Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 10

Horoskopas sausio 10 d., pirmadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sudėtinga diena – žalinga daug norėti. Neaiškinkite savo pozicijų, siekių sutuoktiniui, vadovybei, jeigu nenorite sužinoti, kad šie nepaiso jūsų nuomonės. Ryte išgerkite mėgiamos kavos, ir viskas susitvarkys.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors diena tinkama planuoti, tačiau reikėtų kurti kuo abstraktesnius planus – kai teks dabartinius sumanymus įgyvendinti, paaiškės, kad jie nerealūs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ne laikas demonstruoti savarankiškumą, savo jėgą, galimybes, ypač finansiniais klausimais. Būkite atidesni sutuoktinio skundams, nerimui – tai padės išvengti santykių atšalimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Artimi santykiai turėtų tapti dar artimesniais, o nauji – artimais. Jausite šiltus jausmus aplinkiniams, jie turėtų spinduliuoti tokius pačius ir jums. Mylimiesiems geras laikas dovanoti dovanas ar malonias staigmenas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors verta pamąstyti apie ateitį, tačiau tikrai ne laikas pradėti viską iš naujo. Mat šiandien nežinosite, ko išties norite, ko tikrai reikia. Nebūkite įtarūs, nesureikšminkite paskalų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų galvoje šiandien meilė, seksas ir romantika, jūs norėsite praleisti tiek laiko, kiek įmanoma, su savo mylimuoju. Jūs taip pat galite pajusti norą būti arčiau savo draugų. Šiandien palanki diena daryti sprendimus, susijusius su ateities planais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs šiandien jausitės ypač seksualus. Užplūdęs galingas meilės jausmas vers ieškoti sprendimų, kaip su mylimu žmogumi praleisti visą dieną. Jei nesate įsimylėjęs, galite nukreipti energiją į kūrybinę veiklą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Įvairios intelektualinės idėjos šiandien jums padės susivienyti su draugais ar bendraminčiais. Įspūdingos diskusijos leis jums ir kitiems atverti naujus horizontus. Dienos pabaigoje jūs galite patirti stiprų dvasinį ilgesį domėtis kažkokiu dalyku nepriklausomai nuo kitų. Nedvejokite.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų nuotaika bus labai romantiška, norėsite šilumos ir artumo. Bandykite planuoti intymų vakarą su savo partneriu, nors namie būti greičiausiai nenorėsite. Galite praleisti vakarą restorane, koncerte ar dviese žaisti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią Mėnulio dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiuo metu vertėtų daugiau dėmesio skirti sau, asmeniniam tobulėjimui, dvasinėms praktikoms, dienotvarkei, susitelkimui į svarbiausius dalykus. Nepataikaukite niekam, net ir savo silpnybėms.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite nuveikti labai daug, jei susitelksite ties svarbiausiais jums dalykais, atsiversite bendravimui su išmintingais, įtakingais žmonėmis ar patikimais draugais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius