2009 12 29

Horoskopas gruodžio 29 d., antradieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną. Tačiau neužmirškite, kad Trimito diena turi savyje ne tik didžiulės sėkmės energiją, bet ir didžiulį emocinį potencialą.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nuotaika šią dieną bus puiki, nestigs įkvėpimo ir noro dirbti. Žmonės jūsų atžvilgiu bus nusiteikę palankiai ir draugiškai. Nepraleiskite geros progos susitaikyti ar išsiaiškinti ankstesnius nesusipratimus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien pasidžiaukite ilgai laukta ramia diena. Niekur neskubėkite, skirkite laiko sau. Jei artimieji norės aktyvaus poilsio, šią dieną praleiskite atskirai nuo jų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iš pat ryto galite sužinoti naujieną, kuri sugadins jūsų nuotaiką ilgam. Valdykitės ir savo blogų emocijų neišliekite ant nekaltų žmonių. Šiandien ir artimiausiomis dienomis teks pademonstruoti dvasinį tvirtumą ir gebėjimą išklausyti bei suprasti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Panašu, kad ant jūsų pečių gula visi namų ūkio darbai. Jei norite nors kiek pailsėti, paskirstykite darbus visiems šeimos nariams. Jei neturite galimybės išvykti į kelionę, pasilepinkite bent trumpa išvyka į užmiestį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors diena palanki, tačiau turite būti ganėtinai atidūs, jei dirbsite darbus, kuriems reikia tikslumo, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams imkitės įgyvendinti savo sumanymu'

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ko norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų su jais atvirai pasišnekėti bus svarbu išsklaidyti abejones.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turite daug patikimų draugų - neatstumkite jų siūlomos pagalbos. Darbus šiandien kruopščiai planuokite. Dalykinius reikalus tvarkyti kur kas geriau seksis su priešingos lyties atstovais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien tramdykite savo pretenzijas dominuoti, aktyviai piršti savo nuomonę aplinkiniams. Konfliktai su artimais žmonėmis galų gale atsisuktų prieš jus patį. Verčiau nustebinkite sutuoktinį ar sutuoktinę kvietimu pavakarieniauti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei neskubėsite ir gerai apgalvosite kiekvieną žingsnį, šiandien galite tikėtis finansinės sėkmės. Jei netyčia patektumėte į aklavietę, išgelbės tik ramus ir racionalus elgesys. Vakare nuoširdžiai pasikalbėkite su mylimu žmogumi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Patylomis pykstate, kad jūsų sutuoktinis ar sutuoktinė apkerpėjo, pasidarė buitiškas ir neskiria jums dėmesio? Šiandien suprasite, kad klydote - iš pat ryto laukia maloni staigmena.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tik nešvaistykite tuščių pažadų. Jei abejojate, verčiau nežadėkite. Nemeluokite - jei ko negalite, tiesiai šviesiai taip ir pasakykite. Antroje dienos pusėje ypač saugokitės nesąžiningų žmonių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nebūkite kategoriški, griežti, nes išprovokuosite konfliktą. Seksis tik tiems, kurie sugebės prisitaikyti prie kintančių aplinkybių. Nekoks laikas ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius