Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

Horoskopas savaitei 11.14 – 11.20

Sužinokite, ką jums šią savaitę žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali tekti ir atrasti, ir prarasti, atitinkamai patirti įvairių išgyvenimų ir įspūdžių. Nauji patyrimai laukia santykiuose su bendradarbiais, kolegomis, ne visa nauja patirtis bendraujant su žmonėmis bus maloni. Kai kuriuos žmones galbūt išvysite kitoje šviesoje, gali tekti nusivilti. Tačiau bendravimas su artimaisiais bus ypač malonus, šią savaitę gali tekti minėti svarbias sukaktis, švęsti, o šventės dar labiau visus suartins.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje gali atrodyti, jog kone visas pasaulis susimokė prieš jus. Girdėsite daug prieštaravimų, priešgyniavimų ar matysite net atviro priešiškumo. Bandymai savais argumentais įtikinti, įrodyti savo tiesą gali būti bevaisiai. Ar tikrai verta švaistyti laiką ir jėgas, bandyti kakta pramušti sieną? Galbūt geriau sulaukti palankesnio meto ar bandyti siekti visiems priimtinų kompromisinių sprendimų. Tai ne pats geriausias metas labai sudėtingiems klausimams svarstyti, kūrybinei veiklai. Daugiau dėmesio skirkite kasdienėms smulkmenoms, kurios ne mažiau svarbios.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali susiklostyti itin palankios aplinkybės padėsiančios geriau įsitvirtinti, sustiprinti savąjį autoritetą, pranašumą. Tačiau naudą iš to semsite tik tuo atveju, jei nepiktnaudžiausite galiomis, nebandysite menkinti kitų. Taip pat palankus metas įgyti naujų vertingų žinių, pavyzdžiui, apie pažangą jūsų profesinėje ar verslo srityje. Būsite imlūs ir greitai čiuopantys esmę. Įgytos žinios gali tapti ir jūsų būsimos finansinės sėkmės pagrindu. Svarbu neatsipalaiduoti, nesiblaškyti ir siekti aiškaus tikslo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kūrybinio įkvėpimo ir pozityvaus energetinio užtaiso metas. Galite išvysti sunkaus nuoseklaus darbo, didžiulių pastangų ar kūrybinių kančių rezultatus. Atslūgus nerimui, įtampai, euforijai galite patirti malonų atokvėpį, vidinės ramybės antplūdį. Antrąją savaitės pusę galbūt norėsite tiesiog atsiriboti nuo visų ir visko. Vienatvė, atokesnis atstumas nuo įgrisusios aplinkos, žmonių bus pats geriausias poilsis. Tai padės pasikrauti jėgų ir energijos būsimoms veikloms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę greičiausiai pavyks išvengti didesnių sukrėtimų, nemalonumų. Priešingai – labai tikėtinos malonios, įdomios ir daug žadančios permainos darbe. Turėsite puikių progų atsinaujinti, išsiveržti į priekį, palypėti aukščiau. Palankus metas svarbių sutarčių pasirašymui, deryboms. Namuose venkite aštresnių ginčų, kai kurie gali sutrikdyti vidinę pusiausvyrą, o tai gali tapti rimtu kliuviniu, kad ir ką bedarytumėte. Savaitės pabaigoje geriau rinkitės ramų, ne aktyvų poilsį, saugokitės traumų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiuo metu gali ypač praversti jūsų lankstumas, iškalba, gebėjimas bendradarbiauti, pelnyti kitų pripažinimą. Daugelyje veiklų galite būti lyderiais, puikiais organizatoriais, pažangių sumanymų iniciatoriais. Tingumas ar abejingumas gali tapti rimčiausia kliūtimi. Nelūkuriuokite, nesiklaiukite kitų pagalba, šią savaitę daug kas priklausys tik nuo jūsų pačių. Taip pat ir santykiai su mylimu žmogumi, norint nenuvilti ar nepatirti šaltumo, teks būti labiau išradingais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netikėta situacija ar įvykis gali sukelti audringų emocijų, išgyvenimų antplūdį. O tokios būsenos gali įkvėpti ne naujų jėgų, bet ir naujų idėjų. Puikus metas naujiems sumanymams ir naujiems darbams, tačiau tik tuo atveju, jei aiškiai žinote, ko norite ir siekiate. Jei kylą klausimų – nevalia nutylėti, būtina aiškintis ir ieškoti atsakymų, nebijoti klausti kitų nuomonės ar patarimo. Bus svarbu deramai įvertinti tai, ką gaunate iš kitų ir nepamiršti padėkoti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite jaustis ypatingi, išskirtiniai, galbūt tokie ir esate, tačiau tik dabar taip atradote. Tai ne puikybė, o išties pagrįstas savivertės jausmas. Apie tai gali liudyti ir jums brangūs žmonės, pripažinti autoritetai. Pasitikėjimo savimi jausmas šią savaitę gali dominuoti, naudodamiesi tuo galite pralaužti kai kuriuos ledus, pakeisti kitų nuomonę apie save. Tai išties geras laikas, kupinas optimizmo, tikėjimo ir pozityvių emocijų, tad mėgaukitės gyvenimo džiaugsmu ir jus supančiais žmonėmis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę užplūsianti informacija, atsiliepimai ar pasakojimai gerokai audrins vaizduotę, skatins jūsų kūrybiškumą, gali apimti noras panirti į paslapčių ar mistikos pasaulį. Jei bandysite ieškoti bendraminčių, pakeleivių, gerai įvertinkite, ar deramai pasirinkote tuos, su kuriais norite kurti ar dalintis paslaptimis. Palankus metas gilintis, tyrinėti, o kai kuriuos avantiūros gali virsti naujais rimtais projektais. Tačiau bus svarbu rasti pusiausvyrą tarp jūsų ir šeimos narių poreikių, nenuskriausti ir nešykštėti dėmesio artimiesiems.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę gali tekti organizuoti svarbius susitikimus, pokalbius, derybas. Bus svarbus ne tik jūsų, bet ir kitų išmanymas bei patirtis, tad neatstumkite tų,kurie nori ir gali padėti ir prisidėti. Gali būti, jog neįvertinate kai kurių ypač svarbių aplinkybių ar negirdite svarbių argumentų. Varžovai gali bandyti išnaudoti kai kurias jūsų silpnybes, nuotaikų svyravimus. Tad bus svarbu turėti tvirtesnę atramą šalia, tvirtą užnugarį. Pastangos ir sunkus darbas jau savaitės pabaigoje gali duoti vaisių, gali tekti džiaugtis rimtomis pergalėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę galite ypač daug nuveikti padėdami kitiems – ir tiesiogiai, ir teikdami netiesioginę pagalbą. Bus svarbios jūsų žinios, patirtis, gebėjimas naudotis informacija. Tad jei sulauksite asmeninio kvietimo prisidėti, padėti, nelikite abejingi. Ši veikla gali teikti didžiulį pasitenkinimą jums patiems. Antroje savaitės pusėje gali atsirasti papildomo laiko saviems reikalams, derėtų susitvarkyti buities, finansinius reikalus, atsikratyti nemalonių skolų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Netikėta kliūtis jūsų kelyje – galbūt tai įdomus uotykis ar išbandymas? Daug kas priklausys nuo jūsų požiūrio ir vertinimo. Jei panirsite į pesimizmą, visos kliūtys gali išties psirodyti nepakeliamos, visa žlugdančios. Tačiau jei atsikratysite tokio slogaus požiūrio ir krypsite į optimistų pusę, turėsite įdomių užsiėmimų ir naujos patirties. Optimistinis nusiteikimas, gera nuotaika ir geras miegas naktimis padės išvengti bet kokių nemalonumų bei įveikti daugelį rūpesčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius