Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 09

„Deals on Wheals“ pataria, kokį automobilį įsigyti gausioms šeimoms

Rugsėjis kaip atėjo, taip ir praėjo, o mes tik dabar susivokėm, kad taip ir nepakalbėjom apie automobilius, su kuriais patogiau galėtų jaustis daug vaikų turinčios arba šiaip gausesnės šeimos.
Automobilis
Automobilis / Tim Mossholder nuotr./ Unsplash nuotr.

Pradėkime nuo to, kas visų pirma šauna daugumai į galvą – minivenai. Taip, jie tikrai gali būti geras sprendimas. Daug vietos kojoms ir galvai, plati ratų bazė, kuri lemia minkštą važiavimą, ir didelė bagažinė. Viskas, ko reikia? Taip. O kur tai, ko norit? Važiavimo malonumo nesitikėkit. Nebent vairavot labai seną automobilį ir persėdot į naują miniveną. Tada taip. Bus geriau. Bet tik dėl automobilio metų. Apskritai, tai nykstantis rinkos produktas. Pasirinkimai rinkoje:

  • „VW Touran“. Geras kainos ir kokybės santykis. Gera išliekamoji vertė bei platus komplektacijos pasirinkimas.
  • „BMW 2 Gran Tourer“. Bent šiek tiek malonesnis vairavimas, daugiau komforto. Turint omenyje, kad tai „BMW“ – sąžininga kaina, tačiau stipriai kyla didinant komplektaciją.

Antras pasirinkimas galėtų būti mikroautobusas. Tačiau jis didesnis, todėl vairuotojas turėtų būti labiau užtikrintas savo vairavimo įgūdžiais. Gerai tai, kad su dydžiu ateina ir patogumas. Važiavimas su keleiviniu mikroautobusu dar minkštesnis nei su minivenu, o vietos žymiai daugiau. Žinoma, kaina taip pat adekvačiai kyla. Vieni geriausių pasirinkimų rinkoje:

  • „VW Multivan“. Tai ne tik gražiai atrodantis, bet ir labai patogus bei komfortiškas automobilis. Tiesa, kainos prasideda nuo 460 eurų per mėnesį. O komplektuoti yra daug ką.
  • „Mercedes-Benz V-Class“. Manau, kad šis automobilis galėtų būti vienas geriausių pasirinkimų daug keliaujančiam verslininkui. Ypač tam, kuris nemėgsta skraidyti. Pakeliui į Vokietiją ne tik savo, bet ir kaimynų vaikus į mokyklą nuvešit. Net nepradėsiu pasakoti komplektacijos dalių ir ypatumų, bet turėkit omeny, kad kainos prasideda taip pat, kaip ir „VW Multivan“, tik lubos dar aukščiau.
  • „Toyota Proace Verso“. Šis variantas pakankamai biudžetinis, tačiau tikrai neprastas. Žinoma, kelionės nebus tokios malonios, bet už tuos pačius 460 eurų per mėnesį galėsit turėti beveik pilną komplektaciją.

Nepaminėti pačio populiariausio segmento tikrai negaliu, nes čia atsiranda vis daugiau patrauklių pasirinkimų mūsų kalbama tema. Taigi – „SUV“. Vis daugiau gamintojų siūlo didelius miesto visureigius už prieinamą kainą. Žinoma, jie labiausiai tinka šeimoms iki (o ne nuo) 3 vaikų. „SUV“ pranašumas – aukštesnis kėbulas. Jo dėka turime geresnį pravažumą ir didesnį komfortą. Modeliai:

  • „Tarraco“. Galiūnas iš „Seat“. Neblogos komplektacijos „Tarraco“ galite turėti vos už 320 eurų per mėnesį. Gali būti septynvietis. Tačiau stipriai sumažėja bagažinės talpa. Galimas ir 4 varomų ratų pasirinkimas.
  • „Peugeot 5008“. Automobilis ne tik stilingas ir inovatyvus, tačiau ir turi nemažai vietos. Gali būti septynvietis, tačiau nėra visų varomų ratų pasirinkimo. Vidutiniškai mėnesiui kainuos apie 310 eurų.
  • „VW Tiguan Allspace“. Tai šiek tiek mažesnis pasirinkimas, tačiau žinau ne vieną daugiavaikę šeimą, kuriai šis modelis patiko labiausiai. Žinoma, „VW“ kokybė aukšta, todėl vidutinė komplektacija kainuos apie 335 eurus per mėnesį. Gali būti ir septynvietis, ir varomas visais ratais.

Jeigu vienintelis jus tenkinantis pasirinkimas yra joks ne „SUV“ ir ne minivenas, o tik lengvasis automobilis, turime ir čia tokių, į kuriuos galėtumėte tilpti su savo šeima:

  • „VW Passat universalas“. Daug vietos tiek priekyje, tiek gale. Automobilis minkštai važiuoja bei maloniai valdomas. Bagažinėje labai pasistengus sutalpintumėte visus tris vežimėlius. Kaina? Galite turėti vos už 260 eurų per mėnesį.
  • „Peugeot 508 SW“. Lietuvos metų automobilis 2019 (ne „SW“ modelis). Apdovanojimą gavo ne veltui. Inovacijos, persipynusios su praktiškumu, gali stipriai sužavėti. Minusas – neturi visų varomų ratų pasirinkimo. Vidutinės komplektacijos modelis kainuos maždaug 270 eurų per mėnesį.
  • Ieškantiems prabangos – „Mercedes-Benz“ E klasės universalas. Čia galite rinktis iš tokio plataus komplektacijos sąrašo, kad net pavargsit gilintis. Kaina galėtų svyruoti nuo 400 eurų per mėnesį iki daugiau nei 1000.

Tikimės, kad padėjom ir jei ne šiemet, tai kitąmet galėsit išsirinkti naują kasdienį draugą ne tik sau, bet ir savo šeimai. Na, o jei dar trūksta iki apsisprendimo, paskambinkit į DOW – padėsim.

Saugių kelionių, Draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius