-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 01

Horoskopas sausio 1 d., penktadieniui

17-oji Mėnulio diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują. Šią dieną gerai paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, dosniai reikšti jausmus.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Teks daug bendrauti su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę. Įsiklausykite į tai, kas jums sakoma, – sugebėsite išgirsti naudingų dalykų. Jei kils noras pasikalbėti su artimaisiais apie šeimos biudžetą, atidėkite tai kitai dienai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Laikykitės duotų pažadų, mat turite sutvirtinti pasitikėjimą jumis. Jei turite pernelyg daug energijos, nukreipkite ją į artimuosius ir jų poreikių patenkinimą. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują. Šią dieną gerai paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, dosniai reikšti jausmus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite kūrybingi ir romantiški, bet galite sulaukti ir netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite lengvabūdiškų nuotykių, nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nors tai ir naujųjų metų pirmoji diena, tačiau nesinorės kur nors judėti iš namų bei švęsti. Galbūt nedžiugins savijauta ar išvaizda. Arba tiesiog pajusite poreikį skirti laiko tik sau, savo poreikiams. Jums to išties reikia. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien daug bendrausite su draugais, artimaisiais. Šiandien galite tikėtis nuotykio, kuris žada jausmingą romaną arba materialinę sėkmę. Kita vertus, norėsite ramybės. Būsite nepatenkinti, jei kiti žmonės įkyriai lįs į akis, reikalaus dėmesio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Padidės jūsų apetitas naujiems pirkiniams, žemiškiems malonumams. Mintys jau ims suktis apie prekybos centrus bei nuolaidas. Galbūt ir galite paišlaidauti, tačiau įvertinkite, ar vėliau nepritrūks pinigų būtiniems poreikiams tenkinti.

 SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netrūks jėgų ir noro daug nuveikti, bendrauti. Tai sėkmingai galėsite padaryti su broliais, sesėmis ar artimais draugais. Šiandien noriai demonstruosite iškalbą, sąmojį. Netvarkykite jokių reikalų, kad ir kokie degantys jie būtų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei svajojate apie kažkieno dėmesį ar dovaną, verta apie tai subtiliai užsiminti. Bus galimybė užmegzti pažintį su asmeniu, kuris suteiks pageidaujamos informacijos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūs jaudinatės pernelyg daug dėl smulkmenų, kurios visai nereikšmingos. Tačiau jūs to nesuprasite, o aplinkiniai pradės jaustis keistai ir žvelgti į jus gan įtariai. Todėl atkreipkite dėmesį į artimųjų pastabas – gal perlenkiate lazdą? 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Maži nemalonumai užgrūdins rimtesniems išbandymams, kuriuos pakelsite kur kas lengviau nei galite įsivaizduoti dabar. Likimas jums nepašykštės išbandymų, tačiau su jais „augsite“ ir patys.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien patirsite kažką įdomaus, jei kur nors vyksite ar bendrausite su nepažįstamais žmonėmis. Nepraleiskite progos aplankyti kultūrinį renginį. Taip pat galite pasirodyti kaip puikus organizatorius, surengsiantis draugams ar giminėms puikią dieną. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite pajausti nuovargį, energijos trūkumą, susirgti depresija, norėsis daug daugiau miegoti. Atstatyti išeikvotus resursus galėsite tik atsipalaiduodami vandenyje: plaukiodami baseine, mėgaudamiesi vandens procedūromis, kaitindamiesi saunose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius