam, kad išsirinkti išmanųjį, labiausiai atitinkantį poreikius, būtų lengviau.

„Harman Kardon Onyx Studio 7“ – kolonėlė, kurią laikysite kaip puošmeną

VIDEO: Harman Kardon | Onyx Studio 7 | Portable Stereo bluetooth speaker

Garso kolonėlės gali kurti malonią atmosferą ne tik ausims, bet ir akims. Būtent tokia yra „Harman Kardon Onyx Studio 7“ – kur bepadėtumėte, elegantiškas jos dizainas su aliuminio rankena kuria itin patrauklų įvaizdį, tarsi kolonėlė būtų ne tik įrenginys, bet suplanuota interjero detalė.

„Belaidė kolonėlė pasiūlo puikų stereo garsą. Abiejose jos pusėse yra po du aukštų dažnių garsiakalbius, taigi kuriamas daugialypis garsas, tarsi sklistų iš kelių skirtingų šaltinių. Jos baterija veikia iki 8 valandų, vadinasi, neprijungtos kolonėlės galėsite klausyti visą darbo dieną ar ilgoje kelionėje. Be to, dvi tokias kolonėles keletu paspaudimų galima sujungti į vieną tinklą, tuomet jos gros tą pačią muziką ir stereo įspūdis bus dar ryškesnis“, – pataria A.Archangelskis.

Idealiai ši dovana tiks tiems, kurie gyvenime brangina tvarką bei estetiką. „Harman Kardon Onyx Studio 7“ – tai ne tik sodrus, aiškus garsas. Kartu tai ir neeilinis dizainas, kurio nesinori nukišti į spintą.

Norėdami įsigyti „Harman Kardon Onyx Studio 7” spauskite čia.

„Xiaomi Mi 1S“ elektrinis paspirtukas – greitesnis, mažesnis ir lengvesnis

VIDEO: Xiaomi Mi elektriniai paspirtukai: kurį pasirinkti?

Kartais geriausi sprendimai yra patys paprasčiausi. Būtent tai pastaraisiais metais pastebi miestuose gyvenantys paspirtukų naudotojai. Šie įrenginiai negali judėti labai toli, bet to mieste ir nereikia – užtai jie lengvai pakraunami, užima mažai vietos ir tą patį atstumą sukiojantis tarp gatvių įveikia kur kas greičiau negu automobiliai.

„Xiaomi Mi 1S“ paspirtukas yra vienas lengviausių rinkoje, be to, sulankstytas užima nedaug vietos, tad telpa spintoje ar kambario kampe. Vienu įkrovimu galima įveikti iki 30 km atstumą, o pažangi kinetinė energijos atkūrimo sistema įkrauna paspirtuką net stabdant ar riedant atleidus akseleratorių, tad energija išnaudojama labai efektyviai. Nepaisant lengvumo įrenginys tvirtas, o dėl itin ryškaus priekinio žibinto jį tikrai galėsite naudoti bet kokiu paros metu“, – teigiamas savybes vardina „Bitės Profas“.

„Xiaomi Mi 1S“ – ideali transporto priemonė miestuose, kur atstumai nėra itin dideli, tačiau ne visuomet patogūs automobiliui ar viešajam transportui.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi 1S“ spauskite čia.

„Samsung Galaxy Buds Pro“ – geresnių belaidžių ausinių galite ir neieškoti

VIDEO: Samsung Galaxy Buds Pro apžvalga

Pigiausia šio sąrašo prekė čia atsidūrė ne be reikalo. Belaidžių ausinukų rinkoje būtų keblu surasti geresnį variantą už „Samsung Galaxy Buds Pro“, net jei esate pasiruošę mokėti kiek tik reikia. „Samsung“ ausinukai atsparūs vandeniui bei dulkėms, kad ištvertų ir ilgas keliones, bei kartu leidžia muziką ir slopina triukšmą taip kokybiškai, kad kelionė ir pačiam vartotojui atrodys paprastesnė.

„Užsidėjus „Samsung Galaxy Buds Pro“ iškart jaučiama ne tik itin aukšta garso kokybė, bet ir tai, kiek daug klausymui prideda triukšmo slopinimo funkcija. Pašalinus fono garsus kiekviena melodija bei ritmas įgauna papildomų atspalvių. Jei staiga išgirsti aplinką tampa svarbu, visuomet galima perjungti ausines į „Aplinkos garsų“ režimą. Nors ausinės ir efektyviai slopina triukšmą, jų baterijos tai greitai neiškrauna ir pilnai įkrautų ausinukų galėsite klausytis net iki 28 valandų“, – pastebi A.Archangelskis.

Pačios ausinės turi IP67 saugumo standartą, tad nebijo dulkių ir yra atsparios vandeniui iki pusvalandžio trukmės iki 1 metro gylio. Atsparus vandeniui nėra tik pats dėklas.

Norėdami įsigyti „Samsung Galaxy Buds Pro“ spauskite čia.

Ieškant kalėdinių dovanų, pasirinkimų skaičius išties didžiulis, ypač dairantis išmaniųjų įrenginių. Tam, kad artimiesiems arba sau išsirinktumėte geriausiai poreikius atitinkančius įrenginius būtų lengviau, „Bitės Profai“ pateikia TOP 5 kalėdines dovanas iki 300 eurų.

Jei norite rasti tobulą dovaną, investuokite į tuos įrenginius, kurie šokteli galva aukščiau už konkurentus ir parodo tai, apie ką anksčiau tik svajojome. „Bitės Profai“ dalinasi penkiomis dovanų idėjomis, kurios kainuos iki 500 eurų ir bus to vertos.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius