-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 12 02

Gruodžio mėnesio taroskopas pagal gyvenimo kelio skaičių

„Kaip gražiai šį mėnesį sutampa metų pabaiga su paskutine Didžiųjų Arkanų korta Pasauliu. Juk tai tiesiog holivudinis „happy end’as“. Mėnesio skaičius kūrybiškas ir optimistiškas, ekspresyvus 3, tad laukia smagios metų užbaigtuvės“, – sako tarologė Lina Balsė.
Fortūnos rato korta
Fortūnos rato korta / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Taro kortos Gruodis

Kortos simbolis – šokanti (beveik) nuoga moteris lauro šakelių vainike. Laurų vainikas nuo seno įteikiamas nugalėtojams, tad tai sėkmės korta. Paskutinė Didžiųjų Arkanų korta Pasaulis kalba apie planų įgyvendinimą – sėkmingai įgyvendintą verslo projektą, paaukštinimą, kūrinio užbaigimą ir jo atneštą pripažinimą, teigiamą mylimo žmogaus atsakymą.

Bendra mėnesio prognozė

„Fotolia“ nuotr./Taro korta: Pasaulis
„Fotolia“ nuotr./Taro korta: Pasaulis

Ši korta rodo ne tik laimingą kažko pabaigą, bet ir jos atveriamas tolimesnes galimybes. Metus baigsime šįsyk ne su palaidais galais, o su puikiomis perspektyvomis.

Kortos kampuose keturių krypčių sergėtojai turi knygas, tad korta akcentuoja pažinimą – ir jau įgytą, ir tą, kurio dar galime siekti. Užkopus į viršūnę atsiveria fantastiška panorama, po ilgo ir sunkaus kelio įsmeigus akis sau po kojų ir sutelkus dėmesį į tai, ką darai, pagaliau pamatai plačią erdvę, visas kitas viršukalnes, į kurias galėtum dar įkopti.

Liaudies išmintis moko, kad nevalia užmigti ant laurų ir kažko pasiekus, kad nelauktų liūdnas smukimas žemyn nebeturint tikslo ir į priekį vedančios motyvacijos, pats laikas pasirinkti naują tikslą ir iššūkį, naują tobulėjimo kryptį ar sritį. Tai, kad yra 4 gyvūnai su 4 knygomis, mums sako, jog turime pasirinkimų.

Asmeninė patirtis ir apmąstymai apie šią kortą atskleidė man gilesnių jos reikšmių. Galbūt jos aktualios tik man, bet jei kartais gali pasitarnauti ir jums – pasidalinsiu.

Moterį supantis laurų vainikas man kelia apribojimų įspūdį. Ir tikriausiai ne be reikalo, nes astrologiškai ši korta siejama su išbandymų, stygiaus ir apribojimų planeta Saturnu. Mes visi turime tokį savo ratą, kuriame vyksta visas mūsų gyvenimas tiek fizine ir geografine prasme, tiek ir socialine bei psichologine. Turime savo komforto zoną. Vienų ratas didesnis, kitų mažesnis.

Aš kažkada jaučiausi turinti labai ankštą ratą, kone kalėjimą dėl sveikatos apribojimų, psichologinių kompleksų, pačios į šį gyvenimą atsineštų ir iš močiutės, patyrusios tremtį į Sibirą, bei mamos paveldėtų baimių. Tačiau ši korta man buvo įkvėpimas, nes nesvarbu, koks didelis ar mažas tas ratas, vis tiek jame galima sušokti savo gyvenimo šokį. Juk moteris kortoje pavaizduota šokio judesyje.

Taip, mes gyvenime susiduriame su įvairiausiais apribojimais, pareigomis. Tačiau iš tiesų sunkiausia tiems, kurie neturi tų rėmų, nes jie neturi savo vietos gyvenime. Per didelė laisvė, per daug pasirinkimų, jokių ribų yra kur kas sunkesnis išbandymas. Kai nustojau mąstyti apie savo ribas ir viską, ko negaliu daryti, ir ėmiau mąstyti, ką gi aš galiu, augti tomis kryptimis, kurios man buvo atviros, man atsivėrė visos reikalingos galimybės saviraiškai toje erdvėje, tame rate, kurį likimas man paskyrė.

Žmonės likimą dažniausiai suvokia lyg knygą, tarsi jame užrašyta, kuo būsime, ką darysime, kas mums nutiks. O aš likimą suprantu kaip prigimtines, atsineštas savybes (nuo talentų iki traumų) ir tą duotą erdvę, tam tikrus apribojimus, gaires. O kokį šokį šiame savo rate sušoksime, priklauso tik nuo mūsų.

Dar viena mano asociacija, natūraliai kylanti iš mano veiklos, yra, kad likimas – tai žaidimo pradžioje išdalytos kortos. Toliau jau tik nuo mūsų priklauso, kaip sužaisime tomis kortomis, kurios mums teko.

Ir nors korta yra paveikslėlis, žiūrėdama į Pasaulį aš visuomet įsivaizduoju muziką. Koks gi šokis be muzikos? Manau, kiekvienas girdime unikalią, tik mums skirtą, galbūt gimimo momento planetų melodiją. Amerikiečiai turi posakį žygiuoti pagal savo būgną, t. y. savu ritmu. Norėčiau būtent to visiems ir palinkėti, kad visi pajustumėte, išgirstumėte savo ritmą, savo melodiją ir imtumėte „šokti savo šokį“, išreikštumėte juo save, tokius, kokie esate.

Kokia būtų prasmė atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje ir būnant tinkamu žmogumi (o mes visi būtent ten ir esame) ir nieko nedaryti ar manyti, jog turėtume būti kažkur kitur, „šokti“ kaip kažkas kitas, mėgdžioti kitus negirdint jų melodijos. Argi ne absurdas?

Žinau, kad visi retkarčiais norime kažko, ko savo gyvenime (dar) neturime, tai puiku, galime to siekti, mes laisvi rinktis sau tikslus. Tačiau noriu jūsų paklausti ir lauksiu jūsų minčių komentaruose – ar keistumėtės su kuo nors vietomis, gyvenimais?

Ne gauti sau dalelę to, ką turi kažkas kitas, bet pasikeisti visiškai, gauti kito kūną ir visą gyvenimą nuo pradžių iki galo – kaip fantastinėse komedijose, kai žmonės nubunda kito kūne. Nepamirškite, tai reiškia, kad atsisakytumėte savo gyvenimo ir visko, kas jame buvo, yra ir bus. Ar yra kas nors, konkretus, su kuo keistumėtės vietomis?

Aš nesikeisčiau. Kitam gyvenimui norėčiau kitokios patirties, bet šis taip pat vertingas. Ketinu nugyventi jį šokdama savo gyvenimo šokį, taip, kaip man patinka ir pagal savo būgno ritmą, net jei kojos manęs nebeneša.

Mums keliamos mėnesio užduotys ir pamokos:

  • Eiti iki galo, įgyvendinti savo veiklos sumanymus, paprašyti paaukštinimo, žengti lemiamą žingsnį santykiuose;
  • Parodyti save ir savo darbo ar kūrybos rezultatus pasauliui;
  • Suvokti, kad yra dar daug ko neregėto, nepatirto, neišmėginto ir nepažinto pasaulyje, būti pasirengusiems mokytis;
  • Išsiaiškinti, kur jūsų vieta pasaulyje ir kas jums yra visų svarbiausia, kas jums „visas jūsų pasaulis“;
  • Šokti savo šokį pagal savo melodiją, t. y. būti savimi, išreikšti save;
  • Patirti pilnatvę.

Gruodžio prognozė pagal gyvenimo kelio skaičių

Apskaičiuokite savo gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t.y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2.

Suskaičiavome, kad visų gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų korta – Skeptrų Pažas

Pažai yra jaunieji mokiniai ir naujienų nešėjai, tad šį mėnesį jausite jaunatvišką entuziazmą kažko imtis, kažką nuveikti ir galite sulaukti žinių ar pasiūlymų, susijusių su veikla. Tai gali būti verslo idėja ar pasiūlymas, kvietimas kelionei ar nuotykiui.

Būtent šis Pažas yra susijęs su komunikacija ir dažnai rodo skambučius ir žinutes, kontakto užmezgimą ar atnaujinimą. Drąsiai ieškokite jums reikalingų žmonių, kreipkitės su klausimais, pasiūlymais ar prašymais.

Palankus laikas išmėginti naują veiklą nuo sporto iki verslo modelio ar naujo kelionės maršruto. Šis mokinys mokosi ne iš teorijos, o viską mėgindamas ir darydamas pats, tad ir jums šiuo metu aktualu įgyti kokios nors naujos patirties, kuri pravers vėliau.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų korta – Imperatorė

Šį mėnesį teks skirti dėmesio motinai ir santykiams su motina arba patiems labiau išreikšti savo moteriškas bei motiniškas (net jei esate vyras) savybes – globoti, puoselėti, mylėti, išreikšti savo kūrybingumą. Imperatorė yra vaisingumo simbolis ir viskas, ką darysite su meile ir kūrybingumu, duos puikius rezultatus, lengviau atsiversite gerovei visomis prasmėmis.

Atvira širdis leis ir dovanoti, ir priimti meilę, tad tai labai palankus metas santykiams ir šeimai. Galite tikėtis progreso ir natūralaus augimo visuose reikaluose – santykiuose jausmai gilės, galimi džiugūs įvykiai, tokie kaip šeimos sukūrimas ar pagausėjimas, verslas klestės ir augs, darbe atmosfera bus harmoninga, kūrybinė saviraiška teiks didelį pasitenkinimą.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų korta – Skeptrų 2

Kaip ir visos dviakės, Skeptrų 2 kalba apie pasirinkimą. Jūsų laukia drąsos ir ryžto bei tikėjimo savimi reikalaujantis pasirinkimas: ar likti prie to, kas pažįstama ir įprasta, ar peržengti slenkstį, išplėsti savo horizontus ir imtis kažko naujo.

Ši korta dažnai krenta, kai žmonės pasirenka keisti darbą, veiklos kryptį ar gyvenamąją vietą. Kortos veikėjas laiko gaublį savo rankose, kas gali būti didelės ambicijos „užkariauti pasaulį“ ar noras jį pamatyti, patirti, ko gi dar jame yra. Kaip ir su visais pasirinkimais, kiekvieno jų kaina yra visos kitos alternatyvos, kurių reikia atsisakyti, status quo, iš kurio reikia išeiti, ir rizika.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų korta – Monetų 10

Jūsų mėnesio korta žada gausą ir klestėjimą, materialinį saugumą ir šeimos gerovę. Jūsų darbas duos puikius rezultatus, o jei dar tik ieškote darbo, galite įsidarbinti sėkmingoje ir klestinčioje organizacijoje.

Korta akcentuoja šeimą ir šeimines vertybes, tęstinumą, tad šiuo periodu galite kažką perimti iš vyresnės šeimos kartos arba perduoti jaunesnei. Tai gali būti šeimos tradicijos, patirtis, nuosavybė ar vieta šeimos versle, šeimos parama jums siekiant savų tikslų. Palankus laikas nekilnojamojo turto sandoriams.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų korta – Kardų 3

Kardų 3 pasakoja apie bręstančią emocinę audrą, stiprias emocijas, kurias labai svarbu pripažinti ir suprasti, o ne ignoruoti ar užslopinti. Panašu, kad kažkokioje situacijoje buvo gilių nesusipratimų, ir realybė neatitiks jūsų lūkesčių, pasijusite susierzinę, nuvilti ar net išduoti. Vidinį skausmą būsite linkę išreikšti ne kaip liūdesį, o kaip pyktį, tad galimi konfliktai su artimais žmonėmis.

Šiuo periodu į viską reaguosite labai jautriai ir asmeniškai, imsite giliai į širdį. Skaičius 3 susijęs su augimu ir progresu, tad jei leisite sau „išjausti“ visas natūraliai kilsiančias emocijas, bet neįsikibsite į jas, tiesiog perleisite per save sąmoningai jas suvokdami, iš nemalonios patirties išmoksite vertingą pamoką ir turėsite galimybę paaugti kaip asmenybė.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų korta – Kardų 5

Nemaloni korta žada nelengvą periodą. Jūsų laukia nemalonūs konfliktai, kuriuose neįmanoma laimėti, nes įsitikinimai ir vertybės, kuriomis vadovaujasi konflikto dalyviai, stipriai skiriasi. Yra didelis pavojus sugadinti santykius su jums svarbiu žmogumi ar apskritai su visais susipykti. Net jei iš konfliktų išeisite nugalėtojais, tos pergalės kaina vers jausti pasibjaurėjimą savimi kaskart ją prisiminus.

Ši korta pataria sumažinti nuostolius ir išgelbėti tai, ką galite, kuo anksčiau pasitraukiant iš konflikto, o jei išgelbėti nieko jau nepavyks, bent pasimokykite iš gautos patirties. Pozityvi šios kortos pamoka yra keisti savo pačių mąstymą ir įsitikinimus, o ne kitus žmones ar pasaulį. Joks tarpusavio supratimas neįmanomas, jei negalite priimti naujos informacijos, besiskiriančios nuo to, ką jau žinote, kitokio požiūrio ir vertybių.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų korta – Vežimas

Visi jūsų reikalai sparčiai judės į priekį, jūsų susitelkimas ir atkaklumas veda tiesiai iki pergalės. Šį mėnesį svarbu tvirtai laikyti rankose gyvenimo vadeles, kontroliuoti save ir aplinkybes. Net jei jausitės traukiami į skirtingas puses išorinių aplinkybių ar vidinių troškimų, išlikite susitelkę į pasirinktą tikslą, neleiskite atitraukti jūsų dėmesio ar išvesti iš kelio.

Šį mėnesį jūsų moto turėtų būti: „Taip, aš galiu!“. Santykiuose šalia jūsų gali būti šiuo gyvenimo etapu jums puikiai tinkamas gyvenimo bendrakeleivis, patys santykiai labai intensyvūs emocine ir seksualine prasme. Tačiau atkreipkite dėmesį, ar vienas iš jūsų nesiekia kontroliuoti kito ir neprimeta savo valios. Galima tolimesnė kelionė ar tiesiog daug važinėjimo čia ir ten. Palankus laikas sandoriams, susijusiems su transporto priemonėmis, pavyktų sėkmingai parduoti, nusipirkti ar susitarti dėl remonto.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų korta –Taurių 3

Tai šventės ir draugystės korta, tad šį mėnesį vyraus pakili nuotaika ir galėsite džiaugtis jūsų gyvenime esančiais patikimais ir nuoširdžiai laimės jums linkinčiais žmonėmis. Itin svarbi bus moteriška/seseriška draugystė. Kortoje pavaizduoti vaisiai ir kitos gėrybės rodo, kad tai derliaus šventė.

Nusimato sėkmingi bendrų pastangų rezultatai, gausa ir klestėjimas. Kadangi skaičius 3 yra vaisingumo, kūrybingumo ir progreso skaičius, o Taurių rūšis atspindi emocijas ir santykius, korta gali ženklinti progresą santykiuose, tam tikro slenksčio peržengimą.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų kortaa – Monetų Karalienė

Ši korta yra motiniško rūpestingumo ir dosnumo, gausos ir klestėjimo simbolis. Jūsų laukia kaip tik toks etapas, kuomet visos jūsų pasėtos sėklos, investicijos ir pastangos duos gausų derlių. Sulauksite geranoriškos ir praktiškos paramos arba patys būsite dosnūs, padėsite tiems, kame įžvelgsite potencialą, su meile rūpinsitės artimais žmonėmis ir puoselėsite savo darbinius ar verslo projektus ir namus.

Šiuo periodu jums puikiai seksis derinti darbą ir šeimyninį gyvenimą. Tai palankus laikas santykiams ir jei ieškotės antrosios pusės – būkite išrankūs, žinokite savo vertę. Jau esami santykiai suklestės, galimas meilės vaisiaus gimimas. Šios kortos pamoka susijusi su dosnumu, ji moko duoti tam, kad gautumėte.

Net jei išgyvenate ne pačius lengviausius laikus, dėkingumu ir dosnumu siųskite Visatai ženklą, kad esate pasirengę priimti daugiau. Jei negalite sau leisti finansinio dosnumo, skirkite savo laiką, dėmesį, meilę, pozityvią energiją. Kažkuri mūsų smegenų dalis nesugeba suvokti skirtumo tarp gavimo ir davimo, tad daugiau duodant įsijungia mechanizmas, leidžiantis daugiau priimti, pritraukiantis gerovę, galimybes ir pagalbą.

Taroskopą sudarė Lina Balsė (taroskopai.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius