-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 09

Geriausia draugė pagal Zodiako ženklą

Kartais gali išgirsti moterišką liaudies išmintį, kad dailiosios lyties atstovės būti geriausiomis draugėmis negali. Esą vis tiek kažkuri užantyje laiko akmenį ir tik dedasi sielos bičiule.
Geriausios draugės
Geriausios draugės / Fotolia nuotr.

Kad ir kaip bebūtų, greičiausiai ne vienai teko patirti moteriškos draugystės privalumų ir trūkumų, tačiau kad geriausios draugės nėra NSO, faktas kaip blynas. Meskime šalin stereotipus ir pasmalsaukime, kokie Zodiako ženklai sutaria geriau, o kuriems verčiau neatsidurti vienoje palapinėje.

Kaip jūs sutariate?

Kartais turime tokią draugę, su kuria blogai, bet be jos negerai. Keisti ryšiai kartais nenutrūksta, net jeigu viena iš draugių pasielgia ne itin garbingai. O kas su kuo geriau sutaria? Štai Avinai visada suranda bendrą kalbą su Mergelėmis ir Jaučiais. Dažnai tarp šių ženklų susiklosto ir puikūs finansiniai santykiai, t. y. galite kartu dirbti ir profesinėje srityje atrasti bendrą požiūrį į daugelį dalykų, pavyzdžiui, praktiškumą, namų buitį, apsipirkinėjimą ir panašiai. Dažnai tokia draugystė tęsiasi metų metus, tačiau iki galo damos vis tiek neatsiveria, palikdamos paslapties šydą.

Jaučiai ir Vėžiai taip pat sudaro stiprų tandemą. Šios moterys mėgsta rūpintis namais, suteikti jiems kuo daugiau jaukumo, o ir pinigų tema vaidina ne paskutinį vaidmenį.

Šauliai turi ne vieną artimą sielą, tačiau bene geriausia sąjunga sukuriama su Ožiaragiais. Dažniausiai Šauliams šalia tikrai trūksta patikimo žmogaus, kuris padėtų sudėlioti taškus virš „i“, o Ožiaragis tai sugeba padaryti be jokių problemų. Be to, jis ir išklausys, ir patars. Kitas dalykas, šios dvi moterys gali nesimatyti mėnesiais, tačiau bus laimingos susitikusios, ir joms atrodys, kad paskutinį kartą čiauškėjo prieš keletą dienų. Dažnai Šauliai mąsto, kad Ožiaragiai per daug dirba ir juos reikia pralinksminti, o Ožiaragiai kaip tik bando to išvengti, tačiau jų duetas vis tiek išlieka nepakartojamas.

Skorpionės – ne pačios mieliausios, tačiau neapsirikite. Jos nemėgsta, kai kas nors jas apipila emocijų audra ar pernelyg įkyriai puola bičiuliautis. Skorpionėms tada įsijungia atmetimo reakcija. Beje, tarpusavyje šie ženklai sutaria gana abejotinai, nebent turi susivienyti prieš kitus. Idealiausia draugė Skorpionui – po Svarstyklių ženklu gimusi asmenybė. Nors pačios Skorpionės gana dirglios ir uždaros, tačiau mielai džiaugiasi gyvenimo dovanomis. O tas džiugesys ir pritraukia Svarstykles. Trumpai tariant, šios dvi moterys viena kitą puikiai papildo.

Dvyniai ir Vandenis – dar viena puiki draugystės pradžia. Ir nors daugelis mano, kad šiems ženklams sutarti sudėtinga, visgi jos laužo visus standartus. Šioms moterims patinka linksmintis, šnekučiuotis ar tiesiog kartu patylėti, tačiau ne per daug atvirauti. Tačiau tai draugystės nežlugdo, netgi atvirkščiai. Svarbiausia jausti viena kitai dėkingumą ir pagarbą, klausytis, o ne tik kalbėtis.

Gerai sutars ir Vėžiai bei Dvyniai. Vėžiai yra romantiški, jautrūs, namų židinio puoselėtojai, todėl su malonumu padeda tokiems nepraktiškiems ir žaviems Dvyniams. Be to, Vėžiukės palaiko savo draugę, visuomet stengiasi išklausyti, patarti. Šios asmenybės, palaikančios vienas kitą sunkiose situacijose, visada atranda reikiamą žodį.

Itin gerai vienas šalia kito jaučiasi Žuvys ir Liūtai. Pastariesiems patinka Žuvų žavumas ir mįslingumas, todėl šioms draugėms liūdna kartu tikrai nebus. Liūtukės pasitiki savimi, yra linksmos kompanijos sielos, todėl padeda Žuvims atsipalaiduoti. Dažnai Liūtukės mano, kad būtent jos rūpinasi Žuvimis, tačiau yra atvirkščiai.

Idealiausi santykiai susiklosto tarp šių ženklų draugių:

Liūtas ir Šaulys. Jūs puikiai vienas kitą papildote, mėgstate kartu leisti laiką ir linksmintis. Tiesa, sielos neapnuoginate, tačiau apie ką kalbėtis atrandate visada. Jus sieja tvirta ir ilgalaikė draugystė.

Mergelė ir Vėžys. Palaikote viena kitą, stengiatės išklausyti. Puikiai leidžiate laiku kartu, o savo draugystei teikiate itin didelį dėmesį.

Žuvys ir Dvyniai. Jus sieja ir itin išlavina intuicija, todėl atsiduriate vietoje ir laiku, kad pagelbėtumėte savo artimai sielai.

Jautis ir Ožiaragis. Esate labai panašios, todėl visuomet stengiatės įsiklausyti į draugės nuomonę. Galite viena kitai padėti ir profesinėje srityje. Tai viena tvirčiausių ir patikimų draugysčių.

Vandenis ir Liūtas. Sutarsite puikiai, tačiau didžiausia bėda santykiuose gali tapti jūsų pasipūtimas ir išdidumas. Meskite šalin egoistiškumo kaukes ir nebūkite per daug jautrūs. Taigi, draugystė – jūsų rankose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius