-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 12

Gintarės sužadėtuvių istorija. „Lemtingą klausimą jis uždavė švenčiausioje vietoje“

Pateikiame skaitytojos istoriją, kuri dalyvauja Ji24.lt portalo konkurse „Kaip aš susižadėjau“.
Sužadėtuvių žiedas
Sužadėtuvių žiedas / „Shutterstock“ nuotr.

Tai buvo 2010 metų pavasaris. Po penkerių metų draugystės nusprendėme išvykti į poilsinę kelionę ir pasilepinti saulės spinduliais. Mums tai buvo pirmoji tokia tolimesnė kelionė drauge. Prie mūsų prisijungė dar ir keli draugai.

Pagaliau po kelių valandų ankstyvo skrydžio mes buvome Egipte. Išlipus iš lėktuvo, kūnu perbėgo pasiilgta šiluma. Pamaniau, kad mūsų laukia nuostabios atostogos. Ir išties, kai pasiekėme viešbutį, viskas buvo nuostabu: aptarnavimas, kambariai, maistas, pramogos viešbučio teritorijoje.

Pasilepinę visais malonumais, nusprendėme nuvykti į švenčiausią vietą – Jeruzalę. Kelionė buvo nelengva, daug valandų teko važiuoti autobusu ir dar praeiti griežtą kontrolę pasienyje. Vis tik įveikę visas kliūtis, galiausiai pasiekėme Jeruzalę. Aplankėme visas turistines zonas ir išsiruošėme į paskutinį tašką – Betliejų, vietą, dėl kurios žmonės įveikia didžiausius atstumus ir kurioje įvyksta stebuklai.

Vienas iš stebuklų man buvo sužadėtuvių žiedas. Su draugu įžengėme į bažnyčią ir atsistojome į eilę su visa minia žmonių, norinčių patekti į tą vietą, kurioje gimė Kristus.

Bestovint eilėje, mano draugas pasiūlė eiti pasivaiksčioti ir nusivedė mane arčiau altoriaus. Aš nieko neįtardama dairiausi ir vos atsisukusi pamačiau savo draugą stovintį su raudona dėžute rankose.

Per kūną man perbėgo šiurpuliukai, iš laimės net aptemo akyse. Buvau taip stipriai susijaudinusi, kad negirdėjau pusės jo tariamų žodžių, išgirdau tik klausimą: „Ar būsi mano žmona?“

Taip pat skaitykite: Jurgitos sužadėtuvių istorija. „Tai nutiko svečiuose, žaidžiant žaidimą su užduotimis“

Netrukus pamačiau, kad šios akimirkos liudininkais tapo ir mūsų draugai, jie puolė mus fotografuoti, bučiuoti ir sveikinti. Tai buvo labai įsimintina ir nepakartojama. Žiedas buvo pašventintas pačioje švenčiausioje vietoje, o mano laime džiaugėsi minia žmonių, mačiusių šį svarbų mano gyvenimo įvykį. Namo grįžome jau susižadėję ir laimingi.

Kaip jau supratote, atsakymas buvo „Taip“. Dabar mes švenčiame jau ketvirtas mūsų vestuvių metines ir auginame 3,5 metų sūnelį. Tikimės, jog gyvenimas atneš dar daug įsimintinų akimirkų.


Visas iki šiol atsiųstas konkurso istorijas paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius