-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 10

Gimtadienis prie jūros: suderinami žaidimai vaikams ir poilsis tėvams

Dienos, kai vaikų gimtadienio šventei užtekdavo sumuštinių, torto ir slėpynių žaidimų, atrodo, jau praeityje. Šiandien tėvai pasiryžę sukurti kuo įvairesnius mažųjų atžalų gimtadienių šventės scenarijus. Pripažinkime, vaikų gimtadienio šventė kelią nedidelę baimę tėvams – norisi, kad šventės prisiminai džiugintų kuo ilgiau, tačiau kaip tai pasiekti, neišnaudojant milžiniškų resursų ir išliekant ramiems?
Gimtadienis prie jūros: suderinami žaidimai vaikams ir poilsis tėvams
Gimtadienis prie jūros: suderinami žaidimai vaikams ir poilsis tėvams / Projekto partnerio nuotr.

Jei namie nėra pakankamai vietos arba tiesiog nenorite betvarkės savo namuose ir ieškote aktyvių pramogų vaiko gimtadieniui, leiskitės į vasaros nuotykį ir drauge keliaukite į pramogų kompleksą pajūryje – „Palangos vasaros parką“. Jei įmanoma suderinti atostogas su atžalų gimtadieniais, puiku – pailsėsite prie jūros ir kartu paminėsite šventę.

„Palangos vasaros parkas“, įsikūręs visai šalia Palangos tilto, turi net kelis skirtingus gimtadienių pasiūlymus – galėsite išsirinkti sau tinkamą pagal vaikų amžių, jų aktyvumą ar asmeninius pageidavimus. Vyresnieji vaikai galės šėlti ant batutų, išbandyti kliūčių ruožą „Ninja warrior“, kuriame bus galima išmėginti jėgas bei varžytis tarpusavyje, ar pažaisti mini golfą. Mažesnieji vaikučiai galės pramogauti laipynėje, kuri skirta nuo 3 metų, arba patyrinėti trijų aukštų vaikų žaidimo aikštelę.

Poilsio ir pramogų profesionalai „Palangos vasaros parke“ surengs ir teminį vakarėlį pagal pageidaujamą temą. Jei sukaktuvininkams apsispręsti dėl gimtadienio temos sunku, jie galės išsirinkti iš populiariausiųjų: jūreiviškos tematikos gimtadienis pakvies į kūrybines jūreivių dirbtuves, sportininkų gimtadienį pradėsite jogos užsiėmimais, mėgstantys spalvas galės užsiimti kūrybiškais ir smagiais kūrinių įgyvendinimais, o norintys tapti detektyvais turės įvykdyti išskirtines užduotis, kad rastų savąjį lobį.

VIDEO: Palangos vasaros parkas - Didžiausia pramogų vieta Palangoje

Kol vaikai švęs gimtadienį, „Palangos vasaros parkas“ tėvams suteiks nemokamą galimybę atsipalaiduoti privačioje sėdmaišių ir staliukų zonoje lauke ir mėgautis atsineštais užkandžiais. Jei užkandžių neštis nesinorės, jais pasirūpins vokiško maisto restoranas „Van Wurst“. Taip pat galite suplanuoti ir nakvynę – čia pat įsikūrę nauji ir stilingi svečių namai „Melt in Palanga“ pasirūpins, kad šventės dalyviai saldžiai išsimiegotų, o tėvai gautų užsitarnautą poilsį.

Pasirinkę švęsti gimtadienį prie jūros, leiskite vaikams gerai išsidūkti, ir palikite visus gimtadienio organizavimo rūpesčius „Palangos vasaros parkui“, kuris įgyvendins skirtingus pageidavimus bei pasirūpins vaikų užimtumu. Atsipalaiduokite ir švęskite savo atžalos gimtadienį kartu – sukurkite išskirtinį ryšį ir ilgalaikius prisiminimus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius