Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 10

Horoskopas antradieniui – birželio 11 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Santykiai su šeimos nariais pareikalaus daugiau jūsų dėmesio. Problemos gali kilti tiek dėl pinigų, tiek dėl asmeninių nesutarimų, tiek dėl skausmingo reagavimo į neatidumą. Pagalvokite, ar šiuokart tikslas pateisina priemones? Net būdami įsitikinę, kad viską darote dėl namų jaukumo ir juose gyvenančiųjų patogumo, galite suklysti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tuščios kalbos, kurias palaikysite svarbiomis, trukdys mėgautis džiugia vasaros diena. Rečiau klausykite, kas ką sako, ir neieškokite jų žodžiuose paslėptos prasmės. Gal ką nors erzina jūsų šypsena, pasiekimai ir pasitikėjimas savimi? Neleiskite, kad jie jus nuliūdintų ir sužlugdytų jūsų dieną. Pavydas šiandien – vienas stipriausių jausmų, bet ne visagalis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nežinosite, kuo pasikliauti. Vis dėlto sunkiausia bus tikėti savimi. Juolab kad atsiras norinčiųjų įtikinti jus, jog klystate. Ypač tada, kai kalba pakryps apie jūsų gebėjimus tvarkyti finansinius reikalus. Nepasiduokite kitų įtakoms, bet nepasikliaukite ir savo jausmais. Turite rasti tokių sprendimų, kurie padėtų naujai pažvelgti į senas problemas. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Antroji pusė rodo per mažai dėmesio ar, priešingai, per daug iš jūsų reikalauja? Tas pats tinka ir jūsų darbo santykiams su partneriais. Nesutelkite į tai visų savo minčių. Supraskite, kad jus klaidina perdėtas baimės ir nepasitenkinimo savimi jausmas. Jis verčia krėsti kvailystes, į viską reaguoti skausmingai ir, be abejo, neobjektyviai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite pasikliauti savo nuojauta. Ji klaidins, nes skatins matyti tik tamsiąją pasaulio pusę. Tai galios meilės ryšiams, santykiams su kolegomis ir požiūriui į sveikatą. Nors būsite linkę viską vertinti perdėtai, nenumokite ranka į konkrečias problemas. Galbūt dabar laikas iš esmės viską sulipdyti, užuot griovus?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų santykiai su vienu iš draugų gali pakibti ant plauko. Manysite, kad jis ar ji nori jums pakenkti ar be pagrindo kišasi į jūsų reikalus. Tikroji priežastis iš tiesų bus jūsų nesugebėjimas suvaldyti savo ambicijų ar paprasčiausio pavydo. Paklauskite savęs, kas jums paprasčiau – statyti ar griauti? O tada imkitės konkrečių veiksmų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite susirūpinę darbo reikalais ir dėl profesinių aukštumų daug kam būsite pasiryžę. Pavyzdžiui, apsukti kam nors galvą, kad prieš akis išvystumėte atvirą kelią. Didelė tikimybė, jog jums tai pakenks, bet ne padės, ypač santykiams su kolegomis. Dabar artimas ryšys turėtų būti daug svarbiau už šaltą racionalų protą. Įvykių eiga priklausys nuo to, kokius prioritetus pasirinksite. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kažkas sieks iš jūsų išgauti visą jiems reikalingą informaciją. Vienas žingsnelis į šoną ir jūs – apkalbų auka. Nieko nuostabaus, jei viskas vyktų priešingai. Stenkitės nedalyvauti nešvariuose žaidimuose, net jei kai kurie iš jų vilios ir gundys. Geriau gilinkite žinias ir pasikliaukite tik jomis, o ne atsitiktine informacija.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jaučiate nepasitenkinimą, bet nežinote jo priežasties? Tai ves jus klaidžiausiais dienos klystkeliais. Darykite tai, ką privalote, o griaukite tik tada, kai neturėsite kitos išeities. Ir tik tuo atveju šią dieną dažniau sutiksite šypsenas nei niūrius veidus. Be to, spinduliuosite žavesį, kuriam nepajėgs atsispirti priešingos lyties atstovai. O ar pavyks atsispirti jums?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Patausokite savo ryšius su gyvenimo draugu ar drauge. Jūsų santykiams gali iškilti didelė grėsmė. Priežastis – niekaip nerasite vietos ir norėsite to, ko dabar negalite gauti. Turėkite omenyje, kad patys būsite už viską atsakingi. Klaidingi įsitikinimai, jog dėl visko, kas jums nepatinka, kalti kiti, privirs jums košės, kurią ateityje bus sunku išsrėbti. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Intensyvios emocijos ir pagelbės, ir trukdys. Dėl padidėjusios įtampos nepajėgsite susikoncentruoti ir ramiai atlikti dienos darbų. Tačiau per jas giliau ir atidžiau pažvelgsite į savo kūno poreikius. Būtų klaidinga ignoruoti menkus šios dienos negalavimus. Jie gali būti signalas, kad privalote iš esmės keisti gyvenimo būdą ar požiūrį į savo problemas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pavydo jausmas gali įsiterpti į jūsų santykius su mylimu žmogumi ir viską jūsų akyse sugriauti. Galbūt nuspręsite, kad galite likti draugais? O gal bičiuliai tikslingai arba nesąmoningai kaišios jums pagalius į ratus. Jūsų pareiga šioje situacijoje puoselėti vertybes, kurios jus stiprina ir brandina, bet ne laikyti įsikibus to, kas privalo pasibaigti. Kaip yra iš tiesų, galite matyti tik jūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius