Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 09

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 9 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šiandien norėsis ne tik duonos kasdieninės, bet ir reginių. Tinkamas laikas eiti į teatrą, operą ar bent užsisakyti bilietus. Pasitaikys situacijų, kai norėsite pasinaudoti gudrumu, vikrumu. Prisiminkite viena: niekas nenori būti mulkinamas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Galvoje formuosis tokios gražios mintys ir idėjos, kad jų užteks daugeliui. Tai, ką sugalvojate, užfiksuokite, užsirašykite, kad nepamirštumėte. Šiandien suvoksite, kad turite išties gerų draugų. Raskite laiko palepinti kambarines gėles.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Norėsite liaupsių, būti tinkamai įvertinti. Apims begalinis noras atrodyti geresniam. Viską, ko imsitės, trokšite atlikti greitai, o rezultatą sulaukti tik pačių geriausių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Naudokitės talentais, išskirtiniais sugebėjimais. Jei tokių savyje dar neatradote, ieškokite. Įžvelkite, iš ko sulaukiate palaikymo, kas jums teikia pirmenybę. Nenuostabu, jei šį penktadienį jus pavadins užsispyrėliu ar atsiskyrėliu.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tikėtina, kad graži, bet įkyri mintis neduos ramybės. Ieškosite logiško atsakymo, kodėl pasielgėte vienaip ar kitaip. Geriau negu bet kada suvoksite, kad vienas nieko nenuveiksite, kad reikia pagalbos. Suvienykite jėgas.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Visą dieną ir jausitės, ir atrodysite lyg spindinti žvaigždelė. Ką nors išmokite, kad ir nereikšmingo. Fortūna pasirengusi jums nusišypsoti. Apims keisti pojūčiai, vilios paslaptys, nežinomybė.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Plaukite pasroviui ir niūniuodami mėgstamas melodijas. Stebėkite, kokį vaidmenį šį penktadienį atliks vanduo ir daina. Jei teks linksmintis, būkite atsargūs.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Aiškiai matysite, kas ir kokią įtaką jums daro. Tik nepasiduokite nelegaliems gundymams. Tinkama diena pasisėdėti šiuolaikinėje modernioje kavinėje prie gausiai nukrauto stalo. Jei koks nors karininkas atiduos pagarbą, jus lydės sėkmė.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Kažką kombinuosite, lengvai ir greitai analizuosite kiekvieną situaciją. Šį penktadienį jums suteikiama galimybė pajusti neįtikėtinų išgyvenimų. Sugebėsite nusileisti aplinkiniams ir patys sulauksite tokio paties atsako.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šis penktadienis siūlo daugybę progų, nepatirtų įspūdžių, o jums vis norisi daugiau. Leiskite nugalėti smalsumui – tik taip gausite daugybę atsakymų. Sėkmė jus lydės, jei šią dieną palesinsite paukštelius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Visa diena suksis spirale. Tik vieni Vandeniai risis žemyn, o kiti kils. Pasistenkite kuo turiningiau nugyventi dieną, kad būtumėte verti gražios vakarienės su gerais draugais.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Apmąstykite kiekvieną situaciją. Jums duodama galimybė pažvelgti į priekį, suvokti, kas bus pasirinkus vieną ar kitą variantą. Drąsiai rizikuokite. Rinkdamiesi drabužius nevenkite eksperimentų, pasitelkite fantaziją.

Astrologės patarimus penktadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius