Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Horoskopas gruodžio 16 d., ketvirtadieniui

11-oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atrodo, kad nepaisant jūsų pastangų, darbai sustos. Nebus lengva dirbti, taip pat ir bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus darbus kitai savaitei, taip ir padarykite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Avantiūros turi būti gerai apgalvotos, nors geriau, kad jų nebūtų. Diena netinkama naujiems darbams pradėti, bet užvilkintiems reikalams tvarkyti tinkama.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Verta apibendrinti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Svarbių dalykinių reikalų su užsieniečiais neatidėkite kitai savaitei.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nemanykite, kad viskas veltui, kad jūsų niekas nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir kolegoms, dalykiniams partneriams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Geras laikas pasirašyti svarbius dokumentus, ypač susijusius su jūsų veikla. Šiandien svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais, draugais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nebūkite patiklūs, neskubinkite įvykių – jūsų atvirumu, noru kuo greičiau gauti kai kas gali ir savanaudiškai pasinaudoti. Tarkitės su specialistais dėl svarbių finansinių, turto reikalų – jums stigs įžvalgumo, atsargumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė ar melas, dėl kurio ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio jau nebemylite, tačiau vis dar buvote drauge tik iš gailesčio ar įpročio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali paaiškėti nemaloni tiesa, tekti suprasti dalyką, kuris buvo ilgai slepiamas... Tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite susidurti su priekabiais klientų reikalavimais ar šefo užgauliomis pastabomis: tik nereikėtų išsigąsti – tai akimirkos nuotaika. Savo ruožtu stenkitės likti taktiški aplinkiniams – klysta visi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti nusivilti tais, kuriuos mylėjote, kuriais žavėjotės. Nemenki rūpesčiai galimi ir dėl vaikų. Netinkamas metas meilės pasimatymams.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebūkite patiklūs. Nesiduokite gąsdinami, įbauginami, bet ir netikėkite tais, kurie žadės greitą dabartinių problemų sprendimą. Nepalanki diena – nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nenorėkite geriau, juolab dėl to nieko nekeiskite: šios dienos permainos gali sužlugdyti ir gerą reikalą. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, tikėtina išdavystė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius