-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 06

Horoskopas sausio 6 d., trečiadieniui

22-oji Mėnulio diena. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei jau priėmėte kokį nors sprendimą, geriau jo nekeiskite, nepaisant naujai atsiradusių aplinkybių. Atvirkščiai, jei neieškosite lengvų sprendimo būdų, jus bus sunku suklaidinti, apgauti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Rytas gali prasidėti ne taip, kaip suplanavote, mat teks iš karto spręsti sudėtingą reikalą. Jei turite svarbų pokalbį ar susitikimą, nukelkite jį į antrą dienos pusę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite sėkmingai spręsti svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su kreditais, palikimu, pokyčiais darbe ar giminėje. Pasistenkite šį metą kuo geriau išnaudoti, būti darbingi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kibkite į darbus nuo ankstyvo ryto, tuomet nesigailėsite, kad laiką praleidote veltui. Jėgų gali pristigti antroje dienos pusėje, tad svarbiausius reikalus tvarkykite nedelsdami. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Metas svarbus jūsų partnerystės santykiams – ne tik asmeniniame, bet ir profesiniame gyvenime. Pasistenkite suvokti naujas tendencijas, pasiūlymus, reikalavimus. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Diena bus nebloga, todėl ryto nesklandumai neturėtų sugadinti jūsų nuotaikos. Jei kur nors nespėsite, vėluosite, ką nors pamiršite, nesijaudinkite, viskas galų gale išsispręs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite žavūs, lengviau išreikšite jausmus, lengviau surasite jums reikalingą poilsio bei saviraiškos būdą, įsigilinę daug suvoksite apie savo poreikius. Neignoruokite šio meto idėjų, net jei jos atrodytų per daug naujos ar drąsios. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai puikus metas tiems, kurie siekia surasti naujus kontaktus, ieško reikalingos informacijos, užsiima tarpininkavimu, prekyba, mokslais, amatais. Galite pradėti naujus darbus ar juos planuoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Geriausiai laiką išnaudosite, jei skirsite laiko rimtam savo finansų, karjeros planavimui. Diena palanki susitikimams su perspektyviais partneriais, kolegomis. Tiks kreiptis materialinės pagalbos į draugus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiuo metu, jei tik skirsite tam dėmesio, galite ypač sustiprinti savo asmenybę, suvokti, ko iš esmės jums reikia, ko verta siekti, kaip perspektyvu vystytis. Žinoma, vertėtų daugiau laiko skirti susitelkimui, dvasiniam gyvenimui. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien gali kankinti nerimas, nors atrodys, kad aiškios priežasties tam ir nėra. Susitelkite į tai, ką darote, jei jus bandys išblaškyti kolegos ar draugai – nepasiduokite. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei būsite atidesni artimam asmeniui, pastebėsite kažką naujo – tačiau pasikeitęs elgesys nebūtinai reiškia teigiamus pokyčius. Vertėtų jam ar jai skirti daugiau dėmesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius