-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 01 17

„Huawei“ kampanijos „Svarbiausia istorija – tavo“ herojai gyvenimo iššūkius pavertė pergalėmis

70 jaudinančių ir įkvepiančių pasakojimų iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos. Gyvenimo iššūkius įveikusių kasdienybės herojų dramos iš 11 šalių. Tokie du mėnesius trukusios technologijų gamintojo „Huawei“ reklaminės kampanijos „Svarbiausia istorija – tavo“ rezultatai. Tačiau skaičiai yra tik sausa statistika: už kiekvieno pasakojimo slypi vidinės abejonės, baimės ir ašaros, kurias keitė ryžtas įveikti net didžiausius gyvenimo išbandymus. Nuo kelionės neįgaliųjų vėžimėliais į Himalajus iki įveiktų stereotipų – kampanijos herojų istorijos ugdė stiprybę niekada nepasiduoti.
„Svarbiausia istorija – tavo“
„Svarbiausia istorija – tavo“ / Partnerio nuotr.
Temos: 1 „Huawei“

„Huawei“ kampanija įrodė – kiekvieno gyvenimo istorija yra unikali, o jos išskirtinumą kuria pasišventimas tam, kuo tikrai tikima. Visos kliūtys yra įveikiamos: net pačio sudėtingiausio kelio gale laukia viltis bei svajonės išsipildymas.

To pavyzdys – Michal Woroch ir Bartosz Mrozek, keliautojai iš Lenkijos, užsibrėžę tikslą neįgaliųjų vežimėliais pasiekti Annapurnos žiedą Himalajuose. Tai ilgo nuotolio kalnų maršrutas Nepale, jungiantis šešias viršūnes, kylančias į septynių kilometrų aukštį. Keliautojų išsikeltas tikslas buvo išskirtinis – ekspediciją pavadinę „Neįgaliųjų vėžimėlių iššūkiu Himalajuose 2020”, jie pasirinko 230 kilometrų ilgo trasą, kurią įveikė specialiai pagaminta įranga. Manantys, kad tokia užduotis – itin sudėtinga, nustebs sužinoję, kad herojai pasiekė ir Thorong La perėjos viršūnę, esančią 5416 metrų aukštyje.

Ne mažiau sukrečiančių ir įkvepiančių istorijų sulaukta ir iš Lietuvos. Jomis pasidalinę kampanijos „Svarbiausia istorija – tavo“ herojai pasakoja, kaip įveikę tragiškiausius gyvenimo įvykius rado savyje jėgų atsitiesti ir siekti svajonių arba, kaip nepasidavę aplinkinių smerkimui ir patyčioms pasiekė daugiau nei išdrįso pasvajoti.

Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“
Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“

Istoriją rašo nugalėtojai

Ir nors ne visi tikslai dar pasiekti, tai nesustabdo dėl jų kovoti projekto dalyvių. Vienas jų – jaunas rumunas, kuris buvo pakviestas į pirminį atrankos etapą su komanda laivu perplaukti Atlanto vandenyną. Herojus ruošėsi metus, žengė toliau, rekordiniu laiku su kitais 5 kolegomis įveikė Juodąją jūrą. Kol, galiausiai, apsisprendė keisti komandą ir siekti asmeninių tikslų.

„2020-ųjų birželį planuojame dar kartą perplaukti Juodąją jūrą ir pagerinti rekordą. Po 18 mėnesių leisimės į kelionę per Atlantą maršrutu Portugalija – Majamis, kuriuo dar niekas nekeliavo. O po to mūsų laukia Ramusis ir Indijos vandenynai”, – tvirtai nusiteikęs herojus.

Rumuno ryžtą papildo jaunos čekės istorija. Įgimtų širdies sutrikimų operaciją ji ištvėrė vos devynerių, merginai buvo pašalinta kiaušidžių cista, gydyti sąnarių pažeidimai. Tačiau tai herojės nesustabdė – baigusi medicinos mokyklą, projekto dalyvė savo gyvenimą paskyrė pagalbai kitiems, nes pati sulaukė dėmesio ir rūpesčio: „Kiekvienas randas ant mano kūno – kasdienės kovos bei pergalės priminimas. Kiekvienas iššūkis – pamoka, kuri sutvirtino charakterį ir išugdė 20-metę, galinčią padaryti viską. Be ribų, be pasiteisinimų”.

Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“
Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“

Tapo įkvėpimu visiems

Projektas „Svarbiausia istorija – tavo“ įrodė – beprasidedantys metai kuria naujas galimybes siekti svajonių. Nesvarbu, ar tai sporto pergalės, noras daugiau uždirbti, imtis mažų gyvenimo pokyčių – kampanijos sumanytojai tiki, kad jėga rašyti savo istoriją yra mūsų rankose.

„Tai įrodo herojai iš vienuolikos projekte dalyvavusių šalių. Nuo kovotojų su vėžiu, besidžiaugiančių kiekviena gyvenimo diena, iki į pasaulio kraštą dėl savo tikslo pasiryžusių nuvykti svajotojų. Visus juos vienija bendras bruožas – pergalės siekimas, nepaisant nieko. Nuoširdžiai gerbiame ir didžiuojamės šiais kasdienybės herojais, nes jų istorijos yra pavyzdys ir įkvėpimas mums visiems”, – projektą apibendrina „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse Justė Karpavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius