Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 10

Horoskopas sausio 10 d., sekmadieniui

26-oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei elgsitės atsakingai ir pats neieškosite nuotykių, diena turėtų praeiti ramiai. Ramiai užsiimkite savo mėgstama veikla, bet būtų gerai, kad tai nebūtų kažkas rimto ir įpareigojančio. Moterys galėtų daugiau laiko skirti kūno priežiūros procedūroms.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai diena, kai patirsite rimtų išbandymų. Patys nelabai žinosite, ko iš tiesų norite, todėl įsivelsite į vidinius prieštaravimus. Būtų puiku, jei sugebėtumėte nekreipti dėmesio į smulkias kliūtis ir nesinervinti dėl niekų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nurimkite - viskas klostosi normaliai. Svarbiausia - neprisigalvoti to, ko nėra. Galbūt ir norite, kad gyvenimas būtų tarsi rožėmis klotas, tačiau kartais visai nebloga naujiena yra naujienų nebuvimas.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Patartina nesivelti į neaiškius sandėrius, nepulti padėti, jei jūsų to neprašo. Būkite konkretus santykiuose su mylimu žmogumi - taip neatsiras nesusipratimų.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei šiandien išgirsite paskalų apie mylimą žmogų, nesigilinkite į jas, praleiskite pro ausis kaip nereikalingą informaciją. Žmonės mėgsta daryti skubotas išvadas. Jei visgi apėmė nerimas, nesikankinkite - pasišnekėkite su partneriu.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ši diena susijusi su paslaptimis - stenkitės nekalbėti apie tai, ką slepiate jūs ar kiti asmenys. Laikyti liežuvį už dantų bus sunku, o jei nepavyks, pasekmės bus neprognozuojamos.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien ypač atkreipkite dėmesį į savo finansinę situaciją, peržiūrėkite išlaidas, pagalvokite, ar tikrai taupiai leidžiate pinigus. Su mylimu žmogumi santykiai darysis vis labiau neapibrėžti. Laikas apie tai pagalvoti, o gal net susirūpinti.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skorpiono moterys šiandien turėtų būti itin žavios ir patrauklios. Kavinėje ar vakarėlyje tikriausiai trauksite ne vieno vyriškio akį. Kita vertus, savo elgesį reikėtų atidžiau kontroliuoti, ypač vyrams - mažiausia klaida gali turėti neadekvačiai sunkių padarinių.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums vertėtų pernelyg neaušinti burnos bei kontroliuoti save prie artimųjų. Neskubėkite šiandien lankytis svečiuose, geriau ramiai pabūkite namuose. Nepatartina skolinti pinigų ar skolintis pačiam.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Poreikiai veikiausiai bus didesni už galimybes, tad teks itin racionaliai skirstyti resursus, rinktis geresnį iš dviejų gerų ar pigesnį iš dviejų per brangių. Neieškokite naujų pažinčių ir dar nepatirtų pramogų - šiandien labiausiai pasiteisins vaikščiojimas jau anksčiau pramintais takeliais.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pamąstykite, kas jūsų gyvenime nereikalinga: peržvelkite savo įpročius, santykius, reikalus, planus. Neskubėkite imtis naujų darbų - mažai bus prasmės, tai gana tuščia diena.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nors galvosite, kad intrigos jau pasibaigė, pasirodys, kad pabaigai dar toli. Visgi šis faktas jūsų labai nenuliūdins, kadangi esate puikiai nusiteikęs ir pasitikinti savimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius