Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 09

Didesnės krūtys po... hipnozės seanso

Žinojome, jog krūtis galima padidinti implantais, specialia liemenėle, masažais ar dar kitomis stebuklingomis priemonėmis, bet kad į sąrašą rimtai galėtų pretenduoti hipnozė...
Tinkama liemenėlė
Tinkama liemenėlė / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Hipnozė

Vis dėlto britų psichologas, hipnoterapeutas Felixas Economakis tikina, kad, pasitelkus hipnozę, iš tiesų galima padidinti moteris krūtis, praneša Daily Mail.

Dailiosios lyties atstovės, trokštančios greito ir matomo efekto, dažniausiai renkasi operacijas, tačiau ne visos trokšta gultis po grožio skalpeliu. Vadinasi, lieka... hipnozė. Nors ir sunku tuo patikėti, tačiau viena iš išbandžiusiųjų 26 metų trijų vaikų vieniša mama Ashley Weller tvirtina, kad po hipnozės seansų jos krūtys tapo net trimis dydžiais didesnės!

„Mūsų kūną valdo mūsų mintys. Jeigu žinote, kaip elgtis su mintimis ir kaip jas kontroliuoti, galite veikti ir kūną“, – sako gydytojas. Jis tvirtina įteigiąs tam tikroms smegenų sritims stimuliuoti krūtinės augimą. Psichologas aiškina, kad yra keletas kliūčių, trukdančių krūtims augti, tarkime, paauglystės periodas, kai iš merginos tyčiojamasi dėl didelės krūtinės, ar nemalonus aplinkinių vyrų dėmesys, o su tuo jautrioms panelėms sunku susitaikyti.

Tiesa, negalvokite, kad tai pigi investicija į krūtų grožį. Pusantros valandos trunkantis krūtų didinimo seansas kainuoja net 900 svarų (apie 3 669 litus).

Taigi jau minėta A. Weller tikina, kad per tris seansus jos krūtinė padidėjo nuo 36С (80 С) iki 36Е (80Е).

„Pokyčius pastebėjau ne iš karto. Tačiau po antrojo seanso supratau, kad liemenėlė tapo per ankšta ir pradėjo spausti, - pasakoja moteris, turėjusi įsigyti didesnio dydžio apatinio trikotažo. – Dabar pradėjau labiau savimi pasitikėti.“

Kiti specialistai nusiteikę kur kas skeptiškiau. Daktaras Ianas Campbellas sako, kad krūtys gali padidėti dėl  įvairiausių priežasčių: hormonų, priaugus svorio ir t. t. „Tikimybė, kad tai – tik hipnoterapijos įtaka, yra labai menka“, – nuomonę išsako gydytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius