Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 02

Horoskopas trečiadieniui – sausio 2 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą rizikuojate pasakyti daugiau nei reikia. Prieš pasakodami kolegoms svarbias naujienas, įsitikinkite, ar jos teisingos ir ar kam nors nepadarysite meškos paslaugos jas išpasakodami. Nepralošite, jei daugiau dėmesio skirsite ne kalboms, o konkretiems darbams. Verta išsitraukti sąrašą, kuriame būtini šių metų darbai, o jei neturite jo – sudarykite tokį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmoji naujų metų darbo diena suteiks daug daugiau džiaugsmo, jei sugebėsite derinti malonumus su pareigomis. Tiesą sakant, galite suprasti, kad net pareigas įmanoma atlikti su džiaugsmu. Žinoma, pasitenkinimo bus daugiau, jei nuo ryto nesuskubėsite išleisti pinigų tam, kad patenkintumėte kokią nekaltą, bet ir nesvarbią savo užgaidą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte tvyranti atmosfera namie nežadės nieko gera: namiškiai netikės tuo, ką sakote, o tai erzins ir liūdins jus. Vis dėlto neskubėkite daryti išvadų, nes vėliau viskas pamažu grįš į vietas. Svarbiausia neužmiršti į viską iš vienos pusės žvelgti atidžiau, iš kitos – paprasčiau. Atidumas svarbesnis dvasiniuose, o paprastumas – praktiniuose dalykuose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ar tikrai esate įsitikinę, kad viską prisimenate teisingai ir, dalydami patarimus visiems, kuriems, pasak jūsų, jie būtini, neperlenkiate lazdos? Jei ryte nepakibsite ant šio kabliuko, diena bus šviesi ir naudinga. Daugiausia galimybių ji suteiks tvarkantiems dokumentus, besiderintiems, siekiantiems gauti vertingų patarimų ir informacijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Rytą nepervertinkite savo finansinių galimybių – pinigų yra gerokai mažiau nei jums atrodo. Daugiausia naudos būtų, jei, užuot vaikęsi galimybių, kruopščiai peržiūrėtumėte savo planus ir norus. Suderinkite viską ir pradėkite nuosekliai įgyvendinti. Jokių kraštutinumų ir rizikos, o taip, kad viskas vyktų pagal planą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį rytą per daug reikalausite iš savęs manydami, kad po švenčių privalote atsigriebti už sugaištą laiką. Tačiau skubėdami nepasieksite tikslo. Planuokite, apgalvokite dienos darbus, kuriuos privalote atlikti. Jums pagelbės padidėjęs pasitikėjimas savimi, sustiprėjusi įžvalga ir kliūčių išnykimas jūsų kelyje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Rytas po švenčių gali atrodyti ne toks šviesus ir daug žadantis, bet neskubėkite nugrimzti į liūdesį, kad viskas, kas gera, pagaliau baigiasi. Gerai apsidairę galite išvysti ir nedidelę šviesą tunelio gale. Pareiga šeimai ir reikalavimai smarkiai užgoš kitus svarbius reikalus, bet nemanykite, kad jūs sprendžiate, kas šiuo metu yra svarbiausia.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nedėkite per daug vilčių į pasiūlymus, kurių šį rytą sulauksite iš draugų. Kuo aukščiau manysite kilsią, tuo žemiau krisite. Išvengti nuosmukių galite paprastai – dirbti ir dar kartą dirbti, t. y. po truputėlį, žingsnelis po žingsnelio atlikdami tai, ką reikia. Didžiausia sėkmė lydės tuos, kurie atsisakys spontaniškumo ir įgyvendins konkrečius planus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Negadinkite šį rytą nuotaikos nei sau, nei gyvenimo draugui. Klystate manydami, kad viską žinote ir galite padaryti geriau. Jei taip – įrodykite, bet ne žodžiais, o darbais. Šiandien tam turite visas reikalingas priemones. Seksis nuosekliai ir atidžiai dirbti ir iš to gauti realios finansinės naudos. Tik nepradėkite skųstis susidūrę su pirma kliūtimi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei iš ryto kas nors nepavyks, nesėkmės priežasčių neverta ieškoti – pasiklysite savo svarstymuose ir apmąstymuose. O ši diena turėtų būti skirta ne tam. Net ir nerealiausias idėjas ar svajones galima įgyvendinti tik nuoširdžiai ir nuosekliai dirbant. Jūsų indėlis į jų išsipildymą turi būti didžiausias.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Apsiriksite manydami, kad viskas įvyks savaime nepajudinus nė piršto. Tokiomis dienomis kaip ši daugiausia naudos ir realaus rezultato duos nuoširdus ir kruopštus darbas. O jei gerai pasistengsite, netrukus suprasite, kad dėl jums nesuprantamų priežasčių viskas tvarkingai dėliojasi į vietas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šį rytą per daug reikalausite iš antrosios pusės, ir tai gali turėti neigiamos įtakos jūsų namų atmosferai. „Nesineškite“ šių nemalonių nuotaikų į darbą, nes vėliau atsiras puikių progų sėkmingai išspręsti tiek darbo, tiek asmenines problemas. Priimkite naudingus pasiūlymus bendradarbiauti ir kurti stabilius partnerystės ryšius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius