-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 02

Horoskopas sausio 2 d., sekmadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šis laikas atsakingesniuosius įkvėps svarbiems darbams, sprendimams, apmąstymams. Ruoškitės sėkmingam periodui, kuris laukia jau netrukus. Būkite ypač atsargūs santykiuose su viršininkais, veikite profesionaliai, atsakingai, nesipykite dėl neesminių dalykų.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena ypač svarbi tikslų pasirinkimui, tinkamo požiūrio į dvasinius dalykus suformavimui. Jei atsiversite galimybėms, išdrįsite, būtent šis metas atneš kilimo bei tolimų kelionių galimybes, pasiūlymus bendradarbiauti su užsieniu, sėkmę administravimo, politikos srityje.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite išlaikyti blaivumą, darbingumą - lengvai kils fatalizmas, konfliktai. Šiuo metu vertėtų susitelkti, pasigilinti į esmines savo būties vertybes, tolesnius tikslus.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Partnerystės, įvaizdžio, kilimo visuomenėje bei karjeros reikalai jums bus ypač aktualūs. Tai laikotarpis, kai išskleis įvairios galimybės, ateinančios per bendradarbiavimą su stipresniais už jus, perspektyviais partneriais.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svarbus metas jūsų sveikatos bei darbo sričiai. Būkite atsargūs, atsakingi - net ir nedidelė klaida gali sukelti dideles priekabes. Sveikatai taip pat šiuo metu vertėtų skirti daugiau dėmesio: daugiau sportuokite, pasirūpinkite tinkama dieta, dienotvarke.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Naujos galimybės visai naujai pažvelgti į karjeros galimybes bei rasti naują realizaciją. Šiuo metu ypač atidžiai įsiklausykite į dvasios vedimą. Ypač didelė energija nukryps į jūsų meilės, kūrybos, savirealizacijos sritį.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tai reikšmingų įvykių arba sprendimų, susijusių su šeima, nekilnojamuoju turtu, gimine ir esminiais būties dalykais metas. Neskubėkite veikti paviršutiniškai - likimas skatins jus šiuo metu pažvelgti į viską giliau.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite padaryti didelį žingsnį pirmyn ir savo dvasinėje evoliucijoje, ir formuodami visuomeninę sėkmę. Svarbu, kad dėmesį nukreiptumėte esminių, ilgalaikių poreikių link. Šiuo metu labai daug lems, ar surasite jums reikalingą svarbią informaciją, tinkamus, patikimus, išmintingus žmones.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šis metas suteiks ypač reikšmingų, didelių galimybių, susijusių su finansinės situacijos pagerinimu, nauju požiūriu į pinigus, uždarbio galimybes. Vis dėlto svarbu, kad jūsų pozicija šiuose reikaluose būtų atsakinga, rimta.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šis laikas jums svarbus, kadangi gali padėti jums sutelkti vidinę jėgą, rasti naujus sveikatos, sėkmės, pasitikėjimo savimi resursus. Šiuo metu vertėtų daugiau dėmesio skirti sau, asmeniniam tobulėjimui, dvasinėms praktikoms, dienotvarkei, susitelkimui į svarbiausius dalykus.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums gali atrodyti, jog viskas aplinkui rodo jūsų trūkumus. Tai gali kelti nerimą. Panaudokite šį laiką, kad aiškiau suvoktumėte save, savo silpnas vietas. Tai gilaus žvilgsnio į save, vidinės transformacijos, išskirtinai stiprių dvasinių praktikų, vidinio išsigryninimo, sustiprėjimo metas.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite nuveikti ar pradėti tai, kas vėliau penės jus rezultatais ilgą laiką. Šiuo periodu jums bus suteikta galimybė stipriai, plačiai daryti įtaką visuomenei per kolektyvinę, visuomeninę veiklą, ekonomiką, politiką, finansus ar dvasinius dalykus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius