Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 01

Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 500 eurų

Išmaniosios technologijos tobulėja greitai ir daugybėje sričių tuo pat metu. Jei norite rasti tobulą dovaną, investuokite į tuos įrenginius, kurie šokteli galva aukščiau už konkurentus ir parodo tai, apie ką anksčiau tik svajojome. Tokia dovana tikrai apsidžiaugs visa šeima. Pateikiame „Bitės Profų“ TOP 5 dovanų, kurios kainuos iki 500 eurų ir bus to vertos.
Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 500 Eurų
Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 500 Eurų / Shutterstock nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas iki 500 Eurų vertės:

  • „Roborock S5 Max“ išmanusis siurblys – kaip robotas iš mokslinės fantastikos;
  • „Nintendo Switch“ konsolė – žaidimai taip, kaip jų nepasiūlo niekas kitas;
  • „Samsung Galaxy Watch4 Classic“ – modernios galimybės, klasikinis stilius;
  • „Xiaomi Mi 1S“ elektrinis paspirtukas: atsisveikinimas su spūstimis;
  • „JBL Xtreme 3“ kolonėlė – garsiai, kokybiškai, bet kur.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas iki 500 Eurų, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

„Gera dovana gali būti ne tik smagus menkniekis, bet ir investicija. Pavyzdžiui, investicija į namų ruoša užsiimsiantį siurblį, dėl kurio sutaupysite aibę laiko. Arba į žaidimų konsolę, prie kurios laiką leisti galės visa šeima, net tada, kai išvažiuojate į kelionę. Tokia dovana džiugins ne vien Kalėdų rytą, bet ir daug mėnesių po jo“, – sako „Bitės Profė“ Lina Štrafėlaitė.

Pateikiame TOP 5 išmanias dovanas, kurios kainuos mažiau nei 500 Eurų.

„Roborock S5 Max“ išmanusis siurblys – šuolis į namų ruošos ateitį

VIDEO: Introducing the Roborock S5 Max

Išmanieji siurbliai – namų ruošos mada, kuri taupo laiką ir palengvina naudotojų gyvenimą. Šiuolaikiniai robotai siurbliai kur kas geriau už pirmtakus orientuojasi erdvėje bei sugeba ją įveikti neklaidžiodami ir be reikalo neeikvodami baterijos. O „Roborock S5 Max“ – kone pats galingiausias naujausios siurblių kartos pavyzdys.

„Siurblį išskiria itin ilgas veikimo laikas, leidžiantis vienu įkrovimu sutvarkyti net 200 kv. m. patalpą, o jei ir tiek neužtenka, „Roborock S5 Max“ pats sustoja pasikrauti ir darbą tęsia vėliau. Robotas valdomas programėle, kuria vartotojas gali kiekvienam kambariui parinkti skirtingus valymo režimus arba leisti pačiam įrenginiui nuspręsti reikiamą plovimo ar siurbimo galingumą. Be to, robotas turi daugybę jutiklių, dėl kurių ne tik orientuojasi erdvėje, bet ir pastebi aplink išsibarsčiusius daiktus bei juos apvažiuoja“, – aiškina „Bitės Profė“.

„Roborock S5 Max“ tikrai nėra pigiausias rinkoje esantis robotas siurblys, tačiau tikrai vienas kokybiškiausių.

Norėdami įsigyti „Roborock S5 Max“ spauskite čia.

„Nintendo Switch“ – žaidimų konsolė, kurią galite pasiimti bet kur

VIDEO: First Look at Nintendo Switch

Nors pavadinimas „Nintendo“ garsus tiek pat ilgai, kiek išvis egzistuoja kompiuteriniai žaidimai, „Nintendo Switch“ konsolė yra labai moderni, o iš dalies turi net ir tai, ko negausite su jokia kita šiuolaikine žaidimų konsole. Ją su savimi ne tik galima lengvai pasiimti į kitus namus ir prijungti prie kitų televizorių – konsolė turi įmontuotą ekraną, garsiakalbius ir bateriją, tad ja žaisti galima net tuomet, kai aplink nėra papildomo ekrano ar elektros.

„Paėmus „Nintendo Switch“ į rankas matomas ekranas su dviem valdikliais šonuose. Šiuos galima nuo ekrano atskirti ir jis liks veikti kaip planšetė, o „Joy-Con“ valdikliai taps belaidžiais pulteliais. Taigi konsolė iš vieno žaidėjo patogumui pritaikyto įrenginio lengvai virsta žaidimu dviems. Turint daugiau valdiklių ir didesnį ekraną ja nesunkiai gali naudotis ir visa šeima“, – konsolę giria L. Štrafėlaitė.

Garsiausi žaidimo konsolių konkurentai turi aibę puikių savybių. Bet išsitraukiančių valdiklių ir galimybės naudotis be papildomo ekrano nepasiūlo daugiau niekas kitas. Jei artimasis mėgsta atsipalaidavimui pažaisti, tačiau daug keliauja – „Nintendo Switch“ bus tikras išgelbėjimas.

Norėdami įsigyti „Nintendo Switch“ spauskite čia.

Tikrieji žaidimų mylėtojai renkasi ir itin sparčius nešiojamus kompiuterius tam, kad visada mėgautųsi geriausia žaidimų patirtimi. Rinkoje tokių įrenginių pakankamai daug, tad „Bitės Profai“ apžvelgė juos bei išskyrė penkis geriausius modelius tam, kad būtų lengviau išsirinkti žaidimams skirtą kompiuterį, labiausiai atitinkantį poreikius.

„Samsung Galaxy Watch4 Classic“ – modernios galimybės, klasikinis stilius

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

Neseniai pasirodęs „Samsung Galaxy Watch4“ sulaukė daug pelnyto dėmesio – naujasis kompanijos flagmanas darė beveik viską, ką gali telefonas, ir kai ką, ko telefonas negali, pavyzdžiui, atliko detalią kūno, kraujospūdžio, miego kokybės analizę. „Watch4 Classic“ – artimas garsiojo laikrodžio giminaitis, kurio didžiausias skirtumas yra išvaizda. Funkciškai laikrodžiai itin panašūs, bet plika akimi matyti, kad „Classic“ yra labiau tradicinį laikrodį primenantis įrenginys.

„Naujasis „Samsung Galaxy Watch“ veikia kur kas sklandžiau nei ankstesni modeliai bei gali pasiūlyti bene didžiausią populiarių programėlių (tarp kurių – „Google Maps“ ir „YouTube Music“) asortimentą išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Be to, jis turi ir anksčiau rinkoje nematytų funkcijų, pavyzdžiui, atlieka kūno sudėties analizę. Deja, laikrodis turi ir vieną minusą – jo negalima susieti su „iPhone“ įrenginiais“, – perspėja „Bitės Profė“.

Dar vienas skirtumas tarp „Watch4“ ir „Watch4 Classic“ – dėl nerūdijančio plieno korpuso pastarasis yra kiek patvaresnis bei atsparesnis smūgiams. Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch4 Classic“ galite sužinoti pasirinkę 46 mm arba 42mm laikrodžio versijas.

„Xiaomi Mi 1S“ elektrinis paspirtukas: atsisveikinimas su spūstimis

VIDEO: Xiaomi Mi elektriniai paspirtukai: kurį pasirinkti?

Viena dovana, už kurią tikrai padėkos beveik bet kas – laikas. Ar tai būtų robotas siurblys, ar belaidis įkroviklis, įrenginiai, kurie sumažina laiką namų ruošai ir padidina laiką sau, yra verti daugiausiai. „Xiaomi Mi 1S“ laiką taupo kiek kitu būdu – jis leidžia greitą, lankstų ir lengvai valdomą judėjimą mieste, kad vietoje sėdėjimo kamštyje vartotojas kuo greičiau atsidurtų ten, kur reikia.

„Xiaomi Mi 1S“ paspirtukas yra vienas lengviausių rinkoje, be to, sulankstytas užima mažai vietos, tad telpa spintoje ar kambario kampe. Vienu įkrovimu galima įveikti iki 30 km atstumą, o pažangi kinetinė energijos atkūrimo sistema įkrauna paspirtuką net stabdant ar riedant atleidus akseleratorių, tad energija išnaudojama labai efektyviai. Nepaisant lengvumo įrenginys tvirtas, o dėl itin ryškaus priekinio žibinto jį tikrai galėsite naudoti bet kokiu paros metu“, – teigiamas savybes vardina L.Štrafėlaitė.

„Xiaomi Mi 1S“ – ideali transporto priemonė miestuose, kur atstumai nėra itin dideli, tačiau ne visuomet patogūs automobiliui ar viešajam transportui.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi 1S“ spauskite čia.

„Harman Kardon Onyx Studio 7“ – kolonėlė, kurią laikysite kaip puošmeną

VIDEO: Harman Kardon | Onyx Studio 7 | Portable Stereo bluetooth speaker

Garso kolonėlės gali kurti malonią atmosferą ne tik ausims, bet ir akims. Būtent tokia yra „Harman Kardon Onyx Studio 7“ – kur bepadėtumėte, elegantiškas jos dizainas su aliuminio rankena kuria itin patrauklų įvaizdį, tarsi kolonėlė būtų ne tik įrenginys, bet suplanuota interjero detalė.

„Belaidė kolonėlė pasiūlo puikų stereo garsą. Abiejose jos pusėse yra po du aukštų dažnių garsiakalbius, taigi kuriamas daugialypis garsas, tarsi sklistų iš kelių skirtingų šaltinių. Jos baterija veikia iki 8 valandų, vadinasi, neprijungtos kolonėlės galėsite klausyti visą darbo dieną ar ilgoje kelionėje. Be to, dvi tokias kolonėles keletu paspaudimų galima sujungti į vieną tinklą, tuomet jos gros tą pačią muziką ir stereo įspūdis bus dar ryškesnis“, – pataria L.Štrafėlaitė.

Idealiai ši dovana tiks tiems, kurie gyvenime brangina tvarką bei estetiką. „Harman Kardon Onyx Studio 7“ – tai ne tik sodrus, aiškus garsas. Kartu tai ir neeilinis dizainas, kurio nesinori nukišti į spintą.

Norėdami įsigyti „Harman Kardon Onyx Studio 7” spauskite čia.

Ieškant kalėdinių dovanų, pasirinkimų skaičius išties didžiulis. „Bitės Profai“ visus metus konsultuoja žmones dėl naujų pirkinių ir girdi atsiliepimus, tad puikiai žino, kokiomis investicijomis vartotojai lieka patenkinti. Dėl šios priežasties, dalinasi TOP 5 kalėdinių dovanų rekomendacijomis iki 400 eurų.

Jei vis dar susiduriate su sunkumais ieškant geriausių dovanų savo artimiesiems, „Bitės Profai“ dalinasi penkiomis dovanų idėjomis iki 300 eurų, kurios taps nepakeičiamais pagalbininkais.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius